Skaffa en digitalt
blädderbar broschyr!

Digital broschyr – bläddra direkt på skärmen

Har du en broschyr eller katalog som du vill marknadsföra på din hemsida? Att bläddra i broschyren online och fortfarande ha alla pdf-fördelarna (som att kunna ladda ner broschyren och att söka i den) är ett spännande sätt att göra dina besökare intresserade.

Marknadsför din broschyr eller katalog på hemsidan

En katalog eller broschyr innebär mycket tid, kostnad och arbete som investerats för att visa upp dina produkter eller tjänster på bästa sätt. Den innebär en service och innehåller kanske viktig information till besökarna på din hemsida.

Att komplettera den fysiska katalogen – som du kanske ger kunderna i handen eller skickar till dem – med en digitalt blädderbar broschyr på hemsidan är ett effektfullt sätt att skapa intresse för din katalog.

Förvandla din pdf till en digitalt blädderbar broschyr!

Vi kan hjälpa dig att göra din pdf ännu attraktivare genom att förvandla den till en digital broschyr som är blädderbar direkt på skärmen. Den digitala broschyren har fortfarande pdf:ens fördelar – som att den är sökbar och utskrivbar – men den ser ut (och låter) som en vanlig pappersbroschyr, fast på skärmen.Låt dina besökare bläddra i din broschyr direkt på din hemsida

Digitalt blädderbar broschyr – det bästa av två världar

Den digitala broschyren ger dels en härlig retro IRL-känsla samtidigt som du har tillgång till de tekniska finesserna. Du kan söka i broschyren, bokmärka intressanta sidor, visa en översikt med tumnagelbilder och direktlänkar eller dela den i sociala medier. En gammaldags modern broschyr, helt enkelt!

Många bra standardfunktioner

Följande funktioner ingår som standard:

Om du letar efter något speciellt så kan du söka i broschyren. Sökresultatet visas som en lista med de sidor där det aktuella sökordet finns. Gå direkt till de olika sidorna genom att klicka på dem i listan, som ligger kvar tills du väljer att klicka bort den.

Bokmärk valda sidor så att du snabbt kan nå dem.

Du kan visa den blädderbara i fullskärmsläge. Tryck på Escape för att avsluta läget.

Du kan zooma in och ut från broschyren.

Du kan dela broschyren i Facebook, Twitter, LinkedIn med flera sociala medier.

Se en översikt över alla uppslagen. De visas som klickbara tumnagelbilder så att du kan gå direkt till det valda uppslaget.

Du kan skriva ut broschyren. Välj mellan att skriva ut aktuell sida, hela broschyren eller endast valda sidor.

Ställ in att broschyren ska bläddra automatiskt. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta!

Besökarna kan enkelt ladda ned din broschyr som en vanlig pdf genom att klicka på en knapp i verktygslisten.

Broschyren kan bäddas in på hemsidan

Din digitala broschyr kan bäddas in på en sida på din webbplats. Då kan besökarna bläddra direkt på sidan istället för att öppna broschyren i ett nytt fönster.

Ta med en länk till broschyren i ditt nyhetsbrev

Har du ett nyhetsbrev så kan det vara kul att ta med en länk till din blädderbara broschyr. När mottagaren av nyhetsbrevet klickar på länken så öppnas broschyren, på samma sätt som en vanlig hemsida.

Den digitala broschyren fungerar på mobilen

Den digitala broschyren är responsiv och fungerar förutom på en vanlig dator också på mobil och surfplatta.

Prova att bläddra i vår broschyr!

Klicka på bilden nedan för att öppna broschyren!
Prova att bläddra i vår online-broschyr på skärmen!

Jämför känslan i broschyren med en vanlig pdf

Det är samma pdf som visas när du klickar på de båda länkarna nedan.
Den ena har gjorts om till en blädderbar broschyr, som är mer säljande och lite roligare än en vanlig statisk pdf.
 

Resebroschyrer, modemagasin eller produktkataloger passar bra som digitalt  blädderbara broschyrer

De flesta pdf-dokument – det kan till exempel röra sig om en produktkatalog, en resebroschyr eller ett modemagasin – passar jättebra som digitalt blädderbara broschyrer på din hemsida.

Hur går det till?

Du skickar din pdf till oss. Lite förenklat så förvandlar vid din pdf till en blädderbar-broschyr-fil som levereras till dig för uppladdning på ditt webbhotell. Sedan äger du själv den dynamiska broschyren och betalar inga månadsavgifter eller liknande. Vi kan även hjälpa till att installera broschyren på din webbplats.

Vill du veta mer?

Mejla oss eller ring 040-402 302 redan idag, så kan du snart ha en blädderbar pdf på din hemsida!

Alla hemsidor vi bygger är mobilvänliga
Alla våra hemsidor är mobilvänliga

Alla hemsidor vi tar fram är mobilvänliga och i responsiv design. Med det menas att hemsidan automatiskt anpassar sig efter skärmstorleken.
Läs mer

Service och support
Service och support

Behöver du hjälp med din hemsida? Vi är alltid redo att rycka ut för en webbinsats. Även serviceavtal där vi ordnar uppgraderingarna.
Läs mer

Sökoptimera din hemsida
Sökoptimera din hemsida

Förenkla för blivande kunder att hitta ditt företag på Google. Med hjälp av sökoptimering kan du klättra på sökmotorernas resultatsidor.
Läs mer