Elefant Webb är din egen Joomla webbyrå! Här kan du få hjälp med det mesta som rör din Joomla-hemsida. Vårt mål är att hålla högsta standard på din hemsida.

Elefant Webb är din egen Joomla webbyrå

Vi är din egen Joomla webbyrå som eftersträvar trygga & långsiktiga relationer med dig som kund. Hit kan du alltid vända dig med funderingar kring din hemsida och Joomla och få hjälp med det som behövs.

Varför har denna webbyrå valt att arbeta med just Joomla?

Elefant Webb har specialiserat sig på ett enda hemsidessverktyg Joomla CMS. Det finns fler hemsidesverktyg, men det räcker faktiskt med Joomla då det är ett kompetent system som täcker alla typer av webbplatser som man kan tänka sig. 

Joomla är ett av världens mest använda hemsidesverktyg och flerfaldigt prisbelön. Systemet är avancerat, säkert och pålitligt och lämpar sig för allt från mindre till riktigt stora hemsidor.

Joomla har en mängd fördelar men framför allt är det lättanvänt, skalbart, flexibelt och säkert. Det följer med i den snabba utvecklingen på internet vilket är en förutsättning.

Vad ska du tänka på när det gäller din Joomla-hemsida?

För att din hemsida ska hålla fortsatt hög standard är det viktigt att tänka på att uppgradera systemet när nya uppgraderingar kommer (allra viktigast är förstås säkerhetsuppgraderingar) och att med jämna mellanrum se över så att alla insticksprogram är uppdaterade.

Runt vartannat år kan det vara lämpligt att förnya designen. Det är också viktigt att se till att innehåll som texter och kontaktuppgifter är relevanta och up-to-date.

Det är inte alltid det finns tid över till allt som ska göras, så om du behöver hjälp eller vill teckna ett serviceavtal så finns Elefant Webb till din tjänst!

Vi finns här när du behöver hjälp och support

Bra support är en förutsättning för att du som kund ska känna dig trygg med din hemsida och få ut maximal effekt. Elefant Webb hjälper till med allt förekommande kring din hemsida.

Kanske märker du en dag att din hemsida behöver byggas till eller att design eller funktioner behöver förnyas? Du är alltid välkommen med dina funderingar och vi hjälper gärna till att förnya din hemsida.

Kontakta Elefant Webb i dag!

Ring 040-402 302 eller mejla om du vill veta mer om Joomla och hur vi kan hjälpa till att förbättra din hemsida!