Slide background

Din Joomla webbyrå!

Din webbyrå – proffs på Joomla!

Elefant Webb är din egen Joomla webbyrå! Vår erfarenhet sträcker sig tillbaka till den allra första versionen av Joomla 1.0 och här finner du hjälp med det mesta som rör din Joomla-hemsida. Vårt mål är att hålla högsta standard på din hemsida.

Elefant Webb är din egen Joomla webbyrå

Vi är din egen Joomla webbyrå som eftersträvar trygga & långsiktiga relationer med dig som kund. Hit kan du alltid vända dig med funderingar kring din hemsida och Joomla och få hjälp med det som behövs.

Varför har denna webbyrå valt att arbeta med just Joomla?

Elefant Webb har specialiserat sig på ett enda hemsidesverktyg Joomla CMS. Det finns fler hemsidesverktyg, men det räcker faktiskt med Joomla då det är ett supersystem som täcker alla typer av webbplatser som man kan tänka sig.

Joomla är ett av världens mest använda hemsidesverktyg och flerfaldigt prisbelönt. Systemet är avancerat, säkert och pålitligt och lämpar sig för allt från mindre till riktigt stora hemsidor.

Joomla har en mängd fördelar men framför allt är det lättanvänt, skalbart, flexibelt och säkert. Det följer med i den snabba utvecklingen på internet vilket är en förutsättning.

Att tänka på när det gäller din Joomla-hemsida

För att din hemsida ska hålla fortsatt hög standard är det viktigt att tänka på att uppgradera systemet när nya uppgraderingar kommer (allra viktigast är förstås säkerhetsuppgraderingar) och att med jämna mellanrum se över så att alla insticksprogram är uppdaterade.

Runt vartannat eller vart tredje år kan det vara lämpligt att förnya designen. Utvecklingen går snabbt och det som var modernt ett år kan se lite ålderdomligt ut redan efter några få år. Det är också viktigt att se till att innehåll som texter och kontaktuppgifter är relevanta och up-to-date.

Serviceavtal för våra utvalda kunder!

Det är inte alltid det finns tid över till allt som ska göras, så om du behöver hjälp eller vill teckna ett serviceavtal så finns Elefant Webb till din tjänst!

Att ha ett serviceavtal blir lite som att vara VIP-kund, vi månar lite extra om din hemsida och gör allt för att den ska fungera och se bra ut.

Vi finns här när du behöver hjälp och support

Bra support är en förutsättning för att du som kund ska känna dig trygg med din hemsida och få ut maximal effekt. Elefant Webb hjälper till med allt förekommande kring din hemsida.

Kanske märker du en dag att din hemsida behöver byggas till eller att design eller funktioner behöver förnyas? Du är alltid välkommen med dina tankar och vi hjälper gärna till att förnya och förbättra din hemsida.

Kontakta Elefant Webb i dag!

Ring 040-402 302 eller mejla om du vill veta mer om Joomla och hur vi kan hjälpa till att förbättra din hemsida!

Fördelar med en hemsida byggd i Joomla

Det finns många fördelar med en hemsida byggd i Joomla

Vi har valt att arbeta med det prisbelönta Open Source-systemet Joomla CMS, som är ett smidigt verktyg för bygga funktionella hemsidor. Systemet är helt kostnadsfritt och går att anpassa med färdigbyggda lösningar. Det är skalbart, säkert och utvecklas kontinuerligt. Ett smidigt ramverk för din nya hemsida.

Fördelarna med Joomla!

Kontakta oss för referenser

Låt oss bli din Joomla Webbyrå

Vi har byggt hemsidor för ett flertal olika branscher. Vill du se några referenser, så är du välkommen att kontakta oss. Eller så är det bara att hojta när vi glider förbi på en röd ballong!

Kontakta oss

En av våra kunder säger:

citat"Mållös! Det var det första som kom över mig när jag klickade på länken och såg Elefant Webbs förslag till mig och min hemsida. Så här vill jag att det ska se ut! Och så fortsatte det rakt igenom hela arbetet. Professionellt, lyhört och engagerat."

Alla våra hemsidor är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Alla hemsidor vi bygger är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Alla hemsidor vi bygger är mobilvänliga och byggda i responsiv design. Det betyder att hemsidan automatiskt anpassar sig efter den enhet som du använder för att besöka sidan, som mobil, platta eller vanlig dator.

Om mobilvänliga hemsidor

Har du kört fast och behöver hjälp?

Service & support för din Joomla hemsida

Ta lite kaffe och koppla av, så ordnar vi saken! Hos Elefant Webb kan du få service och support för din Joomla hemsida.

Service & support

Behöver din Joomla hemsida uppgraderas eller migreras?

Vi kan hjälpa dig att uppgradera eller migrera din Joomla webbplats

Har du en äldre version av Joomla så är det klokt att låta uppgradera, eller om den är mycket gammal, migrera den till senaste versionen av Joomla.

Migration & uppgradering

Skaffa ett säljande Nyhetsbrev!

Stå ut från mängden med ett nyhetsbrev!

Med ett nyhetsbrev står du ut från mängden och stärker samtidigt relationen till dina kunder.

Om nyhetsbrevet!