Elefant Webb är din egen Joomla webbyrå! Här kan du få hjälp med det mesta som rör din Joomla-hemsida. Vårt mål är att hålla högsta standard på din hemsida.

Elefant Webb till din tjänst!

Jag heter Madelaine Larsson och det är jag som driver Elefant Webb. Jag har arbetat professionellt med att utveckla hemsidor i Joomla sedan 2006. Jag startade eget 2012 efter att ha arbetat som webbdesigner i knappt 5 år på ett mindre företag. Att starta eget är bland det bästa jag gjort!

Det har förstås hänt massor sedan 2006 och Joomla har blivit ännu mycket bättre. Jag har varit med om hela resan via de olika versioner som lett fram till där vi är idag och jag vågar påstå att jag kan Joomla. Min kompetens vill jag förstås gärna ställa till mina kunders förfogande.

Din vän i cyberspace!

Det är fantastiskt roligt att ha kontakt med dig, kära kund, och att få förtroendet att bygga, serva och anpassa olika webbplatser. Att få inblickar i olika spännande verksamheter är förstås också spännande och intressant.

Som den vän i cyberspace som vi vill vara, så eftersträvar vi trygga & långsiktiga relationer med dig som kund. Du ska alltid känna att du kan vända dig till oss och få hjälp med det som behövs kring din hemsida.

Varför har denna webbyrå valt att arbeta med just Joomla?

Den här webbyrån har valde att arbeta med ett enda hemsidessverktyg, nämligen Joomla. Det finns fler hemsidesverktyg därute, men det räcker faktiskt med Joomla då det är ett mycket kompetent system som täcker alla typer av webbplatser som man kan tänka sig. Joomla är ett av världens mest använda hemsidesverktyg och flerfaldigt prisbelönt, och det är ingen slump. Joomla är avancerat, säkert och pålitligt och lämpar sig för allt från mindre till riktigt stora hemsidor.

Joomla har en mängd fördelar men framför allt är det lättanvänt, skalbart, flexibelt och säkert. Sedan följer det med i den snabba utvecklingen på Internet vilket känns bra.

Vad ska man tänka på när det gäller ens Joomla-hemsida?

För att din hemsida ska hålla fortsatt hög standard är det viktigt att tänka på att uppgradera systemet när nya uppgraderingar kommer (självklart är det viktigast med säkerhetsuppgraderingarna) och att med jämna mellanrum se över så att alla insticksprogram är uppdaterade. Vart annat eller vart tredje år kan det vara lämpligt att förnya designen. Det är också bra att se till att innehåll som texter och kontaktuppgifter är aktuella.

Det är inte alltid det finns tid över till allt som ska göras, så om du behöver hjälp i form av support eller vill teckna ett serviceavtal så finns Elefant Webb till din tjänst!

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Joomla och hur vi kan hjälpa dig att förbättra din hemsida!