Slide background

Behöver du en ny hemsida
till företaget?

Ge ditt företag en hemsida i kostnadseffektiva Joomla!

Joomla är ett prisbelönt och sökmotorvänligt hemsidesverktyg för webben. Det är Open Source och därmed helt kostnadsfritt. Det är tekniskt avancerat men ändå enkelt att använda. Det är mobilvänligt, skalbart, framtidssäkert och enormt populärt över hela världen. Färdiga plugins, till låg eller ingen kostnad, kan enkelt installeras när du behöver en ny funktion för din hemsida.

Vad kan Joomla göra för ditt företags hemsida?

Med Joomla får du en hemsida som aldrig är låst utan det går alltid att på ett enkelt sätt förändra både utseende, innehåll och funktioner. Du har tillgång till senaste teknik, hemsidan är mobilvänlig och snabb. Joomla är dessutom säkert och sökmotorvänligt. Det är även ett stort och välkänt system, så du kommer lätt att finna någon som kan hjälpa till med din hemsida, om det skulle behövas.

Joomla är ett säkert system

Joomla följer med utvecklingen som sker inom IT och förbättras hela tiden. Det kommer regelbundet säkerhetsuppgraderingar och andra uppgraderingar för att förbättra funktionaliteten. Det är anpassat för modern miljö och erbjuder en säker grund att bygga din internet-närvaro på. Med en hemsida i Joomla är du väl rustad för framtiden.

Smidigt och enkelt att anpassa efter ditt företags behov

Joomla är mycket smidigt att arbeta med. Det är enkelt att förnya utseendet och att lägga till fler sidor eller funktioner när ditt företag växer och får nya behov.

Med hjälp av ett stort antal färdigutvecklade plugins kan Joomla användas för att bygga olika typer av hemsidor, så som webbshop, blogg, nyhetssida, modemagasin, auktionssajt eller mötesplats. Joomla går lika bra att använda för en enklare hemsida som för en stor webbplats med hundratals undersidor.

Färdiga plugins för ditt företags hemsida

Det finns snart sagt inga gränser för hur ditt företags hemsida kan utvecklas och anpassas. Tusentals färdiga plugins finns redo att använda på din hemsida så att du får ett perfekt verktyg för din närvaro på webben. Här är några exempel på plugins (klicka på rubrikerna för info):

 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev – detta har alla företag nytta av. Berätta om kampanjer och nyheter för dina kunder. Med ett knapptryck skickar du iväg nyhetsbrevet till dina prenumeranter. Inga kostnader för kuvert och frimärken – och träden får stå kvar i skogen.

  Du kan låta dina besökare lämna sina e-postadresser direkt på hemsidan för att prenumerera på ditt nyhetsbrev. På så vis får du mottagare som verkligen är intresserade och mottagliga för det du erbjuder.

  Vi hjälper gärna till med att ta fram en design för ditt nyhetsbrev som stämmer med ditt företags profil och som passar för syftet med dina utskick.

 • Blädderbar PDF

  Blädderbar PDF – Ge dina besökare en kul upplevelse och skapa en extra dimension till dina PDF:er. Låt besökarna bläddra i produktblad, broschyrer, kataloger och manualer direkt på skärmen. Effektfullt och mycket uppskattat.

 • Riktad reklam/ info

  Riktad reklam/ information – att ge besökare en unik upplevelse när de loggar in på er hemsida kan vara mycket användbart. Kanske har ni olika kundgrupper som ni vill ska få olika information och mötas av olika budskap när de loggar in på hemsidan? Med Joomla är det enkelt att ordna.

 • Produktkatalog

  Produktkatalog – visa upp dina produkter i en snygg produktkatalog! Vi kan hjälpa till att skapa en funktionell och säljande produktkatalog på din hemsida.

 • Projekthantering/ CRM

  Projekthantering/ CRM – behöver du ett projekthanteringsystem eller ett CRM (= Customer Relationship Management), så finns även dessa funktioner som tilläggsprogram för Joomla. Med hjälp av ett CRM kan du utveckla lönsamma relationer till dina kunder medan projektsystemet gör det enkelt att hantera dina olika projekt.

 • Webbshop / nätbutik

  Webbshop / nätbutik – vill du sälja dina produkter online?

  Det finns flera olika ecommerce-system att välja mellan som går att använda med Joomla. De passar till allt från den lilla butiken med få produkter till den stora fullskaliga webbshopen.

 • Fotogalleri

  Fotogalleri – har du bilder att visa på hemsidan? Vi ordnar ett snyggt fotogalleri där du kan visa upp dina bilder på bästa sätt.

 • Evenemang, biljetter & tidbokning

  Evenemang, biljetter & tidbokning – Har du behov av att visa upp olika events och arrangemang på din hemsida? Kanske även sälja biljetter eller låta dina kunder boka tid?

  Det finns färdigbyggda plugins som bara väntar på att tas i bruk av ditt företag! Vi hjälper gärna till att installera dem på din Joomla hemsida.

 • Videospelare

  Videospelare – det har aldrig varit enklare att visa videos från din privata Youtube- eller Vimeokanal på hemsidan. Eller om du föredrar att visa videos som lagras lokalt på din server, det går lika bra.

  Det går att spela upp de flesta format, så som mp4, flv, swf, mov, mp4, wmv, wma, mp3, 3gp, webm, ogv, ogg och divx. Tänk bara på att vissa format inte fungerar på Apples plattform.

 • Intranät

  Intranät – med ett intranät har du möjlighet att låta medarbetarna ta del av nyheter och information. Ett intranät ligger internt hos företaget och är inte åtkomligt från externa datorer.

  Bara fantasin sätter gränser för vad som kan finnas på ert intranät, men möjlighet att ladda ner dokument, förslagslåda, diskussionsforum, kalender är exempel på vad som kan vara bra att ha med.

 • Extranät / inloggning

  Extranät/ inloggning – ger dina besökare möjlighet att logga in på din hemsida, och ta del av sidor som ligger skyddade bakom en inloggningsvägg. Kanske vill du att de inloggade besökarna ska kunna ladda ner produktblad/ manualer eller andra dokument? Eller få se mer information än de som är publika besökare?

  Kanske vill du att olika typer av besökare ska få tillgång till olika information? Vi kan hjälpa till att skapa olika besökargrupper som får tillgång till olika delar av din webbplats.

Ett prisbelönt hemsidesverktyg till din tjänst

Joomla är ett prisbelönt hemsidesverktyg som vunnit flera utmärkelser för bästa kostnadsfria CMS (= Content Management System).

Joomla är till för att publicera information på nätet via en uppkopplad dator. Om du vill göra någon ändring i innehållet på din hemsida, så är det bara att logga in och göra ändringarna direkt i webbläsaren. Du kan enkelt och utan förkunskaper ändra texter, skapa nytt innehåll, lägga in foton, justera kontaktinfo/ öppettider och mycket mer. På så sätt kan du säkerställa att din hemsida alltid är aktuell och uppdaterad med rätt information.

Skulle du ändå föredra att få hjälp med den biten, så hjälper vi gärna till med det också.

Joomla är Open Source och helt kostnadsfritt

Joomla utvecklas av hängivna programmerare över hela världen i en global community och är Open Source, vilket betyder att det har öppen källkod. Det är helt kostnadsfritt att ladda ner och att använda.

Joomla innebär därmed inga licenskostnader för ditt företag. Både systemet och nya versioner/ uppgraderingspatchar är helt kostnadsfria. På så sätt uppstår stora fördelar gentemot traditionella licensierade CMS-system och vissa tjänster där man betalar för en hemsida per månad, där den samlade kostnaden med tiden kan bli mycket stor.

Fler fördelar med Joomla:

 • Sökmotorvänligt
  Joomla är sökmotorvänligt med sökmotorvänliga url:er och möjlighet att lägga till metataggar både globalt för hemsidan och för varje enskild artikel.
 • Användarvänligt
  Joomla är intuitivt att använda. Administrationen är uppdelad på ett lättanvänt och logiskt sätt. Det finns även massor av information och guider på nätet, inte minst instruktiva filmer på Youtube.
 • Kostnadseffektivt
  En hemsida i Joomla är en suverän lösning där du får mycket kvalitet till lågt pris. Systemet i sig är helt kostnadsfritt att använda. Tilläggsprogrammen är ofta även de kostnadsfria eller kostar en mindre summa.
 • Skalbart
  En Joomla hemsida är skalbar vilket innebär att det är lätt att bygga ut den vid behov. Hemsidan går att skala upp oändligt, det finns ingen övre gräns för hur stor den kan bli. Det finns Joomla hemsidor som innehåller hundratals sidor.
 • Framtidssäkert
  Joomla är så pass inarbetat, välkänt och i bruk över hela världen, att det kommer att finnas kvar inom överskådlig framtid. Din Joomla-hemsida har framtiden för sig!
 • Säkert
  Joomla är säkert, om man följer med i uppgraderingarna som kommer regelbundet. Säkerhets- och vanliga uppgraderingar kommer med jämna mellanrum.
 • Mobilvänligt
  Joomla är ett mobilvänligt system. Du kan sköta din hemsida via en uppkopplad mobil eller surfplatta – vilket gör att du kan logga in och göra någon ändring på tågresan eller favoritcaféet likväl som kontoret inne i stan.

En bra företagshemsida är byggd i Joomla – det är sedan gammalt

Vi lovar att du kommer att bli mycket nöjd med din Joomla hemsida. Joomla är en av de bästa plattformar att bygga på och din företagshemsida kommer att hålla i många år framöver.

Hos Elefant Webb får du dessutom möjlighet att teckna ett serviceavtal där vi sköter löpande uppgraderingar och du får förtur till support.

Kontakta oss i dag!

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så kan vi diskutera hur vi bäst kan hjälpa er!

Din egen Joomla Webbyrå

Låt oss bli din Joomla Webbyrå

Det är inte dumt att ha sin egna Joomla webbyrå att vända sig till när det behövs. Du kanske har fått en ny idé för din hemsida som du vill låta genomföra eller så har det uppstått något oförutsett som behöver åtgärdas.

Vi finns här när du behöver en trygg och stadig webbpartner, din egen Joomla Webbyrå!

Din Joomla Webbyrå

En av våra kunder säger:

citat"Vår nya hemsida som ML och Elefant Webb utfört, ser vi som ett arbete utfört med högsta designmedvetande, avseende färg-och bilddisponering. Informativa texter och formuleringar kompletterar till ett enkelt och säljande resultat. Tacksamt också att förutsättningslösa diskussioner med oss, med begränsade datakunskaper, alltid mötts med vänlighet och förmåga att engagera."

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida med modern design som utformats enligt dina behov och din målgrupp?

Skaffa ny hemsida

Alla våra hemsidor är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Alla hemsidor vi bygger är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Alla hemsidor vi bygger är mobilvänliga och byggda i responsiv design. Det betyder att hemsidan automatiskt anpassar sig efter den enhet som du använder för att besöka sidan, som mobil, platta eller vanlig dator.

Om mobilvänliga hemsidor

Ett prisbelönt CMS

award winning system

Joomla är ett prisbelönt hemsidesverktyg som vunnit många utmärkelser som bästa Open Source CMS.

Gör det lätt för kunderna att hitta dig på sökmotorerna!

Sökmotoroptimering är viktigt för att hitta dig på nätet

När din nya hemsida väl ligger uppe och glittrar på internethimlen, så vill du förstås att dina kunder enkelt ska hitta hemsidan när de letar på sökmotorerna.

Om sökoptimering

Tips inför din nya hemsida

tips ny hemsida

Här finns lite tips om vad som kan vara bra att tänka på när det gäller att skaffa en ny hemsida:

Tips & råd inför nya hemsidan