Känns din hemsida föråldrad?
Låt oss förnya den!

Förnya din hemsida

Har du en hemsida där det mesta av innehållet fortfarande är relevant men där det allmänna intrycket känns föråldrat? Sidan kan få nytt liv genom väl valda åtgärder som att lyfta över den i ett CMS och fräscha upp designen. Vi kan hjälpa till med att förnya din nuvarande hemsida och få den att bli som ny igen.

Låt oss ge din befintliga hemsida nytt liv!

Med lång erfarenhet av att bygga hemsidor tar vi oss gärna an och förnyar ditt företags befintliga hemsida. Målet är en funktionell, modern och representativ hemsida som lyfter och stärker ditt företags identitet. Du får en modern, sökmotorvänlig och användarvänlig webbplats som effektivt kommunicerar budskapet och förbättrar möjligheterna till nya kunder och ökad lönsamhet.

Behöver du kanske en helt ny hemsida? Vi hjälper gärna till att bygga upp din nya webbplats.

Ny design och nya funktioner

Din gamla hemsida får en ny fräsch design som stämmer med företagets profil, hemsidans syfte och företagets målgrupp. Ofta behöver struktur och texter ses över och förbättras. Kanske du även behöver nya funktioner som ett bildspel, produktkatalog eller ett nyhetsbrev?

Låt oss förnya din hemsida

Hemsidan mobilanpassas med responsiv design

Alla hemsidor vi bygger är självklart mobilanpassade och byggda i responsiv design. Det innebär att hemsidan automatiskt anpassar sig efter skärmstorleken och ser bra ut på olika enheter.

Hemsidan lyfts över i ett populärt CMS

Din hemsida lyfts över i ett lättskött CMS.  På så sätt blir det lätt att hantera både innehåll, media, design och funktioner.

Sköt din hemsida själv utan förkunskaper

Du kommer själv att kunna göra enklare ändringar av innehållet på din nya hemsida. Du loggar in i admindelen av webbplatsen och gör ändringarna i en texteditor. Sedan är det bara att spara, så är det klart. Eller om du föredrar att vi hjälper till, så gör vi förstås gärna det.

Vi är redo att hjälpa till

Vi vill gärna ha långa och trevliga relationer med våra kunder. Du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du behöver support. Vi erbjuder anpassade serviceavtal där vi tar hand om uppgraderingarna av ditt CMS när de kommer.

Kontakta Elefant Webb

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så berättar vi gärna mer!

Låt oss ta fram din nya hemsida
Låt oss ta fram din nya hemsida!

Har du kanske ett nystartat företag som behöver en helt ny hemsida? Vi tar fram en modern, snygg hemsida som utformas för din målgrupp och stärker företagets profil.
Läs mer

Tio bra anledningar att ha hemsida
Tio viktiga anledningar att ha hemsida

Många tror att det är enklare, bättre och billigare att ha företaget enbart på sociala medier. Här är tio bra argument varför företag behöver en riktig hemsida!
Läs mer

Smidigt med företagshemsida i CMS
Företagets hemsida i CMS

Att ha företagets hemsida i ett Open Source-CMS är inte bara smidigt utan också kostnadseffektivt. Det är helt gratis att använda och har många fördelar.
Läs mer