Skaffa er en företagshemsida som når ut till er målgrupp

  • Start
  • Hemsida för företag

Hemsida för företag

Bra företagshemsida skapar lönsammare affärer

En väl utformad och funktionell hemsida skapar lönsammare affärer. Den attraherar rätt målgrupp och berättar om ditt företag och dina produkter/ tjänster. Hemsidan stärker varumärket genom att ge besökarna en bra upplevelse.

Ett företag vars hemsida inte fungerar tillfredställande riskerar att förlora besökare och att tappa möjliga kunder. Fungerar inte hemsidan, så är det svårt att nå ut med ett budskap och hemsidan skapar heller inte förtroende för varumärket.

Vad menas med en bra hemsida?

En bra och funktionell hemsida ska förmedla rätt känsla för ditt företag och vara anpassad för din målgrupp. Den ska fullgöra och vara utformad för sitt syfte. Den bör ha rätt tilltal/ känsla och fungera på olika skärmar och enheter. Hemsidan ska vara lättnavigerad, ha ett lättillgängligt gränssnitt och det ska vara enkelt att hitta det som efterfrågas. Den ska förstås också fungera rent tekniskt och laddas snabbast möjligt.

Viktigt att företagshemsidan är mobilanpassad

Idag söker de flesta efter en produkt/ tjänst på Google innan de gör ett besök i en fysisk butik eller kontaktar dig för att få veta mer. I de allra flesta fall söker man numera via mobilen. Detta innebär att din företagshemsida måste fungera på smartphones/ tablets och att den ska presentera dina produkter/ tjänster på ett sätt som gör att besökaren vill veta mer och stannar kvar på hemsidan.

Om hemsidan inte håller måttet så kommer besökaren att snabbt ge sig iväg igen. Det tar bara några sekunder för en besökare att bestämma sig för om en hemsida är intressant. Dagens användare är kunniga, kräsna och vana att snabbt bedöma om en hemsida känns värd att besöka.

Skaffa en mobilanpassad & sökmotorvänlig företagshemsida med unik design

Elefant Webb erbjuder mobilanpassade, responsiva hemsidor som utformas för ditt företag och dina behov. En responsiv hemsida anpassar sig automatiskt efter skärmen på mobil, surfplatta och dator. Vi använder Joomla, som är ett avancerat Open Source CMS/ publiceringsverktyg, vilket innebär att du själv kommer att kunna sköta ändringar av innehållet. Det är ett av världens mest populära CMS och det finns en mängd fördelar, t.ex. att det är kostnadsfritt och säkert.

Läs mer om att skaffa företagshemsida i Joomla →

Unik design för ditt företags hemsida

Eftersom ditt företag är unikt, så anpassar vi designen på din hemsida efter ditt företags profil, din målgrupp och syftet med hemsidan. Med många års erfarenhet av grafisk design och visuell kommunikation utformar vi i samråd med dig en hemsida som presenterar ditt företag på bästa sätt.

Behöver din nuvarande företagshemsida fräschas upp?

Har du kanske redan en hemsida som behöver lite kärlek? Vi hjälper gärna till att fräscha upp din nuvarande hemsida. Om den inte redan är byggd i Joomla, så kan vi lyfta in den i Joomla, så att du får tillgång till alla fördelarna som en hemsida i Joomla innebär.

Sociala medier för företaget

Det finns idag ett stort antal sociala medier. Vi kan hjälpa dig att skapa ett konto för ditt företag och att göra en enkel strategi för din närvaro på sociala medier. Vi kan även anpassa ditt konto efter ditt företag med en banner t.ex. Exempel på sociala media är Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Linkedin, Google+ och Yelp.

Sökmotorvänlig företagshemsida

Joomla är sökmotorvänligt i grunden och lämpar sig väl att sökmotoroptimera. Systemet har sökmotorvänliga URL:s (adresser) och möjlighet att lägga in meta (t.ex. en beskrivning som syns när någon söker på Google) både för hemsidan och för varje undersida. Vi hjälper gärna till med att sökoptimera er nya företagshemsida.

Service & support 

Vi vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Du är alltid är välkommen att höra av dig om du undrar något om din hemsida och om du behöver support. Du ska känna dig helt trygg med ditt företags hemsida. Vi erbjuder även anpassade serviceavtal där vi gemensamt kommer överens om vad som ska utföras.

Fasta priser, inga dolda kostnader

Du får alltid ett fast pris innan vi bygger din hemsida, så att du på förhand vet kostnaden. Inga otrevliga överraskningar, utan du har alltid tydlig information om vad som gäller. Det finns inga dolda kostnader och du behöver inte betala någon månadsavgift till oss eller liknande. Hemsidan levereras till ditt webbhotell och sedan äger du den själv och kan flytta den vart du vill.

Dessutom får du alltid möjlighet att besöka och godkänna hemsidan innan den levereras och installeras på ditt webbhotell.

Tveka inte att höra av dig till oss för att få veta mer eller få en kostnadsfri offert.

Kontakta oss i dag

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så berättar vi gärna mer!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig och berättar mer.