En väl utformad och funktionell hemsida skapar lönsamma affärer. Den attraherar rätt målgrupp och berättar om ditt företag och dina produkter/ tjänster. Hemsidan stärker varumärket genom att ge besökarna en bra upplevelse.

Fasta priser, inga dolda kostnader

Du får alltid ett fast pris innan vi bygger din hemsida, så att du på förhand vet kostnaden. Inga överraskningar, utan du har alltid tydlig information om vad som gäller. Det finns inga dolda kostnader och du behöver inte betala någon månadsavgift till oss eller liknande. Hemsidan levereras till ditt webbhotell och sedan äger du den själv och kan flytta den vart du vill.

Dessutom får du alltid möjlighet att besöka och godkänna hemsidan innan den levereras och installeras på ditt webbhotell.

Din hemsida blir anpassad för din målgrupp

En bra och funktionell hemsida ska förmedla rätt känsla för ditt företag och vara anpassad för din målgrupp. Den ska fullgöra och vara utformad för sitt syfte. Den bör ha rätt tilltal/ känsla och fungera på olika skärmar och enheter. Hemsidan ska vara lättnavigerad, ha ett lättillgängligt gränssnitt och det ska vara enkelt att hitta det som efterfrågas. Den ska förstås också fungera rent tekniskt och laddas snabbast möjligt.

Vi ser till att din hemsida fungerar för din målgrupp och är utformad enligt ditt företags profil.

Din hemsida blir mobilanpassad

Idag söker de flesta efter en produkt/ tjänst på Google innan de gör ett besök i en fysisk butik eller kontaktar dig för att få veta mer. I de allra flesta fall söker man numera via mobilen. Detta innebär att din företagshemsida måste fungera på smartphones/ tablets och att den ska presentera dina produkter/ tjänster på ett sätt som gör att besökaren vill veta mer och stannar kvar på hemsidan.

Om hemsidan inte håller måttet så kommer besökaren att snabbt ge sig iväg igen. Det tar bara några sekunder för en besökare att bestämma sig för om en hemsida är intressant. Dagens användare är kunniga, kräsna och vana att snabbt bedöma om en hemsida känns värd att besöka.

Unik design som lyfter fram ditt unika företag

Eftersom ditt företag är unikt, så anpassar vi designen på din hemsida efter ditt företags profil, din målgrupp och syftet med hemsidan. Med många års erfarenhet av grafisk design och visuell kommunikation utformar vi i samråd med dig en hemsida som presenterar ditt företag på bästa sätt.

Vi kan även hjälpa till med följande:

Sociala medier för företaget

Det finns idag ett stort antal sociala medier. Vi kan hjälpa dig att skapa ett konto för ditt företag och att göra en enkel strategi för din närvaro på sociala medier. Vi kan även anpassa ditt konto efter ditt företag med en banner t.ex. Exempel på sociala media är Facebook, Instagram, Twitter, Youtube och Linkedin.

Sökoptimera din hemsida

Alla hemsidor som vi bygger är i grunden sökmotorvänliga men det är alltid klokt att sökoptimera. Systemet har sökmotorvänliga URL:s (adresser) och möjlighet att lägga in meta (t.ex. en beskrivning som syns när någon söker på Google) både för hemsidan och för varje undersida. Vi hjälper gärna till med att sökoptimera er hemsida och lyfta fram era sökord för sökmotorerna.

Service & support

Vi vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Du är alltid är välkommen att höra av dig om du undrar något om din hemsida och om du behöver support. Du ska känna dig helt trygg med ditt företags hemsida. Vi erbjuder även anpassade serviceavtal där vi gemensamt kommer överens om vad som ska utföras.

Skaffa dig en modern & effektiv hemsida för ditt företag

Med många års erfarenhet av hemsidesdesign och stort kunnande tar vi oss gärna an din hemsida. Du får en väl fungerande, representativ hemsida för ditt företag. En modern, sökmotorvänlig och användarvänlig hemsida som effektivt kommunicerar ditt budskap, stärker ditt företags varumärke och hjälper dig att få nya kunder och ökad lönsamhet.

Kontakta oss i dag

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så berättar vi gärna mer!