Skaffa er en företagshemsida som når ut till er målgrupp

Skaffa företagshemsida i Joomla

Joomla är ett lättanvänt och sökmotorvänligt publiceringssystem för webben. Det är Open Source och därmed helt kostnadsfritt. Det är tekniskt avancerat men ändå enkelt att använda. Det är mobilvänligt, skalbart, framtidssäkert och enormt populärt över hela världen. Färdiga plugins, till låg eller ingen kostnad, kan enkelt installeras när du behöver en ny funktion för din hemsida.

Vad kan Joomla göra för ditt företags hemsida?

Med Joomla får du en hemsida som aldrig är låst utan det går alltid att på ett enkelt sätt förändra både utseende, innehåll och funktioner. Du har tillgång till senaste teknik, hemsidan är mobilvänlig och snabb. Joomla är dessutom säkert och sökmotorvänligt. Det är även ett stort och välkänt system, så du kommer lätt att finna någon som kan hjälpa till med din hemsida, om det skulle behövas.

Joomla är ett säkert system

Joomla följer med utvecklingen som sker inom IT och förbättras hela tiden. Det kommer regelbundet säkerhetsuppgraderingar och andra uppgraderingar för att förbättra funktionaliteten. Det är anpassat för modern miljö och erbjuder en säker grund att bygga din internet-närvaro på. Med en hemsida i Joomla är du väl rustad för framtiden.

Smidigt & enkelt att anpassa

Joomla är mycket smidigt. Det är enkelt att förnya utseendet och att lägga till fler sidor eller funktioner. Med hjälp av ett stort antal färdigutvecklade plugins kan Joomla användas för att bygga olika typer av hemsidor, t.ex. webbshop, blogg, nyhetssida, modemagasin, auktionssajt, mötesplats osv. Joomla går lika bra att använda för en enklare hemsida som för en stor webbplats med hundratals undersidor.

Färdiga plugins för din företagshemsida

Det finns snart sagt inga gränser för hur din företagshemsida kan utvecklas och anpassas. Det finns redan tusentals färdiga plugins att använda för att anpassa din hemsida så att du får ett perfekt verktyg för din verksamhet online. Här är några exempel på plugins (klicka på rubrikerna för info):

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev – är något som alla företag kan ha nytta av. Med ett knapptryck skickar du iväg ditt proffsigt designade nyhetsbrev till dina prenumeranter. Inga kostnader för kuvert och frimärken – och träden får stå kvar i skogen.

Du kan låta dina besökare lämna sina e-postadresser direkt på hemsidan för att prenumerera på ditt nyhetsbrev. På så vis får du mottagare som verkligen är intresserade och mottagliga för det du erbjuder.

Vi hjälper gärna till med att ta fram en design för ditt nyhetsbrev som stämmer med ditt företags profil och som passar för syftet med dina utskick.

Blädderbar PDF

Blädderbar PDF – Ge dina besökare en kul upplevelse och skapa en extra dimension till dina PDF:er. Låt besökarna bläddra i produktblad, broschyrer, kataloger och manualer direkt på skärmen. Effektfullt och mycket uppskattat.

Riktad reklam/ info

Riktad reklam/ information – att ge besökare en unik upplevelse när de loggar in på er hemsida kan vara mycket användbart. Kanske har ni olika kundgrupper som ni vill ska få olika information och mötas av olika budskap när de loggar in på hemsidan? Med Joomla är det enkelt att ordna.

Produktkatalog

Produktkatalog – visa upp dina produkter i en snygg produktkatalog! Vi kan hjälpa till att skapa en funktionell och säljande produktkatalog på din hemsida.

Projekthantering/ CRM

Projekthantering/ CRM – behöver du ett projekthanteringsystem eller ett CRM (= Customer Relationship Management), så finns även dessa funktioner som tilläggsprogram för Joomla. Med hjälp av ett CRM kan du utveckla lönsamma relationer till dina kunder medan projektsystemet gör det enkelt att hantera dina olika projekt.

Webbshop / nätbutik

Webbshop / nätbutik – vill du sälja dina produkter online?

Det finns flera olika ecommerce-system att välja mellan som går att använda med Joomla. De passar till allt från den lilla butiken med få produkter till den stora fullskaliga webbshopen med massor av funktioner.

Fotogalleri

Fotogalleri – har du bilder att visa på hemsidan? Vi ordnar ett snyggt fotogalleri där du kan visa upp era bilder på bästa sätt.

Evenemang, biljetter & tidbokning

Evenemang, biljetter & tidbokning – Har du behov av att visa upp olika events och arrangemang på din hemsida? Kanske även sälja biljetter eller låta dina kunder boka tid?

Det finns färdigbyggda plugins som bara väntar på att tas i bruk av ditt företag! Vi hjälper gärna till att installera dessa på din Joomla hemsida.

Videospelare

Videospelare – det har aldrig varit enklare att visa videos från din privata Youtube- eller Vimeokanal på hemsidan. Eller om du föredrar att visa videos som lagras lokalt på din server, det går lika bra.

Det går att spela upp de flesta format, så som mp4, flv, swf, mov, mp4, wmv, wma, mp3, 3gp, webm, ogv, ogg och divx. Tänk bara på att vissa format inte fungerar på Apples plattform.

Vi hjälper gärna till att konvertera dina filmer så de passar för webben och olika plattformar.

Intranät

Intranät – med ett intranät har du möjlighet att låta medarbetarna ta del av nyheter och information. Ett intranät ligger internt hos företaget och är inte åtkomligt från externa datorer.

Bara fantasin sätter gränser för vad som kan finnas på ert intranät, men möjlighet att ladda ner dokument, förslagslåda, diskussionsforum, kalender är exempel på vad som kan vara bra att ha med.

Extranät / inloggning

Extranät/ inloggning – ger dina besökare möjlighet att logga in på din hemsida, och ta del av sidor som ligger skyddade bakom en inloggningsvägg. Kanske vill du att de inloggade besökarna ska kunna ladda ner produktblad/ manualer eller andra dokument? Eller få se mer information än de som är publika besökare?

Kanske vill du att olika typer av besökare ska få tillgång till olika information? Vi kan hjälpa till att skapa olika besökargrupper som får tillgång till olika delar av din webbplats.

Fler fördelar med Joomla:

Joomla är...

  • Sökmotorvänligt
  • Användarvänligt
  • Kostnadseffektivt
  • Skalbart
  • Framtidssäkert
  • Säkert
  • Mobilvänligt

Många stora företagshemsidor är byggda i Joomla:

Ebay
Holiday Inn
IKEA
FN
Harvard University
Guggenheim
Peugeot
Linux
MTV
Barnes & Noble

Ett publiceringsverktyg för webben

Joomla är ett CMS (= Content Management System) eller publiceringssystem för webben. Det är till för att publicera information på nätet via en uppkopplad dator. Om du vill göra någon ändring i innehållet så är det bara att logga in och göra ändringarna direkt i webbläsaren. Du kan enkelt och utan förkunskaper ändra texter, skapa nytt innehåll, lägga in foton, justera kontaktinfo/ öppettider och mycket mer. På så sätt kan du säkerställa att din hemsida alltid är aktuell och uppdaterad med rätt information.

Skulle du ändå föredra att få hjälp med den biten, så hjälper vi gärna till med det också.
Se vår tjänst webbmasterlösningar →

Joomla är Open Source och helt kostnadsfritt

Joomla utvecklas av hängivna programmerare över hela världen i en global community och är Open Source, vilket betyder att det har öppen källkod. Det är helt kostnadsfritt att ladda ner och att använda.

Joomlas ramverk innebär inga löpande licenskostnader för ditt företag. Både systemet och nya versioner/ uppgraderingspatchar är helt kostnadsfria. Därmed uppstår stora fördelar gentemot traditionella licensierade CMS-system och tjänster där man betalar för en hemsida per månad, där den samlade kostnaden med tiden kan bli mycket stor.

Skaffa dig en modern & effektiv hemsida för företaget

Med många års erfarenhet av Joomla och stort kunnande tar vi oss gärna an din hemsida. Du får en väl fungerande, representativ hemsida för ditt företag. En modern, sökmotorvänlig och användarvänlig hemsida som effektivt kommunicerar ditt budskap, stärker ditt företags varumärke och hjälper dig att få nya kunder och ökad lönsamhet.

Kontakta oss i dag

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så berättar vi gärna mer!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig och berättar mer.