Slide background

Säkert, skalbart, framtidssäkert –
ett av världens bästa CMS

Många fördelar med Joomla

Ett hemsidesverktyg är ett system som gör det enkelt för dig att själv sköta din hemsida. Du äger själv din webbplats och kan ändra texter, bilder, kontaktuppgifter och annat när det passar dig. Det behövs inga förkunskaper. 

Joomla – ett smidigt verktyg för hemsidor

Joomla är ett prisbelönt hemsidesverktyg som vunnit många utmärkelser för bästa kostnadsfria CMS (= Content Management System) – ett innehållssystem för webben.

Med Joomla slipper du vara beroende av någon annan för att sköta din hemsida. Det behövs inga specialkunskaper för att utföra ändringarna. Du loggar in direkt på hemsidan och gör ändringarna i en texteditor som påminner om "Word". När du är nöjd så är det bara att spara så är det klart och din hemsida har uppdaterats.

Om du föredrar att få hjälp med ändringar så hjälper vi förstås gärna till.

Inbyggda praktiska funktioner

Joomla kommer med flera inbyggda funktioner. Det finns bland annat möjlighet att låta dina besökare registrera sig och att låta de registrerade medlemmarna logga in på hemsidan. Välj vilka sidor som ska visas endast för inloggade besökare och som de vanliga besökarna inte kan se.

Det finns även stöd för att dela upp besökarna i olika medlemsgrupper, som kan få tillgång till olika delar av webbplatsen.

Skalbart system – bygg till hemsidan efterhand

Med ett hemsidesverktyg som Joomla har du alltid möjlighet att skala upp och bygga ut din hemsida. Det finns inga gränser för hur hemsidan kan anpassas.

Du kan lägga till nya undersidor, fler menyer och nya funktioner – men även ta bort det som inte längre behövs. Du kan med ett knapptryck avpublicera menylänkar och artiklar som är inaktuella. Hemsidan kan anpassas efter behovet i varje given situation.

Tusentals plugins för nya funktioner

Du har möjlighet att välja hur just din webbplats ska se ut och fungera. Det finns tusentals färdiga plugins som kan användas för olika ändamål som fotogalleri, kalender, bokning, videos, webbshop, bildspel och mycket mer.

Det ger oss stora möjligheter att bygga en snygg och funktionell webbplats efter just dina specifika behov.

Joomla är framtidssäkert

Med Joomla behöver du inte vara orolig att inte få hjälp om det skulle behövas. Joomla är ett globalt och välkänt system så det går alltid att hitta kunnig hjälp, även i framtiden. Du blir på så sätt inte beroende av en enda webbyrå utan det finns många som kan systemet, inte bara i Sverige utan över hela världen, som vid behov kan rycka in och ge support.

Fasta priser, inga dolda kostnader

Joomla är Open Source (= öppen källkod) och därmed helt kostnadsfritt att använda. Du slipper alltså betala licenskostnader år efter år, som för en del andra publiceringssystem. Du har heller inga andra framtida kostnader som månadsavgift till oss eller liknande. Efter betalning och leverans så äger du själva hemsidan och kan flytta den vart du önskar.

Du kan nästan alltid få ett fast pris på det som ska utföras (utom i vissa fall där det kan vara svårt att förutse tidsåtgången på förhand). Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

Tryggt med service & support

Om du kör fast eller något problem uppstår, så är det bara att kontakta oss så hjälper vi gärna till. Du kan även teckna ett serviceavtal med oss för löpande underhåll och backuper av din hemsida.

Vår kunskap om Joomla till din tjänst

Vi har professionell erfarenhet av Joomla sedan 2006. Det är ganska lång tid och vi har under årens lopp samlat på oss en hel del kunnande på vägen.

Systemet utvecklas hela tiden och är numera ett av marknadens allra bästa och mest avancerade hemsidesverktyg.

Kontakta oss

Vill du veta mer så ring 040-402 302 eller mejla Elefant Webb på .

Din egen Joomla Webbyrå

Låt oss bli din Joomla Webbyrå

Det är inte dumt att ha sin egna Joomla webbyrå att vända sig till när det behövs. Du kanske har fått en ny idé för din hemsida som du vill låta genomföra eller så har det uppstått något oförutsett som behöver åtgärdas.

Vi finns här när du behöver en trygg och stadig webbpartner, din egen Joomla Webbyrå!

Din Joomla Webbyrå

En av våra kunder säger:

citat"Samarbetet med Madelaine på Elefant Webb var mycket bra, hon är både trevlig och professionell. Det var snabb respons och vi kunde diskutera idéer på ett konstruktivt sätt."

Fri som en fågel med hemsidesverktyget Joomla

Joomla ger dig möjligheter

Alla våra hemsidor byggs i det populära hemsidesverktyget Joomla. Med Joomla är du aldrig låst. Du kan själv sköta hemsidan från valfri uppkopplad enhet. Det finns alltid en ny möjlighet med Joomla!

Hemsidesverktyget Joomla

Ett prisbelönt CMS

award winning system

Joomla är ett prisbelönt hemsidesverktyg som vunnit många utmärkelser som bästa Open Source CMS.

Har du kört fast och behöver hjälp?

Service & support för din Joomla hemsida

Ta lite kaffe och koppla av, så ordnar vi saken! Hos Elefant Webb kan du få service och support för din Joomla hemsida.

Service & support

Skaffa ett säljande Nyhetsbrev!

Stå ut från mängden med ett nyhetsbrev!

Med ett nyhetsbrev står du ut från mängden och stärker samtidigt relationen till dina kunder.

Om nyhetsbrevet!

Låt dina kunder bläddra i din pdf direkt på skärmen!

Låt dina besökare bläddra i din broschyr direkt på din hemsida

Har du en pdf som du vill visa dina besökare? Låt dem bläddra i din pdf direkt på skärmen, precis som i en vanlig broschyr!

Blädderbar
broschyr