Det handlar om hemsidor

Behöver du en helt ny hemsida eller kanske fräscha upp din nuvarande? Vi bygger mobilvänliga hemsidor i Open Source CMS – Joomla och WordPress. Du kan alltid få ett fast pris, bara vi vet omfattningen av arbetet på förhand. Vi riktar oss mot små och medelstora företag och eftersträvar långvariga relationer med dig som kund.

Fast pris på att bygga en helt ny hemsida

Om du behöver en ny hemsida så står vi redo att hjälpa till. Du får en hemsida som blir lättnavigerad och med snygg design som anpassas efter målgruppen och företagets profil. Efter att vi gemensamt kommit fram till vad ni behöver, så ger vi ett fast pris på arbetet.

Läs mer här:
Hemsida till fast pris! →

Vill du fräscha upp din nuvarande hemsida?

Om du har en hemsida som känns lite föråldrad så hjälper vi gärna till att förnya den. Med ny fräsch design och genomtänkt innehåll är din gamla hemsida snart på banan igen.

Läs mer om hur vi kan hjälpa till:
Förnya din nuvarande hemsida →

Hur mycket kostar en ny hemsida?

Hur mycket det kostar att ta fram en hemsida beror bland annat på hur omfattande den ska vara och vilka funktioner som behövs. 

Här finns prisexempel på olika typer av hemsidor:
Pris hemsida →

Företagshemsida i ett CMS – hur funkar det?

Att ha hemsidan i ett CMS – ett webbaserat innehållsverktyg för webben – är otroligt smidigt. Du själv och dina medarbetare kan själva sköta hemsidan och se till att den visar rätt kontaktuppgifter och korrekt information vad gäller priser etc. Ni kan lägga in nytt material, blogga, publicera nyheter och mycket mer. Alla våra hemsidor är byggda i CMS.

Det finns även fler fördelar som du kan läsa mer om här:
Företagshemsida i CMS →

Utnyttja fördelarna med en egen hemsida

Vissa företag avstår helt från att ha en företagshemsida och bygger sin närvaro på internet på sociala medier. Men det är inte så enkelt och det finns många fördelar med en riktig hemsida åt företaget.

Här listar vi tio bra argument för egen företagshemsida: 
Tio anledningar till att ha en hemsida →

Vad är bra att planera före byggstart?

Det är inte alltid så lätt att veta i vilken ände man ska börja med sin nya hemsida. Hur gör man egentligen? Vad ska man tänka på?

På den här sidan kan du läsa mer och även ladda ned en checklista med punkter som kan vara bra att tänka igenom innan du drar igång hemsidesprojektet:
Tips för din nya hemsida →

Sökmotoroptimering lyfter hemsidan på internet

Det är viktigt att synas i konkurrensen som råder på nätet. Det lär finnas över en miljard hemsidor på internet! Att sökmotoroptimera är ett effektivt sätt att marknadsföra sin hemsida och underlätta för kunder och andra besökare att hitta till den.

Läs mer här:
Sökmotoroptimering →

Kontakta Elefant Webb

Vill du veta mer? Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till. Ring 040-402 302 eller mejla .

Säljande hemsidor som
får dig att synas på webben

Kontakta oss redan idag!

Säljande design

Säljande design

Kreativ design med interaktiva mobilvänliga gränssnitt som skapar uppmärksamhet och säljer.
Fasta priser

Fasta priser

Du får alltid ett fast pris på din hemsida. Inga månadskostnader eller andra dolda avgifter.
Frihet för dig som kund

Frihet för dig som kund

Du äger själv din hemsida och är fri att flytta den till valfritt webbhotell.
Snabb support

Snabb support

Snabb och kunnig support. Vi finns ett mail eller telefonsamtal bort! Även serviceavtal.
Hemsida inom 14 dagar

Hemsida inom 14 dagar

Större hemsidor kan vara uppe och snurra på internethimlen inom bara några veckor. En mindre hemsida kan du ofta få ett förslag på inom 14 dagar.
Sökmotorvänlig plattform

Sökmotorvänlig plattform

Både Joomla och WordPress är sökmotorvänliga system. Vi lägger grunden till en första standard-sökoptimering, som du sedan kan bygga på om du behöver.
Lång erfarenhet

Lång erfarenhet

Vår erfarenhet av Joomla sträcker sig tillbaka till 2006. Vi har arbetat med Joomla 1.0 och varje version därefter. I vårt tycke är Joomla den ultimata webbplattformen som aldrig slutar att leverera.
Lätt att ändra och bygga till

Lätt att ändra och bygga till

Våra hemsidor byggs i Joomla eller WordPress. Båda är Open Source-CMS som är enkla att göra ändringar i och att bygga till när det behövs.

Kreativ webbyrå i Malmö

Vi bygger interaktiva och målgruppsanpassade hemsidor som syns och som skapar möjligheter.
Är du intresserad? Kontakta oss!

Telefon: 040-402 302
E-post: