Smidigt att ha företagets hemsida i ett CMS som Joomla eller WordPress

Att lägga företagets hemsida i ett CMS – ett innehållshanteringssystem för webben – är både smidigt och kostnadseffektivt. Både Joomla och WordPress är Open Source och därmed helt gratis att använda. Systemen hanterar hemsidors innehåll, funktioner och utseende vilket gör det enkelt för dig att själv sköta din hemsida. 

Företagshemsida i Joomla eller WordPress

Vi har valt att arbeta med Joomla och WordPress. Båda är Open Source och smidiga CMS-system som kan tillföra mycket till din företagshemsida. De är ett par av världens mest populära CMS och ger oss möjlighet att bygga något alldeles unikt för dig och ditt företag.

Varför är ett CMS perfekt för ditt företags hemsida?

En företagshemsidas syfte är att spegla företaget och kommunicera budskapet till besökarna. Sidan ska kännas modern både vad gäller design och funktioner och självklart vara uppdaterad med rätt information. Ditt företag är ju inte något statiskt utan lever och utvecklas över tid.  Med ett innehållshanteringssystem för webben (CMS) har du en hemsida som aldrig är låst utan den går att anpassa precis som du vill. Du kan utveckla den med nytt innehåll, nya funktioner och själv gå in och justera innehållet.

Läs mer om fördelarna med ett CMS för din företagshemsida →

CMS är ett effektivt verktyg för ditt företags hemsida

Du kan ändra innehållet själv, utan förkunskaper

Att själv kunna göra enklare ändringar på sin hemsida sparar både tid och pengar. Med företagets hemsida i ett CMS har du full frihet och kan själv justera hemsidans innehåll, utan förkunskaper. Du loggar in i admin och gör ändringarna i en texteditor. När du är nöjd så sparar du. Klart!

Flexibel plattform som går att bygga ut och lägga till

Du kan skala upp sidan genom att lägga till fler sidor, menyer och nya funktioner. Du kan själv logga in och enkelt ändra textinnehåll och bilder direkt i webbläsaren, utan förkunskaper. Du har tillgång till senaste teknik i ett system som är säkert, smidigt och sökmotorvänligt.

Joomla och WordPress är Open Source och helt kostnadsfria

Vi använder enbart CMS som är Open Source vilket innebär att de har öppen källkod. De är helt kostnadsfria att ladda ner, att använda och att modifiera på olika sätt. Det kommer regelbundet nya versioner och uppgraderingar som också är helt kostnadsfria. Vilket inte är helt fel när det gäller att få ned kostnaderna.

Du äger själv din hemsida

Det finns tjänster där man betalar för en hemsida per månad, där det till en början verkar prisvärt men där den samlade kostnaden med tiden kan bli stor. Med hemsidan i ett Open Source-system som Joomla eller WordPress äger du själv din hemsida och slipper tickande prisbomber i form månadskostnader år efter år.

Fördelar med Joomla och WordPress:

De är båda:

Systemen förbättras ständigt – kostnadsfria uppgraderingar

De CMS-system vi valt att arbeta med, Joomla och WordPress, följer med i utvecklingen och förbättras hela tiden. Det kommer regelbundet kostnadsfria uppgraderingar för att förbättra både säkerhet och funktionalitet. Systemen är anpassade för modern webbmiljö och utgör en säker grund att bygga ditt företags internet-närvaro på. Med en företagshemsida i ett CMS är du väl rustad för framtiden.

Tusentals pluginer – möjlighet lägga till nya funktioner till din hemsida

Med hjälp av tusentals färdigutvecklade plugins kan vi bygga olika typer av hemsidor som exempelvis en webbshop, blogg, kunskapsdatabas, nyhetssida, modemagasin, auktionssajt eller en digital mötesplats. Det gör det även enkelt att lägga till nya funktioner om du kanske vill ha kommentarer, fotogallerier, bildspel, videor eller annat på din hemsida.

Exempel på funktioner som finns:

CMS passar lika bra för en liten webbplats

En liten webbplats med några få sidor passar förstås lika bra i ett CMS. Du får alla fördelarna med att enkelt kunna göra ändringar själv och möjlighet att bygga till om behovet skulle uppstå i framtiden. Vi hjälper dig gärna att få en fin och säljande hemsida som syns och som skapar möjligheter.

Stabil lösning med företagshemsida i CMS

Med en hemsida som ligger i ett CMS har du en utmärkt plattform att bygga vidare på och som kommer att hålla i många år framöver om den sköts på rätt sätt. Extra bra är att du hos oss kan få hjälp och service även efter att hemsidan är klar. Du har möjlighet att teckna ett serviceavtal där vi sköter löpande uppgraderingar och du i möjligaste mån får förtur till support.

Kontakta Elefant Webb

Ring 040-402 302 eller mejla oss på för en förutsättningslös diskussion kring dina behov.

Säljande hemsidor som
får dig att synas på webben

Kontakta oss redan idag!

Säljande design

Säljande design

Kreativ design med interaktiva mobilvänliga gränssnitt som skapar uppmärksamhet och säljer.
Fasta priser

Fasta priser

Du får alltid ett fast pris på din hemsida. Inga månadskostnader eller andra dolda avgifter.
Frihet för dig som kund

Frihet för dig som kund

Du äger själv din hemsida och är fri att flytta den till valfritt webbhotell.
Snabb support

Snabb support

Snabb och kunnig support. Vi finns ett mail eller telefonsamtal bort! Även serviceavtal.
Hemsida inom 14 dagar

Hemsida inom 14 dagar

Större hemsidor kan vara uppe och snurra på internethimlen inom bara några veckor. En mindre hemsida kan du ofta få ett förslag på inom 14 dagar.
Sökmotorvänlig plattform

Sökmotorvänlig plattform

Både Joomla och WordPress är sökmotorvänliga system. Vi lägger grunden till en första standard-sökoptimering, som du sedan kan bygga på om du behöver.
Lång erfarenhet

Lång erfarenhet

Vår erfarenhet av Joomla sträcker sig tillbaka till 2006. Vi har arbetat med Joomla 1.0 och varje version därefter. I vårt tycke är Joomla den ultimata webbplattformen som aldrig slutar att leverera.
Lätt att ändra och bygga till

Lätt att ändra och bygga till

Våra hemsidor byggs i Joomla eller WordPress. Båda är Open Source-CMS som är enkla att göra ändringar i och att bygga till när det behövs.

Kreativ webbyrå i Malmö

Vi bygger interaktiva och målgruppsanpassade hemsidor som syns och som skapar möjligheter.
Är du intresserad? Kontakta oss!

Telefon: 040-402 302
E-post: