Har du en hemsida som behöver fräschas upp?

Har du en hemsida där det mesta av innehållet fortfarande är relevant men där det allmänna intrycket känns föråldrat? Inga problem, hemsidan kan få nytt liv genom väl valda åtgärder som att lyfta över den i ett CMS och fräscha upp designen. Vi kan hjälpa till med att förnya din nuvarande hemsida och få den att bli som ny igen.

Låt oss ge din gamla hemsida nytt liv!

Med lång erfarenhet av att bygga hemsidor tar vi oss gärna an och förnyar ditt företags befintliga hemsida. Målet är en funktionell, modern och representativ hemsida som lyfter och stärker ditt företags identitet. Du får en modern, sökmotorvänlig och användarvänlig webbplats som effektivt kommunicerar budskapet och förbättrar möjligheterna till nya kunder och ökad lönsamhet.

Behöver du kanske en helt ny hemsida? Vi hjälper gärna till att bygga upp din nya webbplats.

Ny design och nya funktioner

Din gamla hemsida får en ny fräsch design som stämmer med företagets profil, hemsidans syfte och företagets målgrupp. Ofta behöver struktur och texter ses över och förbättras. Kanske du även behöver nya funktioner som ett bildspel, produktkatalog eller ett nyhetsbrev?

Låt oss fräscha upp din gamla hemsida med ny design

Hemsidan mobilanpassas med responsiv design

Alla hemsidor vi bygger är självklart mobilanpassade och byggda i responsiv design. Det innebär att hemsidan automatiskt anpassar sig efter skärmstorleken och ser bra ut på olika enheter.

Hemsidan lyfts över i ett populärt CMS

Din hemsida lyfts över i ett lättskött CMS.  På så sätt blir det lätt att hantera både innehåll, media, design och funktioner.

Sköt din hemsida själv utan förkunskaper

Du kommer själv att kunna göra enklare ändringar av innehållet på din nya hemsida. Du loggar in i admindelen av webbplatsen och gör ändringarna i en texteditor. Sedan är det bara att spara, så är det klart. Eller om du föredrar att vi hjälper till, så gör vi förstås gärna det.

Vi är redo att hjälpa till

Vi vill gärna ha långa och trevliga relationer med våra kunder. Du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du behöver support. Vi erbjuder anpassade serviceavtal där vi tar hand om uppgraderingarna av ditt CMS när de kommer.

Kontakta Elefant Webb

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så berättar vi gärna mer!

Säljande hemsidor som
får dig att synas på webben

Kontakta oss redan idag!

Säljande design

Säljande design

Kreativ design med interaktiva mobilvänliga gränssnitt som skapar uppmärksamhet och säljer.
Fasta priser

Fasta priser

Du får alltid ett fast pris på din hemsida. Inga månadskostnader eller andra dolda avgifter.
Frihet för dig som kund

Frihet för dig som kund

Du äger själv din hemsida och är fri att flytta den till valfritt webbhotell.
Snabb support

Snabb support

Snabb och kunnig support. Vi finns ett mail eller telefonsamtal bort! Även serviceavtal.
Hemsida inom 14 dagar

Hemsida inom 14 dagar

Större hemsidor kan vara uppe och snurra på internethimlen inom bara några veckor. En mindre hemsida kan du ofta få ett förslag på inom 14 dagar.
Sökmotorvänlig plattform

Sökmotorvänlig plattform

Både Joomla och WordPress är sökmotorvänliga system. Vi lägger grunden till en första standard-sökoptimering, som du sedan kan bygga på om du behöver.
Lång erfarenhet

Lång erfarenhet

Vår erfarenhet av Joomla sträcker sig tillbaka till 2006. Vi har arbetat med Joomla 1.0 och varje version därefter. I vårt tycke är Joomla den ultimata webbplattformen som aldrig slutar att leverera.
Lätt att ändra och bygga till

Lätt att ändra och bygga till

Våra hemsidor byggs i Joomla eller WordPress. Båda är Open Source-CMS som är enkla att göra ändringar i och att bygga till när det behövs.

Kreativ webbyrå i Malmö

Vi bygger interaktiva och målgruppsanpassade hemsidor som syns och som skapar möjligheter.
Är du intresserad? Kontakta oss!

Telefon: 040-402 302
E-post: