Slide background

Fasta priser

Unik design

Joomla & WordPress

Sökmotorvänlig plattform

Ny hemsida
till fast pris

Kreativa hemsidor som skapar möjligheter

 
Slide background

Unik design

Sökmotorvänlig plattform

Ny hemsida
till fast pris

Skaffa en säljande hemsida som stärker ditt varumärke!

Behöver du en ny hemsida åt ditt företag? Vi tar fram en modern, snygg och säljande hemsida som utformas för din målgrupp och stärker ditt företags varumärke. Hemsidan utformas i samråd med dig och du äger den själv. Du får alltid ett fast pris på din hemsida och möjlighet att besöka och godkänna den före leverans.

Låt oss ta fram en modern och säljande hemsida till ditt företag!

Vi kan hjälpa till att ordna en modern och säljande hemsida åt ditt företag. Med de senaste verktygen bygger vi hemsidan i ett lättanvänt och populärt innehållshanteringssystem för webben, som du själv kan sköta. (Vill du hellre ha hjälp med ändringar så går det förstås också bra.) Vi jobbar med Joomla och WordPress.

Du får en lättnavigerad och användarvänlig webbplats

Din hemsida ska spegla ditt företag och kommunicera rätt budskap till besökarna. Den ska vara mobilvänlig, lättnavigerad och användarvänlig. Vi tar fram en snygg design som stämmer med företagets profil, hemsidans syfte och företagets målgrupp.

Säljande hemsida som sticker ut och profilerar företaget

Vi har stor vana vid att utforma säljande och funktionella webbplatser som lyfter och stärker ditt företags profil. Med en modern hemsida och unik design som sticker ut från mängden så kommer du att synas på internet.

Godkänn hemsidan före leverans

Innan arbetet med att bygga din nya hemsida startar, så går vi tillsammans igenom dina funderingar och önskemål. Detta för att din färdiga hemsida så bra som möjligt ska uppfylla dina behov. Hemsidan byggs upp där du kan besöka den och se att den motsvarar dina förväntningar.

Den nya hemsidan installeras inte förrän du känner dig helt nöjd och har godkänt den.

Alltid fast pris på din nya hemsida – inga dolda avgifter

Vi ger alltid ett fast pris på din nya hemsida, så du behöver inte vara rädd för överraskningar. Det finns inga månadsavgifter eller andra dolda kostnader från oss. Som extra trygghet har du alltid möjlighet att besöka och godkänna hemsidan innan den levereras och installeras på ditt webbhotell.

Här kan du läsa mer om priser och se ett par prisexempel: Vad kostar en hemsida →

Sökmotorvänlig bas

Du kan även få hjälp med sökmotoroptimering, som syftar till att få hemsidan att visas på valda sökord och sökfraser när dina kunder söker efter dessa på sökmotorerna. Vi arbetar alltid med SEO i bakhuvudet och ser till att ordna en bra sökmotorgrund som går att bygga vidare på i framtiden.

Tryggt med snabb service & support

Om det uppstår ett läge där du inte hinner med eller har kört fast, så kan det kännas tryggt att vi finns bara ett mejl eller telefonsamtal bort. Vi hjälper gärna till med service och goda råd när det behövs. Du har även möjlighet att teckna ett serviceavtal där vi löpande sköter uppgraderingar av ditt system och där du i möjligaste mån får förtur till support.

Kontakta Elefant Webb i dag!

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så berättar vi gärna mer!

 • Hur mycket kostar hemsidan?

  Vi arbetar med kostnadsfria CMS som Joomla och WordPress, så du betalar endast för vår tid och eventuella inköp av programvaror. Många pluginer är helt kostnadsfria medan andra kostar en mindre summa.

  Det tillkommer inga månadsavgifter eller andra dolda kostnader och du får alltid ett fast pris på din nya hemsida.

  Här kan du läsa mer om vad en hemsida kostar →

  Vad kostar det?
 • Varför välja oss för att bygga din nya hemsida?

  Vi har mångårig erfarenhet av att skapa webbplatser i webbaserade innehållssystem för webben. Vi utformar en kreativ och funktionell hemsida som utformas för din målgrupp och som har ett tydligt syfte. Hemsidan blir lättnavigerad, sökmotorvänlig, signalerar ert budskap 24/7 och stärker företagets varumärke.

  Vi tar ansvar för vårt uppdrag och vill att du ska bli helt nöjd i alla lägen.

  Pålitlig webbyrå som håller vad vi lovar →

  Utnyttja vår erfarenhet
 • Vårt främsta tips är förstås: Anlita en kunnig webbyrå!

  Har du planerat att skaffa en ny hemsida? Då kan det vara bra att fundera igenom vad syftet med hemsidan är och vilken målgrupp du riktar dig till. Du behöver även ta ställning till hur många sidor som behövs och hur innehållet ska tas fram. Behövs det kanske tidbokning eller någon annan funktion?

  Vi är en pålitlig och kunnig webbyrå och hjälper gärna till att diskutera lösningar kring din nya hemsida.

  Några tips om bra saker att tänka på inför din nya hemsida →

  Tips inför ny hemsida
 • Egen hemsida eller enbart Facebook?

  Att ett företag tror på sig själv tillräckligt för att investera tid och pengar i en egen hemsida, skapar trovärdighet och signalerar att du tänker finnas kvar under överskådlig tid. Det ger ett mer professionellt intryck än att bara ha några rader på Gula sidorna eller ett gratiskonto på sociala medier som Facebook.

  En hemsida är utmärkt marknadsföring och något som kostar lite jämfört med vad du kan tjäna på den.

  Tio anledningar till varför det är superbra att ha en hemsida →

  Varför hemsida?
 • Du är helt fri med en hemsida från oss

  Du äger själv din hemsida och kan byta webbhotell när du vill. Det finns alltid någon som kan hjälpa till med din hemsida, eftersom vi arbetar med välkända och populära CMS.

  I och med att hemsidan ligger i ett CMS så är det enkelt att skapa nytt innehåll och lägga till nya funktioner. Du kan själv göra dina ändringar, ofta utan förkunskaper. Skulle du behöva support så hjälper vi gärna till.

  Smidigt och kostnadseffektivt med hemsida i Open Source CMS →

  Fri med CMS i Open Source

Så här säger några av våra kunder

Citat från några av våra kunder

 • "Vår nya hemsida som ML och Elefant Webb utfört, ser vi som ett arbete utfört med högsta designmedvetande, avseende färg-och bilddisponering. Informativa texter och formuleringar kompletterar till ett enkelt och säljande resultat. Tacksamt också att förutsättningslösa diskussioner med oss, med begränsade datakunskaper, alltid mötts med vänlighet och förmåga att engagera."
 • "Mållös! Det var det första som kom över mig när jag klickade på länken och såg Elefant Webbs förslag till mig och min hemsida. Så här vill jag att det ska se ut! Och så fortsatte det rakt igenom hela arbetet. Professionellt, lyhört och engagerat."
 • "Madelaine är lyhörd och mycket smidig att arbeta med. Hon tar snabbt till sig tankar och idéer, ger sin input och omvandlar idéerna till konkret resultat."
 • "Vi är supernöjda med det du har gjort. Du har verkligen fångat upp våra tankar och förverkligat det. Plus att du är världsmästare på att höra av dig."
 • "Samarbetet med Madelaine på Elefant Webb var mycket bra, hon är både trevlig och professionell. Det var snabb respons och vi kunde diskutera idéer på ett konstruktivt sätt."

  Mobilvänliga hemsidor i Joomla och WordPress

  Säljande design

  Säljande design

  Kreativ design med interaktiva mobilvänliga gränssnitt som skapar uppmärksamhet och säljer.
  Fasta priser

  Fasta priser

  Du får alltid ett fast pris på din hemsida. Inga månadskostnader eller andra dolda avgifter.
  Frihet för dig som kund

  Frihet för dig som kund

  Du äger själv din hemsida och är fri att flytta den till valfritt webbhotell.
  Snabb support

  Snabb support

  Snabb och kunnig support. Vi finns ett mail eller telefonsamtal bort! Även serviceavtal.
  Hemsida inom 14 dagar

  Hemsida inom 14 dagar

  Större hemsidor kan vara uppe och snurra på internethimlen inom bara några veckor. En mindre hemsida kan du ofta få ett förslag på inom 14 dagar.
  Sökmotorvänlig plattform

  Sökmotorvänlig plattform

  Både Joomla och WordPress är sökmotorvänliga system. Vi lägger grunden till en första standard-sökoptimering, som du sedan kan bygga på om du behöver.
  Lång erfarenhet

  Lång erfarenhet

  Vår erfarenhet av Joomla sträcker sig tillbaka till 2006. Vi har arbetat med Joomla 1.0 och varje version därefter. I vårt tycke är Joomla den ultimata webbplattformen som aldrig slutar att leverera.
  Lätt att ändra och bygga till

  Lätt att ändra och bygga till

  Våra hemsidor byggs i Joomla eller WordPress. Båda är Open Source-CMS som är enkla att göra ändringar i och att bygga till när det behövs.

  Kreativ webbyrå i Malmö

  Vi bygger interaktiva och målgruppsanpassade hemsidor som syns och som skapar möjligheter.
  Är du intresserad? Kontakta oss!

  Telefon: 040-402 302
  E-post:

  Elefant Webb

  Elefant Webb – nätt och smidig webbyrå i Malmö

  Elefant Webb är en nätt och smidig webbyrå i Malmö som brinner för att skapa snygga och bra hemsidor åt våra trevliga kunder. Om oss →

  Elefant Webb logo