SÄLJANDE HEMSIDOR SOM STÄRKER VARUMÄRKET

Helt ny hemsida
till fast pris

  • Sökmotorvänlig plattform
  • Enkelt att ändra och lägga till
  • Unik design för din målgrupp
  • Inga dolda avgifter
  • Du äger själv din hemsida

Skaffa en säljande hemsida som stärker ditt varumärke!

Behöver du en ny hemsida åt ditt företag? Vi tar fram en modern, snygg och säljande hemsida som utformas för din målgrupp och stärker ditt företags varumärke. Hemsidan utformas i samråd med dig och du äger den själv. Du får alltid ett fast pris på din hemsida och möjlighet att besöka och godkänna den före leverans.

Låt oss ta fram en snygg, modern och attraktiv hemsida åt ditt företag

Vi kan hjälpa till att ordna en modern och attraktiv hemsida åt ditt företag. Med de senaste verktygen bygger vi hemsidan i ett lättanvänt och populärt innehållshanteringssystem för webben, som du själv kan sköta. (Vill du hellre ha hjälp med ändringar så går det förstås också bra.)

Vi jobbar med Joomla och WordPress.

Du får en lättnavigerad och användarvänlig webbplats

Din hemsida ska spegla ditt företag och kommunicera rätt budskap till besökarna. Den ska vara mobilvänlig, lättnavigerad och användarvänlig. Vi tar fram en snygg design som stämmer med företagets profil, hemsidans syfte och företagets målgrupp. Alla våra hemsidor är mobilvänliga som standard och vi ordnar ett tydligt och lättanvänt gränssnitt för dina besökare.

Unik hemsida som sticker ut och profilerar ditt företag

Vi har bred erfarenhet av att utforma webbplatser för olika verksamheter och strävar alltid efter att skapa en hemsida som lyfter och stärker företagets profil. Med en unik design som sticker ut från mängden så kommer du att synas på internet.

Behöver du en ny hemsida för företaget? Vi hjälper gärna till att bygga din nya webbplats

Godkänn hemsidan före leverans

Innan arbetet med att bygga din nya hemsida startar, så går vi tillsammans igenom dina funderingar och önskemål. Detta för att din färdiga hemsida så väl som möjligt ska uppfylla de behov som finns. Hemsidan byggs upp där du kan besöka den och se att den motsvarar dina förväntningar.

Den nya hemsidan installeras inte förrän du känner dig helt nöjd och har godkänt den.

Alltid fast pris på din nya hemsida – inga dolda avgifter

Vi ger alltid ett fast pris på din nya hemsida, så du behöver inte vara rädd för överraskningar. Det finns inga månadsavgifter eller andra dolda kostnader från oss. Som extra trygghet har du alltid möjlighet att besöka och godkänna hemsidan innan den levereras och installeras på ditt webbhotell.

Här kan du läsa mer om priser och se ett par prisexempel: Vad kostar en hemsida →

Sökmotorvänlig grund

Du kan även få hjälp med sökmotoroptimering, som syftar till att få hemsidan att visas på valda sökord och sökfraser när dina kunder söker efter dessa på sökmotorerna. Vi arbetar alltid med SEO i bakhuvudet och ser till att ordna en bra sökmotorgrund som går att bygga vidare på i framtiden.

Tryggt med snabb service & support

Om det uppstår ett läge där du inte hinner med eller har kört fast, så kan det kännas tryggt att vi finns bara ett mejl eller telefonsamtal bort. Vi hjälper gärna till med service och goda råd när det behövs. Du har även möjlighet att teckna ett serviceavtal där vi löpande sköter uppgraderingar av ditt system och där du i möjligaste mån får förtur till support.

Kontakta Elefant Webb i dag!

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så berättar vi gärna mer!

Säljande hemsidor som
får dig att synas på webben

Kontakta oss redan idag!

Säljande design

Säljande design

Kreativ design med interaktiva mobilvänliga gränssnitt som skapar uppmärksamhet och säljer.
Fasta priser

Fasta priser

Du får alltid ett fast pris på din hemsida. Inga månadskostnader eller andra dolda avgifter.
Frihet för dig som kund

Frihet för dig som kund

Du äger själv din hemsida och är fri att flytta den till valfritt webbhotell.
Snabb support

Snabb support

Snabb och kunnig support. Vi finns ett mail eller telefonsamtal bort! Även serviceavtal.
Hemsida inom 14 dagar

Hemsida inom 14 dagar

Större hemsidor kan vara uppe och snurra på internethimlen inom bara några veckor. En mindre hemsida kan du ofta få ett förslag på inom 14 dagar.
Sökmotorvänlig plattform

Sökmotorvänlig plattform

Både Joomla och WordPress är sökmotorvänliga system. Vi lägger grunden till en första standard-sökoptimering, som du sedan kan bygga på om du behöver.
Lång erfarenhet

Lång erfarenhet

Vår erfarenhet av Joomla sträcker sig tillbaka till 2006. Vi har arbetat med Joomla 1.0 och varje version därefter. I vårt tycke är Joomla den ultimata webbplattformen som aldrig slutar att leverera.
Lätt att ändra och bygga till

Lätt att ändra och bygga till

Våra hemsidor byggs i Joomla eller WordPress. Båda är Open Source-CMS som är enkla att göra ändringar i och att bygga till när det behövs.

Kreativ webbyrå i Malmö

Vi bygger interaktiva och målgruppsanpassade hemsidor som syns och som skapar möjligheter.
Är du intresserad? Kontakta oss!

Telefon: 040-402 302
E-post: