Hur mycket kostar en ny hemsida?

Priset på en bra hemsida kan variera. Kostnaden beror på omfattningen av hemsidan och tiden för att bygga den. En stor webbplats med extra funktioner – som till exempel en webbshop eller bokningssystem – kostar förstås mer än om du bara vill ha ett enkelt "visitkort på nätet". 

Priset avgör inte hur pass bra hemsidan är

En lika funktionell och ändamålsenlig hemsida kan ha en varierande prislapp. Priset beror på antalet sidor och om det ska finnas extra funktioner som till exempel ett bokningssystem eller ett nyhetsbrev.

Men även budgeten kan vara avgörande. Du kan själv välja om du vill ha en enkel version av en hemsida eller om du kanske vill kosta på lite mer och få en exklusivare känsla. Båda hemsidorna kan kommunicera ditt budskap och fungera för sitt syfte lika bra, men ge helt olika upplevelse för besökaren. Berätta gärna vilken budget du har så kan vi ta fram det bästa förslaget för dig.

Se prisexempel →

Kan en hemsida vara för billig?

Många skulle nog bli väldigt nöjda och glada om de hittade någon som kunde bygga en hemsida åt dem för, låt säga 5 000 kr. Det verkar ju vara ett högst fantastiskt pris, men det är värt att påminna sig om att det ju heter att "man får det man betalar för". Ibland kan det i sådana lägen vara bra att fundera på vad man egentligen får för de pengarna och om det kanske ändå är värt att betala lite mer.

Om vi gör jämförelsen med bilar, så kan det ju vara så att en bil för 5 000 kr är just det man behöver i vissa lägen. Men det är antagligen inte den bekvämaste och snyggaste bilen och den som rullar längst. 

Väl värd investering att marknadsföra företaget med en hemsida

En hemsida är en bra investering eftersom det ger så mycket marknadsföring för pengarna. Veckan runt, under dygnets alla timmar finns din hemsida på nätet och arbetar med att informera om dina tjänster och sälja in ditt budskap till dina kunder. 

Med vårt kunnande och alla fördelar som Joomla och WordPress med tilläggsfunktioner har, så kan du få en företagshemsida i toppklass till en mycket rimlig kostnad.

Hur mycket kostar en ny hemsida?

Din hemsida byggs i kostnadsfritt Open Source CMS

Oavsett vilka dina behov är och storleken på din hemsida så bygger vi den i ett CMS som är Open Source och som är helt kostnadsfritt att använda. Open Source innebär att systemet har öppen källkod som är fri att anpassa. Du behöver inte betala för det vare sig nu eller i framtiden och du äger själv din hemsida fullt ut. Du betalar endast för vår tid och eventuella betalplugins.

Många pluginer är helt kostnadsfria

En plugin är ett tilläggsprogram som förbättrar din hemsida. Med en sådan kan vi lägga till nya funktioner till hemsidan eller utöka de som redan finns. Många pluginer är helt kostnadsfria medan andra kostar en mindre summa att köpa in. Ofta är det dock ganska låga kostnader för få tillgång till riktigt avancerade funktioner. För betalpluginer gäller att du betalar för att köpa in dem och sedan får du använda dem så länge du vill. Efter att licensen gått ut har du inte längre tillgång till uppgraderingar eller support, men du får fortsätta att använda den.

Alltid möjlighet till fast pris för din hemsida

Hos Elefant Webb kan du alltid få ett fast pris. Beskriv hur du tänker dig din nya hemsida, vilka behov som finns och gärna även vilken budget du har, så tar vi fram ett förslag och ett pris. Det finns inga dolda kostnader från oss som månadsavgifter eller liknande och du kommer själv att äga din hemsida fullt ut. Du förbinder dig inte till något genom att beställa en offert.

Kontakta Elefant Webb i dag!

Ring 040-402 302 eller mejla , för en kravlös diskussion om hur vi kan hjälpa till.

Prisexempel på hemsidor

Mycket enkel hemsida
Runt 9 900 kr

Enkel hemsida med basfunktioner
Max 4 sidor
Mobilvänlig
Sökmotorvänligt system
Backupfunktion
Skydd mot spambots
Installation på ditt webbhotell

Kostnadsfri offert

Medelstor hemsida
Runt 15 900-18 900 kr

Lite större hemsida med fler funktioner enligt behov
10-12 sidor
Mobilvänlig
Sökmotorvänligt system
Backupfunktion
Skydd mot spambots
Installation på ditt webbhotell

Kostnadsfri offert

Skräddarsydd hemsida
Fr.o.m. 18 900 kr

Skräddarsydd hemsida med obegränsat innehåll
Mobilvänlig
Sökmotorvänligt system
Backupfunktion
Skydd mot spambots
Installation på ditt webbhotell

Kostnadsfri offert

 

* Alla prisexempel exkl moms
Du förbinder dig inte för något genom att beställa en offert.

Kreativ webbyrå i Malmö

Vi bygger interaktiva och målgruppsanpassade hemsidor som syns och som skapar möjligheter.
Är du intresserad? Kontakta oss!

Telefon: 040-402 302
E-post: