Hur mycket kostar det
att ta fram en hemsida?

Vad är priset för en hemsida?

Priset på en bra hemsida kan variera. Kostnaden beror på omfattningen av hemsidan och tiden för att bygga den. En stor webbplats med extra funktioner – som till exempel en webbshop eller bokningssystem – kostar förstås mer än om du bara vill ha ett enkelt ”visitkort på nätet”. Därför går det inte att ge ett generellt svar på hur mycket en hemsida kostar.

Priset avgör inte hur bra hemsidan är

En lika funktionell och ändamålsenlig hemsida kan ha en varierande prislapp. Priset beror på antalet sidor och om det ska finnas extra funktioner som till exempel ett bokningssystem eller ett nyhetsbrev. Men även budgeten kan vara avgörande. Du kan välja om du vill ha en enkel version av en hemsida eller om du kanske vill kosta på lite mer och få en exklusivare känsla. Båda hemsidorna kan kommunicera ditt budskap och fungera för sitt syfte lika bra, men ge helt olika upplevelse för besökaren.

Bra investering att marknadsföra företaget med en hemsida

En hemsida är en bra investering eftersom det ger så mycket marknadsföring för pengarna. Med vårt kunnande och alla fördelar som de CMS med tilläggsfunktioner vi erbjuder, så kan du få en hemsida i toppklass till en mycket rimlig kostnad.

Hur mycket kostar en ny hemsida?

Din hemsida byggs i kostnadsfritt Open Source

Oavsett vilka dina behov är och storleken på din hemsida så bygger vi den i ett publiceringsverktyg som är Open Source och som är helt kostnadsfritt att använda. Open Source innebär att systemet har öppen källkod som är fri att anpassa. Du behöver inte betala för det vare sig nu eller i framtiden och du äger själv din hemsida fullt ut. Du betalar endast för vår tid och eventuella betalplugins.

Många pluginer är helt kostnadsfria

En plugin är ett tilläggsprogram som förbättrar din hemsida. Med en sådan kan vi lägga till nya funktioner till hemsidan eller utöka de som redan finns. Många pluginer är helt kostnadsfria medan andra kostar en mindre summa att köpa in. Ofta är det dock tämligen låga kostnader för få tillgång till avancerade funktioner. För betalpluginer gäller att du betalar för att köpa in dem och sedan får du använda dem så länge du vill. Efter att licensen gått ut har du inte längre tillgång till uppgraderingar eller support, men du får fortsätta att använda den.

Alltid möjlighet till fast pris för din hemsida

Hos Elefant Webb kan du alltid få ett fast pris. Beskriv hur du tänker dig din nya hemsida, vilka behov som finns och gärna även vilken budget du har, så tar vi fram ett förslag och ett pris. Det finns inga dolda kostnader från oss som månadsavgifter eller liknande och du kommer själv att äga din hemsida fullt ut.

Kontakta Elefant Webb i dag!

Ring 040-402 302 eller mejla , för en kravlös diskussion om hur vi kan hjälpa till.

Låt oss ta fram din nya hemsida
Låt oss ta fram din nya hemsida!

Har du kanske ett nystartat företag som behöver en helt ny hemsida? Vi tar fram en modern, snygg hemsida som utformas för din målgrupp och stärker företagets profil.
Läs mer

Tio bra anledningar att ha hemsida
Tio viktiga anledningar att ha hemsida

Många tror att det är enklare, bättre och billigare att ha företaget enbart på sociala medier. Här är tio bra argument varför företag behöver en riktig hemsida!
Läs mer

Smidigt med företagshemsida i CMS
Företagets hemsida i CMS

Att ha företagets hemsida i ett Open Source-CMS är inte bara smidigt utan också kostnadseffektivt. Det är helt gratis att använda och har många fördelar.
Läs mer