Ett hemsidesverktyg är ett system där du själv kan sköta din hemsida. Du äger själv din webbplats och kan ändra innehållet som till exempel texter, bilder eller kontaktuppgifter när det passar dig. Du behöver inga förkunskaper! Det enda som behövs är en uppkopplad dator och en vanlig webbläsare.

Joomlas prisbelönta hemsidesverktyg till din tjänst!

Joomla är ett prisbelönt hemsidesverktyg som vunnit många utmärkelser för bästa kostnadsfria CMS (= Content Management System).

Med Joomla slipper du vara beroende av någon annan för att sköta din hemsida. Det behövs inga specialkunskaper för att utföra ändringarna. Du loggar in direkt på hemsidan och gör ändringarna i en "Word"-liknande texteditor. Här kan du både publicera nytt material, ändra i de befintliga texterna, lägga in bilder, skapa länkar och du arbetar på liknande sätt som i "Word". När du är nöjd så sparar du och så är det klart – din hemsida är uppdaterad. Du kan arbeta från en uppkopplad dator, surfplatta eller mobil.

Om du ändå skulle föredra att få hjälp med att publicera material eller göra ändringar i innehållet, så kan vi hjälpa till med det också. Det finns även möjlighet att teckna ett serviceavtal med Elefant Webb där vi kommer överens om vad som ska utföras.

Joomla betyder gemenskap

Joomla kommer från det swahiliska ordet jumla som betyder "alla tillsammans" eller gemenskap. Det är verkligen något som förenar många här på vår jord, då utvecklare samarbetar från jordens alla hörn samarbetar för att skapa och utveckla detta fantastiska hemsidesredskap. Kom med i gemenskapen du med!

Tusentals plugins att välja mellan

Du har dessutom friheten att välja hur just din webbplats ska se ut och fungera. Joomla erbjuder tusentals färdiga plugins som kan användas för diverse ändamål, som t.ex. fotogalleri, videovisning, nätbutik, bildspel och mycket mer, vilket ger stora möjligheter att bygga en snygg och funktionell webbplats efter dina behov.

Skalbart system — inga gränser för din hemsida

Nya tankar och idéer utvecklas i ofta i ett företag och nya behov gör sig gällande. Då är det perfekt att ha en hemsida som är enkel att ändra och som på så sätt kan spegla förändringarna och alltid vara aktuell.

Med ett hemsidesverktyg som Joomla har du alltid möjlighet att skala upp och bygga ut din hemsida eller genomföra andra förändringar. Det finns inga gränser för hur hemsidan kan anpassas. Det går bra att lägga till nya undersidor, fler menyer, nya funktioner men även att ta bort det som inte längre behövs. Du kan med ett knapptryck avpublicera menylänkar och artiklar som är inaktuella. Hemsidan kan alltid anpassas efter dina behov i varje given situation.

En Joomla webbplats kan omfatta allt ifrån några enstaka undersidor till tusentals sidor. Det finns världsomspännande organisationer och företag som har valt Joomla för sina webbplatser.

Joomla är framtidssäkert

Med Joomla behöver du aldrig vara orolig att inte få hjälp om det skulle behövas. Joomla är ett globalt och välkänt system så du kommer alltid att hitta kunnig hjälp, även i framtiden. Du blir aldrig beroende av en enda webbyrå utan det finns många kunniga personer, inte bara i Sverige utan över hela världen, som kan rycka in och erbjuda hjälp och support om det skulle behövas.

Fasta priser, inga dolda kostnader

Joomla är Open Source (= öppen källkod) och därmed helt kostnadsfritt att använda. Du slipper alltså betala licenskostnader år efter år, som för många andra publiceringssystem. Du har heller inga andra framtida kostnader som månadsavgift till oss eller liknande, vilket kan leda till stora summor efter några år. Efter betalning och leverans så äger du själva hemsidan och kan flytta den vart du önskar.

Du kan nästan alltid få ett fast pris på det som ska utföras (utom i vissa fall, där den tid som går åt är omöjlig att beräkna) så att du slipper obehagliga överraskningar. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

Trygghet för dig med service & support

Det kan kännas tryggt att veta att det finns hjälp om det skulle behövas. Om du kör fast eller något problem uppstår, så är det bara att kontakta oss så hjälper vi till. Du kan även teckna ett serviceavtal med oss för löpande underhåll och backuper av din hemsida. Vi finns för dig, inte tvärtom!

Vår kunskap om Joomla till din tjänst

Vi har professionell erfarenhet av Joomla sedan 2006. Det är lång tid och vi blir bara mer och mer glada över att arbeta med Joomla. Systemet utvecklas hela tiden och är numera ett av marknadens allra bästa och mest avancerade hemsidesverktyg.

Kontakta Elefant Webb i dag

Ring 040-402 302 eller mejla Elefant Webb på idag, för en förutsättningslös diskussion kring dina behov.