Ny hemsida för ditt företag –
alltid fast pris

Skaffa en ny hemsida som stärker ditt företags profil

Behöver du en ny hemsida åt ditt företag? Vi tar gärna fram en modern, snygg hemsida som utformas för din målgrupp och stärker ditt företags profil. Hemsidan utformas i samråd med dig och du äger den själv. Du får alltid ett fast pris på din hemsida och möjlighet att besöka och godkänna den före leverans.

Låt oss ta fram en modern och funktionell hemsida till ditt företag

Vi hjälper gärna till att ordna en modern och funktionell hemsida åt ditt företag. Med fräsch layout i responsiv design bygger vi hemsidan i ett lättanvänt och populärt publiceringsverktyg – eller CMS som det också kallas. Det innebär att du själv kommer att kunna göra enklare ändringar av innehållet på hemsidan, utan förkunskaper. (Vill du hellre ha hjälp med ändringar så går det förstås också bra.)

Hemsidan blir lättnavigerad och användarvänlig

Din hemsida ska spegla ditt företag och kommunicera rätt budskap till besökarna. Hemsidan ska vara lättnavigerad och användarvänlig. Vi tar fram en snygg design som stämmer med företagets profil, hemsidans syfte och företagets målgrupp.
Här finns några viktiga tips om bra saker att tänka på inför din nya hemsida →
Låt oss bygga din nya företagshemsida

Hemsidan utformas i samråd med dig

Innan arbetet med att bygga din nya hemsida startar, så går vi tillsammans igenom dina krav och önskemål. Detta för att din färdiga hemsida så bra som möjligt ska uppfylla dina behov. Hemsidan byggs upp där du kan besöka den och se att den motsvarar dina förväntningar. Den nya hemsidan installeras inte förrän du känner dig nöjd och har godkänt den.

Se till att du syns på nätet

Med en modern hemsida som sticker ut från mängden så kommer du att synas på nätet. Du kan även få hjälp med sökmotoroptimering, som syftar till att få hemsidan att visas på valda sökord när dina kunder letar på sökmotorerna.

Egen hemsida eller bara Facebook?

En egen hemsida ger gärna ett mer professionellt intryck än enbart några rader på Gula sidorna eller ett gratiskonto på Facebook. Att du investerat i en hemsida skapar trovärdighet och signalerar att du tror på ditt företag och planerar att finnas kvar under överskådlig tid.

Tio viktiga anledningar till att ditt företag behöver en hemsida! →

Alla hemsidor vi bygger är mobilvänliga

Idag är det en självklarhet att din hemsida ska se bra ut och fungera för olika skärmstorlekar. Vi bygger alltid i responsiv design som gör att hemsidan ser bra ut på olika enheter som mobil, padda och vanlig dator.

Känn dig fri med en hemsida från oss

Du äger själv din hemsida och kan byta webbhotell när du vill. Du kan alltid finna någon som kan hjälpa till med din hemsida, eftersom vi arbetar med välkända och populära CMS.

I och med att hemsidan ligger i ett webbaserat publiceringsverktyg så är det enkelt att lägga till nytt innehåll och lägga till nya funktioner. Du kan logga in på vilken uppkopplad dator som helst och göra dina ändringar, ofta utan förkunskaper. Behöver du support så hjälper vi gärna till.

Tryggt med service & support

Om det uppstår ett läge där du inte hinner med eller har kört fast, så kan det kännas tryggt att vi finns bara ett mejl eller telefonsamtal bort. Vi hjälper gärna till med service och goda råd när det behövs. Du har även möjlighet att teckna ett serviceavtal där vi löpande sköter uppgraderingar av ditt system och där du i möjligaste mån får förtur till support.

Fast pris på din nya hemsida – inga dolda avgifter

Vi ger alltid ett fast pris på din nya hemsida, så du behöver inte vara rädd för överraskningar. Det finns inga månadsavgifter eller andra dolda kostnader från oss. Som extra trygghet har du alltid möjlighet att besöka och godkänna hemsidan innan den levereras och installeras på ditt webbhotell.

Kontakta Elefant Webb idag!

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så berättar vi gärna mer!

Tio bra argument för en riktig hemsida
Tio viktiga anledningar att ha hemsida

Många tror att det är enklare, bättre och billigare att ha företaget enbart på sociala medier. Här är tio bra argument varför företag behöver en riktig hemsida!
Läs mer

Tips för ny hemsida
Tips för ny hemsida

Har du planer på att skaffa en ny hemsida? Det är en del att tänka på! Här finner du tips och råd om bra saker att ta med i din planering. Som webbhotell, domän och annat.
Läs mer

Hur mycket kostar en hemsida?
Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar det att skaffa en hemsida? Det finns inget generellt svar utan priset varierar. Det beror på olika faktorer som hemsidans storlek, funktioner och eventuell kostnad för pluginer.
Läs mer