Elefant Webb är webbyrån som finns i Malmö och erbjuder professionella hemsidor i Joomla.

Varför anlita Elefant Webb för din hemsida?

Elefant Webb har konstnärlighet, fantasi och personlig touch. Målet är att skapa en funktionell och modern hemsida, som utformats för dina besökare och stärker ditt varumärke.

Affärsidén handlar förstås om Joomla och hemsidor!

Affärsidén handlar om att erbjuda hemsidor i form av hemsidesverktyget Joomla till företag, organisationer och privatpersoner. Du kan få hjälp med allt i från design av din nya hemsida till att förnya din nuvarande, installation av insticksprogram, migration/ uppgraderingar, service/ support och blädderbara pdf:er.

Om du har något behov som inte finns uppräknat här är du självklart välkommen att höra av dig ändå så ska vi förhoppningsvis kunna lösa det!

Professionell erfarenhet av Joomla sedan 2006

Vårt kunnande inom Joomla startade i maj 2006 då Madelaine L, som driver Elefant Webb, började arbeta professionellt med att utveckla hemsidor i Joomla.

Omsorg om allt från detaljer till helheten

Elefant Webb lägger stor vikt vid att alltid göra ett bra jobb! Kvalitet för oss är att din hemsida speglar ditt företag på rätt sätt från detaljerna till helheten. Att gränssnittet är intuitivt, att det finns en genomtänkt struktur, att ditt budskap når fram, bra och enkel navigation, sökmotorvänlighet, användarvänlighet, tillgänglighet och så vidare. Listan kan göras ännu längre, men framför allt vill vi att du som vår kund ska vara 100 procent nöjd.

Vi månar om dig som kund och vill att du ska vara helt nöjd i alla lägen. Vi arbetar snabbt och målmedvetet och skapar sökmotorvänliga och användarvänliga hemsidor med kvalitet.