Kreativ webbyrå i Malmö

Om Elefant Webb

Elefant Webb är webbyrån som finns i Malmö och som bygger kreativa hemsidor åt företag och organisationer. Med omsorg om allt från detaljerna till helheten sätter vi en ära i att du ska bli helt nöjd med vårt uppdrag.

Varför anlita Elefant Webb för er nya hemsida?

Elefant Webb har lekfullhet, fantasi och originalitet. Vårt mål när det gäller hemsidor är att skapa en kreativ, funktionell och modern webbplats som utformas för ditt företags eller organisations målgrupp, som är lättnavigerad, har ett tydligt budskap och som stärker er företagsimage.

Affärsidén handlar om CMS och hemsidor

Affärsidén handlar om att tillhandahålla hemsidor som byggs i publiceringsverktygen Joomla eller WordPress, båda effektiva verktyg för att skapa moderna och funktionella webbplatser. Vi vänder oss främst till små och medelstora företag eller organisationer.

Vi kan hjälpa till med allt från att designa din nya hemsida till att förnya och fräscha upp och mobilanpassa din nuvarande, installera insticksprogram för nya funktioner, skapa ett nyhetsbrev, sökmotoroptimering, service & support till att hjälpa till med en blädderbar online-broschyr.

Elefant Webb finns i Malmö och bygger kreativa hemsidor i Joomla eller WordPress

Professionell erfarenhet av att bygga hemsidor sedan 2006

Vårt kunnande inom Joomla startade i maj 2006 då Madelaine Larsson, som driver Elefant Webb, började arbeta professionellt med att utveckla hemsidor i Joomla. Då var det Joomla 1.0 som gällde och det kan lugnt sägas att det hänt massor sedan dess.

Omsorg om allt från detaljer till helheten

Elefant Webb lägger stor vikt vid att alltid göra ett bra jobb! Kvalitet för oss är att din hemsida speglar ditt företag på ett bra sätt, från detaljerna till helheten. Att gränssnittet är intuitivt, att det finns en genomtänkt struktur, att ditt budskap når fram, tydlig och enkel navigation och att din hemsida är både sökmotor- och användarvänlig. Listan kan göras ännu längre, men framför allt vill vi att du som vår kund ska vara hundra procent nöjd i alla lägen.

Vi månar om dig som kund och eftersträvar långvariga relationer med dig och ditt företag. Vi arbetar snabbt och målmedvetet och skapar funktionella hemsidor med kvalitet.

Kontakta oss

Vill du veta mer så ring 040-402 302 eller mejla Elefant Webb på .

Din vän på nätet, din egen webbyrå!

Låt oss bli din egen webbyrå

Det är inte dumt att ha sin egna webbyrå att vända sig till när det behövs. Du kanske har fått en ny idé för din hemsida som du vill att vi ska genomföra åt dig eller så har det uppstått något oförutsett som behöver åtgärdas.

Vi finns här när du behöver en trygg och stadig webbpartner, din egen webbyrå!

Din egen webbyrå

En av våra kunder säger:

En av våra kunder säger:

“Mållös! Det var det första som kom över mig när jag klickade på länken och såg Elefant Webbs förslag till mig och min hemsida. Så här vill jag att det ska se ut! Och så fortsatte det rakt igenom hela arbetet. Professionellt, lyhört och engagerat.”

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida?

Skaffa en ny hemsida som utformas enligt dina behov och för din målgrupp Har du kanske ett nystartat företag som behöver en helt ny hemsida? Vi kan hjälpa dig att få en hemsida med modern responsiv design som utformas efter dina behov och din målgrupp.

Ny hemsida

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar en hemsida? Läs mer! Hur mycket kostar det att skaffa en hemsida? Det är en mycket bra fråga men det är inte helt lätt att ge ett enkelt svar. Priset på en lika bra hemsida kan variera. Kostnaden beror bland annat på omfattningen av hemsidan, vilka funktioner som ska finnas och tiden det tar att bygga den.

Pris hemsida

Företagshemsida i läckert CMS

Företagshemsida i läckert CMS

Ge ditt företag en hemsida i kostnadseffektivt CMS. Läs mer! Ett CMS är ett smidigt system för att hantera hemsidors innehåll, funktioner och design. Du kan själv sköta din hemsida utan förkunskaper och se till att den alltid känns aktuell och relevant för kunderna.

Hemsida i CMS