Om Elefant Webb –
webbyrå i Malmö

Elefant Webb – din egen webbyrå

Elefant Webb är webbyrån som finns i Malmö och som bygger kreativa hemsidor åt företag och organisationer. Med omsorg om allt från detaljerna till helheten sätter vi en ära i att du ska bli helt nöjd med vårt uppdrag.

Elefant Webb är din egen webbyrå

Elefant Webb är din egen webbyrå! Vår erfarenhet sträcker sig tillbaka till den allra första versionen av Joomla och på senare tid har vi även lagt till WordPress i verktygslådan. Vi vill gärna ha en trevlig och långsiktig relation med dig som kund. Hit kan du alltid vända dig med funderingar kring din hemsida och få hjälp med det som behövs.

Varför anlita Elefant Webb för din nya hemsida?

Vårt mål när det gäller hemsidor är att skapa en kreativ, funktionell och modern webbplats som utformas för ditt företags eller organisations målgrupp. Hemsidan ska vara lättnavigerad, ha ett tydligt budskap och stärka företagets varumärke. Vi tar ansvar för vårt uppdrag och vill att du ska bli helt nöjd.

Affärsidén handlar om CMS och hemsidor

Affärsidén handlar om att tillhandahålla hemsidor som byggs i publiceringsverktygen Joomla eller WordPress, båda effektiva verktyg för att skapa moderna och funktionella webbplatser. Vi vänder oss främst till små och medelstora företag eller organisationer.

Flera tjänster inom webb

Vi kan hjälpa till med allt från att designa ditt företags nya hemsida till att förnya, fräscha upp och mobilanpassa din befintliga. Vi kan installera pluginer för att utöka funktioner med till exempel ett nyhetsbrev eller en produktkatalog. Annat vi kan hjälpa till med är sökmotoroptimering, uppgraderingar och en digitalt blädderbar broschyr.

Elefant Webb finns i Malmö och bygger kreativa hemsidor i Joomla eller WordPress

Professionell erfarenhet av att bygga hemsidor i Joomla sedan 2006

Vårt kunnande inom Joomla startade i maj 2006 då Madelaine Larsson, som driver Elefant Webb, började arbeta professionellt med att utveckla hemsidor i Joomla. Då var det Joomla 1.0 som gällde och det kan lugnt sägas att det runnit mycket vatten under broarna sedan dess.

Sedan starten 2005 så har Joomla har utvecklats otroligt mycket. Joomla har under åren vunnit många olika pris, bland annat för bästa Open Source CMS. Nyligen lanserades version 4.0 som är mycket genomtänkt och behaglig att arbeta i.

Omsorg om allt från detaljer till helheten

Elefant Webb lägger stor vikt vid att alltid göra ett bra jobb! Kvalitet för oss är att din hemsida speglar ditt företag på ett bra sätt, från detaljerna till helheten. Att gränssnittet är intuitivt, att det finns en genomtänkt struktur, att ditt budskap når fram, tydlig och enkel navigation och att din hemsida är både sökmotor- och användarvänlig. Listan kan göras ännu längre, men framför allt vill vi att du som vår kund ska vara hundra procent nöjd i alla lägen.

Eftersträvar långvarig relation med dig som kund

Vi månar om dig som kund och eftersträvar långvariga relationer med dig och ditt företag. Vi arbetar snabbt och målmedvetet och skapar funktionella hemsidor med kvalitet.

Finns när du behöver hjälp och support

Bra support är en förutsättning för att du som kund ska känna dig trygg med din hemsida och få ut maximal effekt. Elefant Webb hjälper till med allt förekommande kring din hemsida. Kanske märker du en dag att din hemsida behöver byggas till eller att design eller funktioner behöver förnyas. Du är alltid välkommen med dina tankar och vi hjälper gärna till att fräscha upp och förbättra din hemsida.

Kontakta Elefant Webb

Vill du veta mer så ring 040-402 302 eller mejla Elefant Webb på .

En av våra kunder säger:

 
”Vår nya hemsida som ML och Elefant Webb utfört, ser vi som ett arbete utfört med högsta designmedvetande, avseende färg-och bilddisponering. Informativa texter och formuleringar kompletterar till ett enkelt och säljande resultat. Tacksamt också att förutsättningslösa diskussioner med oss, med begränsade datakunskaper, alltid mötts med vänlighet och förmåga att engagera.”

En av våra kunder säger:

 
”Madelaine är lyhörd och mycket smidig att arbeta med. Hon tar snabbt till sig tankar och idéer, ger sin input och omvandlar idéerna till konkret resultat.”

En av våra kunder säger:

 
”Mållös! Det var det första som kom över mig när jag klickade på länken och såg Elefant Webbs förslag till mig och min hemsida. Så här vill jag att det ska se ut! Och så fortsatte det rakt igenom hela arbetet. Professionellt, lyhört och engagerat.”

En av våra kunder säger:

 
”Vi är supernöjda med det du har gjort. Du har verkligen fångat upp våra tankar och förverkligat det. Plus att du är världsmästare på att höra av dig.”

En av våra kunder säger:

 
”Samarbetet med Madelaine på Elefant Webb var mycket bra, hon är både trevlig och professionell. Det var snabb respons och vi kunde diskutera idéer på ett konstruktivt sätt.”

Gör din pdf till en digitalt blädderbar broschyr
Digitalt blädderbar broschyr

Har du en pdf som en resebroschyr eller annan broschyr på din hemsida? Låt oss göra den digitalt blädderbar – en kul funktion som skapar intresse.
Läs mer

Låt oss förnya din hemsida
Låt oss förnya din hemsida!

Har din nuvarande hemsida några år på nacken och skulle må bra av lite kärlek? Vi kan hjälpa till med att förnya hemsidan och få den att bli som ny igen.
Läs mer

Sökoptimera din hemsida
Sökoptimera din hemsida

Förenkla för blivande kunder att hitta ditt företag på Google. Med hjälp av sökoptimering kan du klättra på sökmotorernas resultatsidor.
Läs mer