Din egen webbyrå!

Din webbyrå – med kreativitet och kunnande

Elefant Webb är din egen webbyrå! Vår erfarenhet sträcker sig tillbaka till den allra första versionen av Joomla och på senare tid har vi även lagt till WordPress i verktygslådan. Båda CMS-systemen är Open Source, byggda i PHP och MySQL, så steget är inte jättelångt mellan de båda, även om de skiljer sig åt på några punkter.

Elefant Webb är din egen webbyrå

Vi är din egen webbyrå som gärna vill ha en trevlig & långsiktig relation med dig som kund. Hit kan du alltid vända dig med funderingar kring din hemsida och få hjälp med det som behövs.

Vad kan du få hjälp med?

Vi bygger hemsidor i Open Source-CMS (CMS = Content Management System, som helt enkelt innebär ett innehållshanteringssystem för nätet) som du själv kan sköta utan förkunskaper. Du kan även få hjälp med sökmotoroptimering, nyhetsbrev, blädderbar pdf, uppgraderingar, att förnya din gamla hemsida eller att ta fram en helt ny. Se våra tjänster här →

Systemen vi använder för hemsidor är Joomla och WordPress.

Varför har vi valt att arbeta med Joomla och WordPress?

Redan år 2006 lärde Madelaine Larsson – som driver Elefant Webb – känna Joomla som då var i sin linda med den allra första versionen, 1.0. Joomla visade sig vara ett utmärkt system för att bygga webbplatser. På senare tid har WordPress blivit allt populärare och vi har därför lagt till det också i vår webb-verktygslåda.

Båda CMS-systemen är lättanvända, skalbara, flexibla och framtidssäkra. De hänger med i den snabba utvecklingen på internet på så sätt att det regelbundet kommer kostnadsfria nya versioner med säkerhetsuppgraderingar, buggfixar och allmänna förbättringar.

Elefant Webb är din egen webbyrå – Välkommen!

Bra att tänka på

För att din hemsida ska hålla fortsatt hög standard är det viktigt att installera nya versioner av ramverket efter hand som de kommer (allra viktigast är förstås säkerhetsuppgraderingar) och att med jämna mellanrum uppgradera insticksprogrammen.

Med några års mellanrum kan designen behöva ses över och förnyas. Utvecklingen går snabbt och det som är toppmodernt i dag kan se lite ålderdomligt ut efter några år. Det är också bra att kontinuerligt uppdatera texter, produkter, kontaktuppgifter, priser, dokument och annat på hemsidan.

Serviceavtal rekommenderas

Det är inte alltid det finns tid över till allt som ska göras och då finns denna webbyrå som räddaren i nöden. För att inte glömma bort uppgraderingarna så kan det vara en bra idé att teckna ett serviceavtal med Elefant Webb. Då genomför vi uppgraderingar till nya versioner så snart de kommer och meddelar dig när det är klart.

Vi finns här när du behöver hjälp och support

Bra support är en förutsättning för att du som kund ska känna dig trygg med din hemsida och få ut maximal effekt. Elefant Webb hjälper till med allt förekommande kring din hemsida. Kanske märker du en dag att din hemsida behöver byggas till eller att design eller funktioner behöver förnyas? Du är alltid välkommen med dina tankar och vi hjälper gärna till att förnya och förbättra din hemsida.

Kontakta Elefant Webb i dag!

Ring 040-402 302 eller mejla om du vill veta mer om Joomla och hur vi kan hjälpa till att förbättra din hemsida!

Fördelar med att använda ett hemsidesverktyg (CMS) för din hemsida

Det finns många fördelar med en hemsida byggd i ett hemsidesverktyg

Vi har valt att arbeta med Open Source-systemen Joomla och WordPress, som är populära hemsidesverktyg för att bygga funktionella hemsidor. Systemen är båda helt kostnadsfria och går att anpassa med färdigbyggda lösningar som enkelt kan appliceras ovanpå ramverket.

Fördelar med hemsidesverktyg

En av våra kunder säger:

En av våra kunder säger:

“Mållös! Det var det första som kom över mig när jag klickade på länken och såg Elefant Webbs förslag till mig och min hemsida. Så här vill jag att det ska se ut! Och så fortsatte det rakt igenom hela arbetet. Professionellt, lyhört och engagerat.”

Kreativt flöde med ett hemsidesverktyg

Kreativt flöde med ett hemsidesverktyg

Ta vara på det kreativa flödet med ett hemsidesverktyg (CMS)! Med en hemsida i ett hemsidesverktyg, eller CMS som det också kallas, kan du släppa all din kreativitet fri. Du kan skala upp, förnya, ta bort, rensa upp, bygga ut och lägga till. Med ett hemsidesverktyg finns alltid en ny möjlighet.

Hemsidesverktyg

Har du kört fast och behöver hjälp?

Har du kört fast och behöver hjälp?

Service & support för din hemsida Ta lite kaffe och koppla av, så ordnar vi saken! Hos Elefant Webb kan du få service och support för din hemsida (gäller WordPress och Joomla).

Support

Alla våra hemsidor är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Alla våra hemsidor är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Allt hemsidor som produceras av Elefant Webb är byggda i responsiv design Alla hemsidor vi bygger är mobilvänliga och byggda i responsiv design. Det betyder att hemsidan automatiskt anpassar sig efter den enhet som du använder för att besöka sidan, som till exempel mobil, platta eller vanlig dator.

Mobilvänlighet

Behöver din WordPress eller Joomla hemsida uppgraderas?

Behöver din WordPress- eller Joomlahemsida uppgraderas?

Service & support för din hemsida För bästa säkerhet och funktionalitet är det viktigt att hålla sitt CMS uppdaterat. Har du en hemsida som ligger i en äldre version av publiceringsverktyg som WordPress eller Joomla, så kan vi hjälpa till att uppgradera den.

uppgraderingar