Elefant Webb är webbyrån som finns i Malmö och erbjuder professionella hemsidor i Joomla. Vi har erfarenhet av Joomla sedan 2006 och ett kunnande som står till ditt förfogande! 

Varför anlita oss för din hemsida?

Elefant Webb har konstnärlighet, fantasi och personlig touch. Vi gör original, inte kopior. Vi har bredden – från kunnandet när det gäller grafik, bild och typsnitt till den tekniska biten när det gäller att göra så att din hemsida fungerar bra. Vi har erfarenheten och vet hur vi ska ordna ett upplägg för din hemsida som gör den intressant för dina besökare och stärker ditt varumärke.

Vi månar om dig som kund och vill att du ska vara helt nöjd i alla lägen. Vi arbetar snabbt och målmedvetet och skapar sökmotorvänliga och användarvänliga hemsidor med kvalitet.

Affärsidén handlar förstås om Joomla och hemsidor!

Affärsidén handlar om att erbjuda hemsidor i form av publiceringssystemet Joomla till företag, organisationer och privatpersoner. Vi hjälper till med design av nya hemsidor, "re-design" av din nuvarande hemsida, installation av insticksprogram, migration/ uppgraderingar, service/ support, webbmasterlösningar, blädderbara online PDF:er och med on-page sökmotoroptimering.

Om du har något behov som inte finns uppräknat här är du självklart välkommen att höra av dig ändå så ska vi förhoppningsvis kunna lösa det!

Professionell erfarenhet av Joomla sedan 2006

Vårt kunnande inom Joomla tog sin början i maj 2006 då Madelaine L, som driver Elefant Webb, började arbeta professionellt med att utveckla hemsidor i den allra första versionen av Joomla, J 1.0.

Inte "partner in crime" men väl i Joomla!

Vi har varit med om alla förändringarna från 2006 sedan de första versionerna av Joomla. Från J 1.0 till J 1.5, sedan till J 2.5 och nu det senaste och mycket imponerande J 3. Vår kompetens och erfarenhet är stor och vi vågar påstå att vi kan Joomla.

Detta stora kunnande inom Joomla vill vi gärna ställa till våra kunders förfogande.

Omsorg om allt från detaljer till helheten

Elefant Webb lägger stor vikt vid att alltid göra ett bra jobb! Vi vill att din hemsida genomgående ska vara av hög kvalitet. Kvalitet för oss är bl.a. att din hemsida speglar ditt företag på rätt sätt från detaljerna till helheten. Att gränssnittet är intuitivt, att det finns en genomtänkt struktur, att ditt budskap når fram, bra och enkel navigation, sökmotorvänlighet, användarvänlighet, tillgänglighet etc. Listan kan göras ännu längre, men framför allt vill vi att du som vår kund ska vara 100% nöjd.

Service & support

Vi eftersträvar goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Bra support är en förutsättning för att du som kund kan känna dig trygg med din hemsida och få ut maximal effekt.

Kanske märker du en dag att din hemsida behöver byggas till eller att design eller funktioner behöver förnyas? Till oss är du alltid välkommen med dina funderingar och vi hjälper gärna till att förbättra din hemsida.

Vi erbjuder även en webbmasterlösning, där vi tar hand om din hemsida och löpande utför ändringar av innehållet. Kanske en nyhet som ska in under "Aktuellt" eller en ny produkt som ska läggas till i webbshoppen? Vi ordnar det!

Varför heter företaget Elefant Webb?

Elefant Webb tycker om elefanter!Dels tycker vi att dessa fantastiska djur är oerhört charmiga och sympatiska. Förutom det är de väldigt kloka och har gott omdöme och lär vara fantastiskt bra på webbdesign. ;-)

Sedan är det förstås så att det är ett namn som vi hoppas att man kommer ihåg! Du glömmer väl aldrig vad din Joomla webbyrå i Malmö heter? Solklart, eller hur? ;-)