Slide background

Vad är priset på en bra hemsida?

Alltid möjlighet till fast pris på din hemsida – beställ en offert!

Priset på en bra hemsida kan variera. Kostnaden beror på omfattningen av hemsidan och tiden för att bygga den. En stor webbplats med extra funktioner som till exempel en webbshop eller bokningssystem kostar förstås mer än om du bara vill ha ett enkelt "visitkort på nätet". Därför går det inte att ge ett generellt svar på hur mycket en hemsida kostar.

Bra hemsida kan ha olika pris

Det är ungefär lika lätt att svara på vad priset på en hemsida är som att svara på den klassiska frågan om hur långt ett snöre är. ;-)

En lika funktionell och ändamålsenlig hemsida kan ha en varierande prislapp. Priset varierar förstås beroende på antalet sidor och om det ska finnas extra funktioner som till exempel ett bokningssystem eller ett nyhetsbrev men beror även på din budget. Du kan välja om du vill ha en enklare eller mer påkostad hemsida som kommunicerar ditt budskap.

Marknadsföra företaget med en hemsida är en bra investering

Generellt sett är en hemsida en viktig investering i något som ger väldigt mycket tillbaka när det gäller att marknadsföra ditt företag.

Med vårt kunnande och alla fördelar som Joomla med tilläggsfunktioner erbjuder, så kan du få en hemsida i toppklass till en mycket rimlig kostnad.

Din hemsida byggs i kostnadsfritt Open Source

Oavsett vilka dina behov är och storleken på din hemsida, så bygger vi den i Joomla, som är helt kostnadsfritt att använda. Systemet är Open Source vilket innebär att det har öppen källkod. Du behöver inte betala någon licens för det vare sig nu eller i framtiden och du äger själv din hemsida fullt ut.

Många plugins är helt kostnadsfria

Vissa tilläggsprogram kostar en mindre summa att köpa in, men många är helt kostnadsfria.

För betalkomponenter gäller att du betalar en viss avgift för att köpa in pluginen och sedan får du använda den under obegränsad tid. Efter att din prenumeration gått ut, så behöver du förnya licensen om du vill uppgradera pluginen.

Det är klokt att förnya pluginer då och då så om du har behov av vissa plugins så bör du ta höjd för detta i din budget.

Alltid möjlighet till fast pris för din hemsida

Hos Elefant Webb kan du alltid få ett fast pris. Beskriv hur du tänker dig din nya hemsida, och gärna även vilken budget du har, så tar vi fram ett förslag och ett pris.

Kontakta Elefant Webb i dag!

Ring 040-402 302 eller mejla , för en förutsättningslös diskussion om en Joomla hemsida!

Tryggt och smidigt med en Joomla-hemsida till företaget eller organisationen

Skaffa en företagshemsida byggd i Joomla

En företagshemsida ska inte bara vara snygg, funktionell och spegla företaget på ett bra sätt. Den ska vara, säker, enkel att jobba i och lätt att bygga ut.

Joomla är ett modulärt system som är skalbart, säkert och utvecklas kontinuerligt. Systemet är dessutom helt kostnadsfritt att använda eftersom det är Open Source.

Företagshemsida i Joomla

En av våra kunder säger:

citat"Madelaine är lyhörd och mycket smidig att arbeta med. Hon tar snabbt till sig tankar och idéer, ger sin input och omvandlar idéerna till konkret resultat."

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida med modern design som utformats enligt dina behov och din målgrupp?

Skaffa ny hemsida

Din Joomla Webbyrå!

Skaffa en personlig webbmaster

Behöver du hjälp med företagets hemsida? Att låta oss sköta hemsidan gör att du kan ägna dig åt det du gör bäst. Den effektiva lösningen är att inleda en långvarig relation med en egen webbyrå!

Vi vill gärna vara din Joomla Webbyrå!

Din Joomla
Webbyrå!

Tips inför din nya hemsida

tips ny hemsida

Här finns lite tips om vad som kan vara bra att tänka på när det gäller att skaffa en ny hemsida:

Tips & råd inför nya hemsidan