Service och support för din Joomla- eller WordPress-hemsida

Med en bred kunskap om hemsidor och CMS så finns vi alltid redo att rycka ut för en webbinsats! Vi vill att din hemsida ska fungera på bästa sätt, att du ska kunna använda den som det är tänkt och att inga frågetecken ska finnas kvar. Tveka inte att kontakta Elefant Webb om du behöver support för din Joomla- eller WordPress-hemsida.

Tryggt med kunnig hjälp

När frågorna hopar sig och tiden är knapp är det skönt att ha någon att rådfråga eller be om hjälp. Då kan det kännas tryggt att veta att vi finns här, redo att bistå med support.

Behöver du hjälp med återkommande arbete – kanske att publicera nytt material som nyhetsartiklar, att lägga in produkter eller byta ut en bild eller ändra en text – så hjälper vi gärna till med det också.

Skaffa ett serviceavtal!

Med ett serviceavtal får du i möjligaste mån förtur till support. I avtalet ingår att vi sköter de löpande uppgraderingarna av ditt CMS till ett fast pris, oavsett antal uppgraderingar. Vi tar alltid backup i samband med uppgradering, så att webbplatsen går att återställa om det skulle behövas.

Om du behöver regelbunden hjälp med något annat så kan du lägga till fler tjänster i avtalet, till en fast månadskostnad.

Service och support för din hemsida

Behöver du en manual som utformats just för dig?

Kanske du har en funktion på hemsidan som du använder så sällan att du hinner glömma bort hur du ska göra mellan tillfällena? Då skulle du förmodligen ha stor nytta av en specialskriven manual som i detalj beskriver hur du ska göra.

Vi tar gärna fram en manual med tydliga steg för steg-anvisningar som är enkla att följa i text och bild. Du kan själv välja vad du vill ska ingå i manualen. Den levereras sedan som en pdf.

Förbättra din webbplats med pluginer

En av de stora fördelarna med både WordPress och Joomla är att det finns färdiga pluginer (kallas även tilläggsfunktioner eller insticksprogram) att lägga till ditt CMS. Vi hjälper gärna till att utveckla din webbplats. Kanske du behöver ett nyhetsbrev, en produktkatalog eller ett snyggt fotogalleri? Inga problem, vi installerar de pluginer som behövs och ställer in så att allt är klart att använda för dig.

Varför inte fräscha upp din nuvarande hemsida?

Även gamla hemsidor kan behöva lite omvårdnad. Vi kan hjälpa till att  förnya din nuvarande hemsida med fräsch design och kanske utöka funktionerna om nya behov uppstått.

Kontakta oss i dag

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så kan vi gemensamt komma fram till hur vi bäst kan hjälpa dig.

Kreativ webbyrå i Malmö

Vi bygger interaktiva och målgruppsanpassade hemsidor som syns och som skapar möjligheter.
Är du intresserad? Kontakta oss!

Telefon: 040-402 302
E-post: