Service & support för
hemsidor i Joomla eller WordPress

Redo att hjälpa dig med din Joomla- eller WordPress-hemsida

Med en bred kunskap om hemsidor och CMS så finns vi alltid redo att rycka ut för en webbinsats! Vi vill att din hemsida ska fungera på bästa sätt, att du ska kunna använda den som det är tänkt och att inga frågetecken ska finnas kvar. Tveka inte att kontakta Elefant Webb om du behöver support för din Joomla- eller WordPress-hemsida.

Trygghet med kunnig hjälp

När frågorna hopar sig och tiden är knapp känns det alltid bra att ha någon att rådfråga eller be om support. Då är det bra att veta att vi finns här, redo att komma till undsättning.

Behöver du hjälp med återkommande arbete – kanske att publicera nytt material som nyhetsartiklar, att lägga in produkter eller byta ut en bild eller ändra en text – så hjälper vi gärna till med det också.

Skaffa ett serviceavtal!

Med ett serviceavtal får du i möjligaste mån förtur till support. I avtalet ingår att vi sköter de löpande uppgraderingarna av ditt CMS till ett fast pris, oavsett antal uppgraderingar. Vi tar alltid backup i samband med uppgradering, så att webbplatsen går att återställa om det skulle behövas.

Om du behöver regelbunden hjälp med något annat så kan du lägga till fler tjänster i avtalet, till en fast månadskostnad.

Service och support för din hemsida

Behöver du en specialskriven manual?

Kanske du har en funktion på hemsidan som du använder så sällan att du hinner glömma bort hur du ska göra mellan tillfällena? Då skulle du förmodligen ha stor nytta av en specialskriven manual som i detalj beskriver hur du ska göra.

Vi tar gärna fram en manual med tydliga steg för steg-anvisningar som är enkla att följa i text och bild. Du kan själv välja vad som ska tas med i manualen. Manualen levereras sedan som en pdf.

Förbättra din webbplats med pluginer

En av de stora fördelarna med både WordPress och Joomla är att det finns färdiga pluginer (kallas även tilläggsfunktioner eller insticksprogram) att lägga till ditt CMS. På så sätt är det enkelt att förbättra din hemsida och utöka funktionerna efter hand som nya behov uppstår.

Vi hjälper gärna till att utveckla din webbplats. Kanske du behöver ett nyhetsbrev, en produktkatalog eller ett snyggt fotogalleri? Inga problem, vi installerar de pluginer som behövs och ställer in så att allt är klart att använda för dig.

Kontakta oss i dag

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så kan vi gemensamt komma fram till hur vi bäst kan hjälpa dig.

Låt oss ta fram din nya hemsida
Låt oss ta fram din nya hemsida!

Har du kanske ett nystartat företag som behöver en helt ny hemsida? Vi tar fram en modern, snygg hemsida som utformas för din målgrupp och stärker företagets profil.
Läs mer

Tio bra anledningar att ha hemsida
Tio viktiga anledningar att ha hemsida

Många tror att det är enklare, bättre och billigare att ha företaget enbart på sociala medier. Här är tio bra argument varför företag behöver en riktig hemsida!
Läs mer

Smidigt med företagshemsida i CMS
Företagets hemsida i CMS

Att ha företagets hemsida i ett Open Source-CMS är inte bara smidigt utan också kostnadseffektivt. Det är helt gratis att använda och har många fördelar.
Läs mer