Uppgradering och migration

För att undvika problem är det viktigt att sköta uppgraderingarna av sitt CMS, vare sig det handlar om WordPress eller Joomla. Systemen förbättras hela tiden, buggar fixas och säkerhetshål täpps till. Vi hjälper gärna till att uppgradera din hemsida så att den håller sig säker och fungerar på ett bra sätt.

Har du en äldre version av Joomla eller WordPress?

Om du har en hemsida som är byggd i en äldre version av WordPress eller Joomla kan det vara en god idé att uppgradera. Det är alltid bra att ha den senaste versionen installerad. Det gör att sidan fungerar bättre och minskar risken för att något oförutsett ska hända.

Vad menas med migration?

Att gå över från en helt föråldrad och utgången version till den senaste versionen innebär mer än en vanlig uppgradering. Det är en fullständig omarbetning av systemet till en helt ny plattform: en migration. Vi hjälper er gärna att migrera ert system från äldre versioner till senaste versionen av Joomla eller WordPress.

Vid en migration så behöver även webbplatsens pluginer uppgraderas så att de fungerar tillsammans med det nya ramverket. Ibland fungerar inte pluginen med den nya Joomla- eller WordPressversionen och då kan vi hjälpa till att hitta en annan plugin med samma eller liknande funktion.

Vi kan hjälpa till med uppgraderingar av din Joomla/WP-hemsida

Lönar det sig att migrera en gammal hemsida?

Det kan absolut löna sig att migrera en gammal hemsida, särskilt om det finns mycket innehåll. Med ny design och alllmän uppfräschning så kommer hemsidan att bli som ny igen.

Vill du hellre låta oss bygga en helt ny hemsida så går det förstås också bra.

Passa på att förnya designen vid migrationen!

Vid migrationen behöver templatet/ temat migreras eller bytas ut helt och det är ett perfekt tillfälle att passa på att förnya designen. Vi hjälper gärna till att fräscha upp layout och design för att ge din hemsida nytt liv.

Hjälp med både vanlig uppgradering och migration

Vi erbjuder hjälp med både vanlig uppgradering och migration. Vill du vara säker på att alltid ha senaste versionen av ditt CMS installerad, så kan du teckna ett serviceavtal med oss. Då backupar och uppgraderar vi din hemsida varje gång det kommer en ny version.

Vad gör man om en hemsida blivit hackad?

Om det värsta hänt och din hemsida blivit hackad, så kan vi hjälpa till att rensa den från skadlig kod och uppgradera den till en säker version. Det bästa är förstås att försöka undvika att hamna i en sådan situation och att regelbundet uppgradera när nya versioner kommer.

Kontakta oss idag!

Vill du ha hjälp med migration eller uppgradering så ring 040-402 302 eller mejla !

Kreativ webbyrå i Malmö

Vi bygger interaktiva och målgruppsanpassade hemsidor som syns och som skapar möjligheter.
Är du intresserad? Kontakta oss!

Telefon: 040-402 302
E-post: