Behöver ditt företag
en ny hemsida?

Skaffa en ny hemsida till fast pris – inga dolda kostnader

Har du kanske startat ett företag eller behöver en helt ny hemsida av andra skäl? Då har du kommit rätt. Vi hjälper gärna till att bygga en modern, snygg hemsida som utformas för din målgrupp och stärker företagets profil. Hemsidan utformas i samråd med dig och du äger den själv. Du får alltid ett fast pris på din hemsida och möjlighet att besöka och godkänna den före leverans.

Behöver ditt nystartade företag en ny hemsida?

För det första, vad kul att du startat ett företag – grattis och lycka till! För det andra, vi hjälper gärna till att ordna en modern och funktionell hemsida åt ditt nya företag. Med fräsch layout i responsiv design bygger vi hemsidan i ett lättanvänt och populärt publiceringsverktyg – eller CMS som det också kallas. Det innebär att du själv kommer att kunna göra enklare ändringar av innehållet på hemsidan, utan förkunskaper.

Varför ska man ha en hemsida?

En hemsida är ett utmärkt tillfälle att möta dina kunder där de befinner sig, nämligen på internet. Det är där de flesta av dina blivande kunder letar efter varor och tjänster innan de bestämmer sig. Det är självklart en fördel att du befinner dig där dina kunder finns så att de kan hitta dig.

En riktig hemsida ger ett mer professionellt intryck än enbart några rader på Gula sidorna eller Facebook. Med en egen hemsida har du ett utmärkt tillfälle att presentera vad du kan hjälpa just dina besökare med och visa upp dig och företaget på allra bästa sätt. Här har vi listat 10 anledningar till varför varje företag behöver en hemsida!

Modern design med skräddarsydd känsla

Din hemsida ska spegla ditt företag och kommunicera rätt budskap till besökarna. Hemsidan ska vara lättnavigerad och användarvänlig. Vi tar fram en snygg design som stämmer med företagets profil, hemsidans syfte och företagets målgrupp och anpassar den så att din nya hemsida får en skräddarsydd känsla.

Den kommer alltså inte att ha exakt samma utseende som hundratals andra sidor på nätet utan kommer att kännas unik, samtidigt som kostnaden hålls nere. Här finner du några bra tips om vad som är viktigt att tänka på inför din nya hemsida.

CMS i Joomla eller WordPress

Vi har valt att arbeta med två av världens mest populära CMS, nämligen Joomla och WordPress. De är båda Open Source och kostnadsfria att använda, vilket innebär att du kan få en riktigt fin hemsida till rimlig kostnad. De båda systemen är framtidssäkra, mobilvänliga och utformade i ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt att göra ändringar på din hemsida.

Fördelar med hemsida i ett CMS:

 • Du kan själv ändra utan förkunskaper

  Du kan själv ändra utan förkunskaper

  Med ett CMS kan du själv göra enklare ändringar på din hemsida, som att ändra kontaktuppgifter eller byta ut en bild. Du kan lägga till fler sidor och flikar. Vi hjälper gärna till och dessutom finns det massor av lättillgänglig information på nätet om du själv vill hantera din hemsida.

 • Kostnadsfria system

  Kostnadsfria system

  Ett nystartat eller mindre företag har ofta en begränsad budget. Då är det perfekt att bygga hemsidan i ett publiceringsverktyg som är Open Source vilket innebär att systemet har öppen källkod och är helt kostnadsfritt att använda.

 • Framtidssäker hemsida

  Framtidssäker hemsida

  Både WordPress och Joomla är framtidssäkra system som kommer att finnas kvar inom överskådlig framtid. Vi hjälper dig gärna, men det finns även möjlighet att hitta webbyråer som kan båda systemen över hela världen.

 • Mobilvänlig hemsida

  Mobilvänlig hemsida

  Alla våra hemsidor byggs i responsiv design, vilket gör att hemsidan ser bra ut i olika enheter, som mobil, surfplatta och vanlig dator. Hemsidans layout anpassar sig automatiskt efter skärmstorleken på den enhet du använder.

 • Sökmotorvänlig hemsida

  Sökmotorvänlig hemsida

  Både Joomla och WordPress är sökmotorvänliga system som har sökmotorvänliga url:s och möjlighet att lägga in metabeskrivningar och titles för enskilda sidor.

 • Skalbar

  Skalbar

  En hemsida som byggs i ett CMS kan enkelt byggas ut, både vad gäller innehåll och funktioner. Du kan lägga till nya sidor, fler menyer och ladda upp fler bilder och videos. Det finns tusentals plugins för att lägga till nya funktioner. Det finns ingen övre gräns för din hemsida.

 • Open Source

  Open Source

  Vi arbetar med Joomla och WordPress som båda är Open Source. De har alltså öppen källkod och användaren är fri att göra ändringar av koden efter behov. Båda systemen är helt kostnadsfria att använda.

 • Säkra system

  Säkra system

  Det kommer regelbundet uppgraderingar som täpper till säkerhetshål, fixar buggar och förbättrar systemet helt allmänt. Dessa är kostnadsfria liksom själva ramverken.

 • Tusentals färdiga plugins

  Tusentals färdiga plugins

  Du kanske vill ha en webbshop, ett fotogalleri, formulär eller ett bokningssystem? Inga problem. Det finns redan tusentals färdiga plugins redo att användas för att lägga till nya funktioner på din hemsida. De flesta plugins är helt kostnadsfria eller kostar en mindre summa.

Skaffa en helt ny hemsida som är lättnavigerad och framtidssäker

Har du kanske redan en hemsida som behöver förnyas?

Om du redan har en äldre hemsida kan vi modernisera och förnya hemsidan. Genom att lyfta över den till ett CMS (= Content Management System) fräscha upp designen och förbättra struktur och innehåll så blir sidan som ny igen. Vi kan även hjälpa till att ordna ny funktionalitet och se till att hemsidan blir mobilvänlig.

Mycket frihet med en hemsida från oss

Med en hemsida från Elefant Webb blir du aldrig någonsin låst. Du äger själv din hemsida och kan byta webbhotell när du vill. Du kan alltid hitta och anlita någon annan som kan hjälpa till med din hemsida. I och med att hemsidan ligger i ett webbaserat publiceringsverktyg så är det enkelt att lägga till nytt innehåll och lägga till nya funktioner. Du kan logga in på vilken uppkopplad dator som helst och göra dina ändringar, utan förkunskaper.

Tryggt med service & support

Om det uppstår ett läge där du inte hinner med eller har kört fast, så kan det kännas tryggt att vi finns bara ett mejl eller telefonsamtal bort. Vi hjälper gärna till med service och goda råd när det behövs. Du har även möjlighet att teckna ett serviceavtal där vi löpande sköter uppgraderingar av ditt system och där du i möjligaste mån får förtur till support.

Fast pris på din nya hemsida – inga dolda avgifter

Vi ger alltid ett fast pris på din nya hemsida, så du behöver aldrig vara rädd för obehagliga överraskningar. Det finns inga månadsavgifter eller andra dolda kostnader från oss. Som extra trygghet har du alltid möjlighet att besöka och godkänna hemsidan innan den levereras och installeras på ditt webbhotell.

Kontakta oss idag!

Vill du veta mer om hemsidor i Joomla och hur vi kan hjälpa dig? Ring 040-402 302 eller mejla !

Smidigt med ett CMS till företagets nya hemsida!

Låt oss bygga din nya företagshemsida i ett CMS! Läs mer!

En företagshemsida ska inte bara vara snygg, funktionell och spegla företaget på ett bra sätt. Den ska vara, säker, enkel att jobba i och lätt att bygga ut.

Vi arbetar med CMS-system som är skalbara, säkra och som utvecklas kontinuerligt. Systemen är dessutom helt kostnadsfria att använda eftersom de är Open Source.

Företagshemsida i CMS

En av våra kunder säger:

En av våra kunder säger:

“Mållös! Det var det första som kom över mig när jag klickade på länken och såg Elefant Webbs förslag till mig och min hemsida. Så här vill jag att det ska se ut! Och så fortsatte det rakt igenom hela arbetet. Professionellt, lyhört och engagerat.”

Tips för din nya hemsida

Tips för din nya hemsida

Förbered dig inför din nya hemsida! Det är mycket att förbereda innan processen med att bygga en ny hemsida drar igång. Här finner du konkreta tips & råd om bra saker att tänka på:

Tips hemsida

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar en hemsida? Läs mer! Hur mycket kostar det att skaffa en hemsida? Det är en mycket bra fråga men det är inte helt lätt att ge ett enkelt svar. Priset på en lika bra hemsida kan variera. Kostnaden beror bland annat på omfattningen av hemsidan, vilka funktioner som ska finnas och tiden det tar att bygga den.

Pris hemsida

Varför behöver ditt företag en hemsida?

Varför behöver ditt företag en hemsida?

Därför behöver ditt företag en hemsida. Läs mer! Det finns många anledningar till att skaffa en hemsida till ditt nya företag. Främsta anledningen är att befinna sig där kunderna finns och där de letar, nämligen på internet. Här har vi listat 10 bra anledningar till varför alla företag behöver en hemsida!

Varför hemsida?

Din egen webbyrå!

Din egen webbyrå!

Vi vill gärna hjälpa till och bli er egen webbyrå. Läs mer! Behöver du hjälp med företagets hemsida? Genom att låta oss sköta hemsidan kan du ägna dig åt det du gör bäst. Att inleda en långvarig relation med en egen webbyrå är en effektiv lösning på företagets alla webb-bekymmer!

Din webbyrå!

Hjälp & support efter att hemsidan är klar

Hjälp & support efter att hemsidan är klar

Service & support för din hemsida När din hemsida är klar så börjar det långsiktiga arbetet med att hålla den fortsatt aktuell. Kanske behöver så småningom kontaktuppgifter eller annat ändras och bilder bytas ut. Du kan själv göra detta i ditt CMS, men annars hjälper vi förstås gärna till. Vi erbjuder även serviceavtal där vi löpande sköter uppgraderingar så snart de kommer.

Service

Behöver din WordPress eller Joomla hemsida uppgraderas?

Behöver din WordPress- eller Joomlahemsida uppgraderas?

Service & support för din hemsida För bästa säkerhet och funktionalitet är det viktigt att hålla sitt CMS uppdaterat. Har du en hemsida som ligger i en äldre version av publiceringsverktyg som WordPress eller Joomla, så kan vi hjälpa till att uppgradera den.

uppgraderingar