Företagets hemsida i flexibelt CMS

Ge ditt företag en hemsida i kostnadseffektivt CMS!

En företagshemsidas syfte är att spegla företaget och kommunicera budskapet till besökarna. Sidan ska kännas modern både vad gäller design och funktioner och självklart vara uppdaterad med rätt information. Ditt företag är ju inte något statiskt utan lever och utvecklas över tid. Därför är det en bra idé att placera företagets hemsida i ett hemsidesverktyg (CMS) som är ett smidigt system för att hantera hemsidors innehåll, funktioner och utseende. Det gör det enkelt att följa med i allt som händer.

Varför är CMS bra för ditt företags hemsida?

Med ett innehållshanteringssystem för webben (CMS) har du en hemsida som aldrig är låst utan den går att anpassa precis som du vill. Du kan skala upp sidan genom att lägga till fler sidor och nya funktioner. Du kan själv logga in och enkelt ändra textinnehåll och bilder direkt i webbläsaren. Du har tillgång till senaste teknik i ett system som är säkert och sökmotorvänligt. Du blir oberoende av webbyrån och kan själv sköta din webbplats.

CMS i Open Source är helt kostnadsfria

Vi använder enbart CMS som är Open Source vilket innebär att de har öppen källkod. De är helt kostnadsfria att ladda ner, att använda och att modifiera på olika sätt. Det kommer regelbundet nya versioner och uppgraderingar som också är helt kostnadsfria.

Du betalar alltså ingen licens som i traditionella licensierade CMS-system. Det finns även tjänster där man betalar för en hemsida per månad, där det till en början verkar billigt men där den samlade kostnaden med tiden kan bli mycket stor. Med ett Open Source-CMS äger du själv din hemsida och blir helt oberoende.

Vi arbetar med säkra CMS

De CMS-system vi valt att arbeta med följer med i utvecklingen och förbättras hela tiden. Det kommer regelbundet uppgraderingar för att förbättra både säkerhet och funktionalitet. Systemen är anpassade för modern webbmiljö och utgör en säker grund att bygga ditt företags internet-närvaro på. Med en företagshemsida i ett CMS är du väl rustad för framtiden.

Tusentals plugins klara att installeras på din hemsida

Med hjälp av tusentals färdigutvecklade plugins kan vi bygga olika typer av hemsidor som exempelvis en webbshop, blogg, kunskapsdatabas, nyhetssida, modemagasin, auktionssajt eller en digital mötesplats. Det gör det även enkelt att lägga till nya funktioner om du kanske vill ha kommentarer, fotogallerier, bildspel, videor eller annat på din hemsida.

Det finns i princip inga gränser för hur ditt företags hemsida kan utvecklas och anpassas. Här är några exempel på plugins (klicka på rubrikerna för info):

 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev – detta har alla företag nytta av. Berätta om kampanjer och nyheter för dina kunder. Med ett knapptryck skickar du iväg nyhetsbrevet till dina prenumeranter. Inga kostnader för kuvert och frimärken – och träden får stå kvar i skogen.

  Du kan låta dina besökare lämna sina e-postadresser direkt på hemsidan för att prenumerera på ditt nyhetsbrev. På så vis får du mottagare som verkligen är intresserade och öppna för det du erbjuder.

  Vi hjälper gärna till med att ta fram en design för ditt nyhetsbrev som stämmer med ditt företags profil och som passar för dina utskick.

 • Blädderbar PDF

  Blädderbar PDF

  Blädderbar PDF – Ge dina besökare en kul upplevelse och skapa en extra dimension till dina PDF:er. Låt besökarna bläddra i produktblad, broschyrer, kataloger och manualer direkt på skärmen. En blädderbar broschyr på hemsidan är effektfullt och mycket uppskattat.

 • Produktkatalog

  Produktkatalog

  Produktkatalog – visa upp dina produkter i en snygg produktkatalog! Vi kan hjälpa till att skapa en funktionell och säljande produktkatalog på din hemsida.

 • Projekthantering / Kundvårdssystem (CRM)

  Projekthantering / Kundvårdssystem (CRM)

  Projekthantering/ CRM – behöver du ett projekthanteringsystem eller ett kundvårdssystem (CRM = Customer Relationship Management) så finns sådana funktioner som tilläggsprogram som kan kopplas till ditt CMS. Med hjälp av ett CRM kan du utveckla lönsamma relationer till dina kunder medan projektsystemet gör det enkelt att hantera dina olika projekt.

 • Webbshop / nätbutik

  Webbshop / nätbutik

  Webbshop / nätbutik – vill du sälja dina produkter online?

  Det finns flera olika ecommerce-system att välja mellan. De passar till allt från den lilla butiken med få produkter till en stor fullskalig webbshop.

 • Fotogalleri

  Fotogalleri

  Fotogalleri – vill du visa bilder på hemsidan? Med ett fint fotogalleri kan du visa upp dina bilder på bästa sätt.

 • Evenemang, biljetter & tidbokning

  Evenemang, biljetter & tidbokning

  Evenemang, biljetter & tidbokning – Har du behov av att visa upp olika events och arrangemang på din hemsida? Kanske även sälja biljetter eller låta dina kunder boka tid?

  Det finns färdigbyggda plugins som bara väntar på att tas i bruk av ditt företag! Vi hjälper gärna till att installera dem på din hemsida.

 • Videoplugin

  Videoplugin

  Videoplugin – visa videos från din Youtube- eller Vimeokanal på hemsidan. Föredrar du att visa videos som lagras lokalt på din server så går det lika bra.

 • Intranät

  Intranät

  Intranät – med ett intranät har du möjlighet att låta medarbetarna ta del av nyheter och information. Ett intranät ligger internt hos företaget och är inte åtkomligt från externa datorer.

  På ett intranät kan man förslagsvis ha förslagslåda, diskussionsforum, kalender och möjlighet att ladda ned dokument.

 • Inloggning

  Inloggning

  Inloggning – ge dina besökare möjlighet att registrera sig på din hemsida för att kunna logga in och ta del av sidor som ligger skyddade bakom en inloggningsvägg. De inloggade besökarna kan till exempel ladda ner produktblad, manualer eller andra dokument och få tillgång till annan information och funktioner än de publika besökarna.

Företagshemsida i Joomla eller WordPress

Vi har valt att arbeta med Joomla och WordPress. Båda är Open Source och smidiga CMS-system som kan tillföra mycket till din företagshemsida. De är ett par av världens mest populära hemsidesverktyg och ger oss möjlighet att bygga något alldeles unikt för dig och ditt företag.

Ett CMS är ett effektivt verktyg för din företagshemsida

Fördelar med Joomla & WordPress:

De är båda:

 • Sökmotorvänliga

  Sökmotorvänliga

  Både Joomla och WordPress är sökmotorvänliga och har sökmotorvänliga url:er. Det går att lägga till metabeskrivningar för varje enskild artikel.

 • Användarvänliga

  Användarvänliga

  Joomla och WordPress har intuitiva gränssnitt som är lätta att förstå och använda. Båda är populära CMS där du kan hitta massor av information och guider på nätet, inte minst på Youtube.

 • Kostnadseffektiva

  Kostnadseffektiva

  En hemsida i ett Open Source-verktyg är en suverän lösning där du får väldigt mycket till rimligt pris. Ramverken i de CMS vi använder är helt kostnadsfria att använda. Pluginer är ofta även de kostnadsfria eller kostar en mindre summa.

 • Skalbara

  Skalbara

  Hemsidan går att skala upp genom att lägga till fler flikar och sidor, fler funktioner och menyer. Det finns ingen övre gräns för storleken på din hemsida.

 • Framtidssäkra

  Framtidssäkra

  De system vi använder (i nuläget Joomla och WordPress) är några av världens mest populära och välkända CMS. Det är högst troligt att de båda kommer att finnas kvar inom överskådlig framtid.

 • Säkra

  Säkra

  Både Joomla och WordPress är säkra system. Det kommer regelbundet uppgraderingar som täpper till eventuella säkerhetshål, fixar buggar och förbättrar funktionaliteten helt allmänt.

 • Mobilvänliga

  Mobilvänliga

  Joomla och WordPress är båda mobilvänliga system. Du kan sköta din hemsida via en uppkopplad mobil eller surfplatta – vilket gör att du kan logga in och fixa grejer på tågresan eller favoritcaféet.

CMS passar lika bra för en mindre hemsida

En liten webbplats med några få sidor passar förstås lika bra i ett CMS. Du får alla fördelarna med att enkelt kunna göra ändringar själv och möjlighet att bygga till om behovet skulle uppstå i framtiden. Vi hjälper dig gärna att få en fin och funktionell hemsida som ger ditt företag skjuts och dragkraft.

Tryggt med företagshemsida i CMS

Med en hemsida som ligger i ett CMS har du en utmärkt plattform att bygga vidare på och som kommer att hålla i många år framöver om den sköts på rätt sätt. Extra bra är att du hos oss kan få hjälp och service även efter att hemsidan är klar. Du har möjlighet att teckna ett serviceavtal där vi sköter löpande uppgraderingar och du i möjligaste mån får förtur till support.

Kontakta oss i dag!

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så kan vi diskutera hur vi bäst kan hjälpa er!

Alla hemsidor vi bygger är självklart responsiva

Alla hemsidor som vi bygger är responsiva
Att en hemsida ser bra ut och fungerar på olika enheter som vanlig dator, surfplatta och mobil är för oss en självklarhet. Alla hemsidor vi bygger är därför responsiva. Att en hemsida är responsiv innebär att den automatiskt anpassar sig efter skärmens storlek och ser bra ut på olika enheter.

Mobilvänlig hemsida

En av våra kunder säger:

En av våra kunder säger:

“Vår nya hemsida som ML och Elefant Webb utfört, ser vi som ett arbete utfört med högsta designmedvetande, avseende färg-och bilddisponering. Informativa texter och formuleringar kompletterar till ett enkelt och säljande resultat. Tacksamt också att förutsättningslösa diskussioner med oss, med begränsade datakunskaper, alltid mötts med vänlighet och förmåga att engagera.”

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida?

Skaffa en ny hemsida som utformas enligt dina behov och för din målgrupp Har du kanske ett nystartat företag som behöver en helt ny hemsida? Vi kan hjälpa dig att få en hemsida med modern responsiv design som utformas efter dina behov och din målgrupp.

Ny hemsida

Kreativt flöde med ett hemsidesverktyg

Kreativt flöde med ett hemsidesverktyg

Ta vara på det kreativa flödet med ett hemsidesverktyg (CMS)! Med en hemsida i ett hemsidesverktyg, eller CMS som det också kallas, kan du släppa all din kreativitet fri. Du kan skala upp, förnya, ta bort, rensa upp, bygga ut och lägga till. Med ett hemsidesverktyg finns alltid en ny möjlighet.

Hemsidesverktyg

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar en hemsida? Läs mer! Hur mycket kostar det att skaffa en hemsida? Det är en mycket bra fråga men det är inte helt lätt att ge ett enkelt svar. Priset på en lika bra hemsida kan variera. Kostnaden beror bland annat på omfattningen av hemsidan, vilka funktioner som ska finnas och tiden det tar att bygga den.

Pris hemsida

Hjälp & support efter att hemsidan är klar

Hjälp & support efter att hemsidan är klar

Service & support för din hemsida När din hemsida är klar så börjar det långsiktiga arbetet med att hålla den fortsatt aktuell. Kanske behöver så småningom kontaktuppgifter eller annat ändras och bilder bytas ut. Du kan själv göra detta i ditt CMS, men annars hjälper vi förstås gärna till. Vi erbjuder även serviceavtal där vi löpande sköter uppgraderingar så snart de kommer.

Service

Låt dina kunder bläddra i en online broschyr direkt på skärmen!

Låt dina kunder bläddra i din pdf direkt på skärmen

Skaffa en online broschyr som hemsidesbesökarna kan bläddra i direkt på skärmen Har du en broschyr eller katalog som du vill visa dina kunder? Låt dem bläddra i broschyren direkt på skärmen när de besöker din hemsida! Det är kul och ett garanterat sätt att fånga besökarnas uppmärksamhet.

Blädderbar pdf