Hur mycket kostar
en hemsida?

Alltid möjlighet till fast pris på din hemsida – begär en offert!

Priset på en bra hemsida kan variera. Kostnaden beror på omfattningen av hemsidan och tiden för att bygga den. En stor webbplats med extra funktioner som till exempel en webbshop eller bokningssystem kostar förstås mer än om du bara vill ha ett enkelt “visitkort på nätet”. Därför går det inte att ge ett generellt svar på hur mycket en hemsida kostar.

Lika bra hemsida kan ha olika pris

Det är ungefär lika lätt att svara på vad priset på en hemsida är som att svara på den klassiska frågan om hur långt ett snöre är. 😉

En lika funktionell och ändamålsenlig hemsida kan ha en varierande prislapp. Priset varierar beroende på antalet sidor och om det ska finnas extra funktioner som till exempel ett bokningssystem eller ett nyhetsbrev. Men även budgeten kan vara avgörande. Du kan välja om du vill ha en enkel version av en hemsida eller om du kanske vill kosta på lite mer och få en exklusivare känsla. Båda hemsidorna kan kommunicera ditt budskap och fungera för sitt syfte lika bra, men ge helt olika upplevelse för besökaren.

Marknadsföra företaget med en hemsida är en utmärkt investering

Generellt sett är en hemsida en utmärkt investering eftersom det ger väldigt mycket tillbaka när det gäller att marknadsföra ditt företag. Ett företag som helt saknar hemsida kan ge ett lite mindre professionellt intryck. Med vårt kunnande och alla fördelar som de CMS med tilläggsfunktioner vi erbjuder, så kan du få en hemsida i toppklass till en mycket rimlig kostnad.

Din hemsida byggs i kostnadsfritt Open Source

Oavsett vilka dina behov är och storleken på din hemsida så bygger vi den i ett publiceringsverktyg som är Open Source och som är helt kostnadsfritt att använda. Open Source innebär att systemet har öppen källkod som är fri att anpassa. Du behöver inte betala för det vare sig nu eller i framtiden och du äger själv din hemsida fullt ut. Du betalar endast för vår tid och eventuella betalplugins.

Hur mycket kostar en hemsida? Priset på en bra hemsida kan variera.

Många pluginer är helt kostnadsfria

En plugin är ett tilläggsprogram som förbättrar din hemsida. Med en sådan kan vi lägga till nya funktioner till hemsidan eller utöka de som redan finns. Många pluginer är kostnadsfria medan en del kostar en mindre summa att köpa in. På det hela taget är det väldigt låga kostnader för att i många fall få tillgång till mycket avancerade funktioner.

För betalpluginer gäller att du betalar för att köpa in dem och sedan får du använda dem så länge du vill. Efter att licensen gått ut har du inte längre tillgång till uppgraderingar, eller support för pluginen ifråga, men du får fortsätta att använda den.

Det är nödvändigt att förnya pluginerna då och då, för att hålla dem säkra och för att de ska hänga med i den övriga utvecklingen. Om du har behov av vissa plugins så bör du därför ta höjd för detta i din budget.

Alltid möjlighet till fast pris för din hemsida

Hos Elefant Webb kan du alltid få ett fast pris. Beskriv hur du tänker dig din nya hemsida, vilka behov som finns och gärna även vilken budget du har, så tar vi fram ett förslag och ett pris. Det finns inga dolda kostnader från oss som månadsavgifter eller liknande och du kommer själv att äga din hemsida fullt ut.

Kontakta Elefant Webb i dag!

Ring 040-402 302 eller mejla , för en kravlös diskussion om hur vi kan hjälpa till.

Fördelar med att använda ett hemsidesverktyg (CMS) för din hemsida

Det finns många fördelar med en hemsida byggd i ett hemsidesverktyg

Vi har valt att arbeta med Open Source-systemen Joomla och WordPress, som är populära hemsidesverktyg för att bygga funktionella hemsidor. Systemen är båda helt kostnadsfria och går att anpassa med färdigbyggda lösningar som enkelt kan appliceras ovanpå ramverket.

Fördelar med hemsidesverktyg

En av våra kunder säger:

En av våra kunder säger:

“Madelaine är lyhörd och mycket smidig att arbeta med. Hon tar snabbt till sig tankar och idéer, ger sin input och omvandlar idéerna till konkret resultat.”

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida?

Skaffa en ny hemsida som utformas enligt dina behov och för din målgrupp Har du kanske ett nystartat företag som behöver en helt ny hemsida? Vi kan hjälpa dig att få en hemsida med modern responsiv design som utformas efter dina behov och din målgrupp.

Ny hemsida

Tips för din nya hemsida

Tips för din nya hemsida

Förbered dig inför din nya hemsida! Det är mycket att förbereda innan processen med att bygga en ny hemsida drar igång. Här finner du konkreta tips & råd om bra saker att tänka på:

Tips hemsida

Varför behöver ditt företag en hemsida?

Varför behöver ditt företag en hemsida?

Därför behöver ditt företag en hemsida. Läs mer! Det finns många anledningar till att skaffa en hemsida till ditt nya företag. Främsta anledningen är att befinna sig där kunderna finns och där de letar, nämligen på internet. Här har vi listat 10 bra anledningar till varför alla företag behöver en hemsida!

Varför hemsida?

Din egen webbyrå!

Din egen webbyrå!

Vi vill gärna hjälpa till och bli er egen webbyrå. Läs mer! Behöver du hjälp med företagets hemsida? Genom att låta oss sköta hemsidan kan du ägna dig åt det du gör bäst. Att inleda en långvarig relation med en egen webbyrå är en effektiv lösning på företagets alla webb-bekymmer!

Din webbyrå!