Därför behöver ditt företag en hemsida

10 anledningar till att ditt företag behöver en hemsida

Ett företag utan hemsida är som en båt på land. Det är något väsentligt som fattas, helt enkelt! I båtens fall är det havet som fattas och när det gäller företaget är det en egen presentation på internet. Internet är samlingsplatsen där alla befinner sig, både kunder och konkurrenter. Om kunderna inte hittar dig på internet så är risken stor att de hittar en av dina konkurrenter i stället.

1. Se till att du finns där kunderna befinner sig

De flesta av dina kunder letar efter varor och tjänster på internet innan de bestämmer sig. Då är det en stor fördel om du befinner dig där kunder letar och att de kan hitta dig vid en sökning. Annars är risken att de i stället hittar en av dina konkurrenter.

2. Ett riktigt företag har en riktig hemsida, punkt.

En riktig hemsida ger ett mer professionellt intryck än enbart några rader på Gula sidorna, Facebook eller liknande. Det som är enklast för dig själv är kanske inte det som dina kunder uppskattar mest. En hemsida skapar trovärdighet och visar att ditt företag existerar.

3. Bra marknadsföring att ha en hemsida

I stället för att betala dyrt för annonser och annan marknadsföring är det oerhört effektivt att ha en hemsida som 24/7 kommunicerar ditt budskap till kunderna. Med en proffsig hemsida har du möjlighet att nå ut till nya marknader och nya kunder under dygnets alla timmar.

4. Bygg varumärket fullt ut

Med en egen hemsida har du kontrollen och kan välja hur du vill synas på nätet. Du kan blogga, visa upp dina snygga bilder, ha ett produktgalleri, bestämma varje detalj. Du har möjligheten att bygga upp en genomtänkt och proffsig känsla kring ditt företag. En plats dit dina kunder går för att hitta information, där du bygger både förtroende och ditt varumärke.

5. Ge kunderna den service de förväntar sig

Det är bra service att tillhandahålla en hemsida med relevant information för dina kunder. På din hemsida kan de finna uppdaterade kontaktuppgifter, korrekta öppettider, detaljerad info om produkter och tjänster. Det tjänar även du själv på.
Ett riktigt företag har en riktig hemsida. Punkt.

6. Hemsidan kostar lite jämfört med vad du kan tjäna på den

Det är en utmärkt investering för ditt företag att skaffa en hemsida. Du kan få en toppmodern, snygg, avancerad hemsida till förhållandevis lågt pris, samtidigt som du ökar dina chanser att sälja. Det kanske räcker att du får in ett par nya uppdrag, så är hemsidan betald. Sedan fortsätter den att sälja din varor och tjänster, 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

7. Skapa förtroende för ditt företag

Ofta kan det kännas mindre seriöst med ett företag som saknar hemsida. Det är som att de inte riktigt tror på sig själva eller planerat att finnas kvar någon längre tid. Dina kunders förtroende är själva grunden för en lyckad affär. Vem får spontant förtroende för ett företag som inte ens tror på sig själva tillräckligt för att ha en egen hemsida?

8. Oumbärligt säljstöd

Låt kunderna finna lösningar på din företagshemsida, i stället för att de ska behöva ringa dig för att få svar på sina funderingar. På hemsidan kan du ge dem allt de behöver och ännu lite mer. Låt din hemsida bli ditt bästa stöd för att serva dina kunder. Där kan de ladda ned material, få bra tips och hitta svar på vanliga frågor.

9. Engagera dina kunder

En hemsida är personligare och mycket trevligare än en småtråkig annons på Gula sidorna eller en strömlinjeformad Facebooksida. Med en riktig hemsida kan du bygga en relation med dina kunder. Du kan visa en fin bild av personalen och låta kunderna betygsätta och kommentera. Hemsidan blir en levande plats dit dina kunder gärna återkommer.

10. Det är enkelt att skaffa en riktigt bra och funktionell hemsida!

Idag finns inga ursäkter för att inte ha en toppmodern och snygg hemsida. Vi hjälper dig gärna att skapa en kostnadseffektiv hemsida som kan bli den nya hörnstenen i ditt företag. En säljande, funktionell hemsida med tilltalande design som bygger ditt företags varumärke och skapar förtroende hos dina blivande kunder.

Ring 040-402 302 eller mejla oss på för en förutsättningslös diskussion om hur vi bäst kan hjälpa dig!

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en helt ny hemsida?

Har du kanske ett nystartat företag som behöver en helt ny hemsida? Vi kan hjälpa dig att få en modern, responsiv hemsida som anpassas efter din målgrupp och som utformas i samråd med dig. Alltid möjlighet till fast pris och inga dolda kostnader eller andra avgifter.

Ny hemsida

En av våra kunder säger:

En av våra kunder säger:

“Samarbetet med Madelaine på Elefant Webb var mycket bra, hon är både trevlig och professionell. Det var snabb respons och vi kunde diskutera idéer på ett konstruktivt sätt.”

Kreativt flöde med ett hemsidesverktyg

Kreativt flöde med ett hemsidesverktyg

Ta vara på det kreativa flödet med ett hemsidesverktyg (CMS)! Med en hemsida i ett hemsidesverktyg, eller CMS som det också kallas, kan du släppa all din kreativitet fri. Du kan skala upp, förnya, ta bort, rensa upp, bygga ut och lägga till. Med ett hemsidesverktyg finns alltid en ny möjlighet.

Hemsidesverktyg

Alla våra hemsidor är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Alla våra hemsidor är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Allt hemsidor som produceras av Elefant Webb är byggda i responsiv design Alla hemsidor vi bygger är mobilvänliga och byggda i responsiv design. Det betyder att hemsidan automatiskt anpassar sig efter den enhet som du använder för att besöka sidan, som till exempel mobil, platta eller vanlig dator.

Mobilvänlighet

Gör det lätt för kunderna att hitta dig på sökmotorerna!

Gör det enklare för nya kunder att hitta dig på sökmotorerna!

Sökmotoroptimering är viktigt för att hitta ditt företag eller organisation på internetInternet är som en sommaräng full med blommor där du vill att just din blomma, eller nåja, företag ska hittas av de som letar efter det du erbjuder. Med hjälp av sökmotoroptimering (SEO) förenklas för nya kunder att hitta ditt företag vid sökningar på exempelvis Google.

SEO

Din egen webbyrå!

Din egen webbyrå!

Vi vill gärna hjälpa till och bli er egen webbyrå. Läs mer! Behöver du hjälp med företagets hemsida? Genom att låta oss sköta hemsidan kan du ägna dig åt det du gör bäst. Att inleda en långvarig relation med en egen webbyrå är en effektiv lösning på företagets alla webb-bekymmer!

Din webbyrå!

Hjälp & support efter att hemsidan är klar

Hjälp & support efter att hemsidan är klar

Service & support för din hemsida När din hemsida är klar så börjar det långsiktiga arbetet med att hålla den fortsatt aktuell. Kanske behöver så småningom kontaktuppgifter eller annat ändras och bilder bytas ut. Du kan själv göra detta i ditt CMS, men annars hjälper vi förstås gärna till. Vi erbjuder även serviceavtal där vi löpande sköter uppgraderingar så snart de kommer.

Service