Slide background

Alltid bra att fundera igenom
nya hemsidan före!

Tips inför att köpa ny hemsida

Behöver du en ny hemsida för ett nystartat företag eller organisation? Det är mycket att tänka på inför att skaffa en ny hemsida. Det behöver ordnas en domän och ett bra webbhotell ska anlitas. Hemsidan ska byggas. Vad ska den innehålla? Hur gör man? Här har vi samlat lite matnyttig info om vad man ska tänka på.

Att köpa ny hemsida

Tänk gärna först igenom, innan du kontaktar en webbyrå, vad du vill uppnå med din nya hemsida. Vad är syftet med hemsidan? Vilken är din målgrupp? Hur ser dina besökare ut, vilken stil har de och hur gamla är de? Ska hemsidan vara ett "visitkort" på nätet med lite information och kontaktuppgifter, eller behöver du en stor webbplats med många avdelningar/ undersidor och kanske funktioner som tidbokning eller en plattform att visa produkter/ tjänster?

Ska sidan fungera som service för kunderna där de kan logga in och komma åt sidor och material som inte är avsedda för den publika besökaren, och t.ex. kunna ladda ner produktblad eller andra dokument? Fundera igenom allt och kontakta sedan oss, så hjälper vi dig vidare.

Syftet med hemsidan

Syftet med hemsidan är själva utgångspunkten för din nya hemsida. Vad ska din hemsida göra för dig och dina besökare? Locka nya kunder eller öka servicen för de nuvarande? Informera besökaren om ditt företag och dina tjänster? Sälja produkter till besökaren i en webbshop? Det är viktigt att du vet vad du vill uppnå så att vi kan få rätt struktur, design, layout, funktion och för att veta vilka sidor som ska skapas.

Vilken är din målgrupp?

Bestäm dig för vilka personerna är som du riktar dig till. Det är skillnad på tilltalet beroende på om besökarna är unga eller äldre. Vilka intressen de har och var de bor spelar också in. Funktioner på hemsidan kan också skilja sig åt beroende på om det är datorvana personer eller mer ovana. Hur ska det kännas att besöka din hemsida? Kommer dina besökare att vara aktiva på sociala media? Kanske behöver du även starta upp en företagssida på Facebook eller integrera med en befintlig facebook-sida?

Vad ska göras innan byggstart?

Vad behöver göras inför byggstart av den nya hemsidan? Behöver du ta foton av medarbetarna eller miljön, utomhus såväl som inomhus? Kanske texter ska skrivas eller nerladdningsbart material tas fram? Tänk igenom allt och förbered dig i god tid så att allt finns till hands när det är dags att sätta igång att bygga.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi träffar dig gärna förutsättningslöst och diskuterar ett upplägg kring din nya hemsida. Vi kan gemensamt diskutera lösningar kring hemsidan, hur den ska se ut, vilka funktioner som ska finnas. Sedan kan vi ge en offert på arbetet som du kan ta ställning till i lugn och ro. Vi kan även hjälpa dig att ordna domän och rekommendera bra webbhotell. Vi bygger er hemsida till fast pris och enligt det vi kommit överens om. Inga dolda kostnader, och du det är du själv som kommer att äga din hemsida.

Fördelar med att anlita oss för din nya hemsida:

  • Du får ett fast pris på det som ska göras
  • Rekommendation av bra webbhotell
  • Hjälp och råd inför att skaffa domän
  • Du kan få support och hjälp med framtida uppgraderingar
  • Hjälp med sökoptimering
  • Rådfrågning om att utveckla sidan i framtiden, både vad gäller funktion och innehåll
  • Erfarenhet och kunskap om hemsidesdesign
  • Tips/ råd för sökmotorvänlighet

Företagshemsida i Joomla, en prisvärd lösning

Att ha en företagshemsida i ett publiceringsverktyg som Joomla är en mycket prisvärd lösning. Du kan få funktioner som normalt sett kan vara mycket kostnadskrävande till ett lågt pris eller rentav helt utan kostnad. Istället för att låta en programmerare utforma de funktioner som behövs, så finns det oftast färdiga lösningar för de mest skilda behov färdiga att installera på din Joomla hemsida.

Vissa företag har som affärsidé att låta dig hyra en hemsida till en låg månadskostnad, men viktigt att tänka på är att detta kan komma att kosta mer i slutänden än om du betalar normal produktionskostnad för en hemsida som du själv äger. Med en egen hemsida har du fria händer att flytta den till annat webbhotell samt låga kostnader för webbhotell och uppgraderingar framöver.

Det är alltså en del att ta ställning till inför att skaffa en ny hemsida! Ju mer du har tänkt igenom på förhand, desto snabbare kan vi lansera din nya hemsida!

Kontakta oss idag!

Tveka inte att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig bäst, eller beställa en kostnadsfri offert! Ring 040-402 302 eller mejla !

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida?

Har du ett nystartat företag eller organisation som behöver en fräsch hemsida?

Vi kan hjälpa dig att snabbt få en tilltalande webbplats som är anpassad efter din målgrupp och som utformas i samråd med dig. Alltid möjlighet till fast pris och inga dolda kostnader eller andra avgifter.

Ny hemsida

En av våra kunder säger:

citat"Vi är supernöjda med det du har gjort. Du har verkligen fångat upp våra tankar och förverkligat det. Plus att du är världsmästare på att höra av dig."

Känn det kreativa flödet med en Joomla-hemsida!

Joomla spränger dina bojor

Joomla spränger dina webb-bojor. När du vill kan du skala upp, förnya, ta bort, rensa upp, bygga ut, lägga till – och du kan sköta hemsidan själv, utan förkunskaper. Med Joomla finns alltid en ny möjlighet!

Fördelar
med Joomla

Fri som en fågel med hemsidesverktyget Joomla

Joomla ger dig möjligheter

Alla våra hemsidor byggs i det populära hemsidesverktyget Joomla. Med Joomla är du aldrig låst. Du kan själv sköta hemsidan från valfri uppkopplad enhet. Det finns alltid en ny möjlighet med Joomla!

Hemsidesverktyget Joomla

Gör det lätt för kunderna att hitta dig på sökmotorerna!

Sökmotoroptimering är viktigt för att hitta dig på nätet

När din nya hemsida väl ligger uppe och glittrar på internethimlen, så vill du förstås att dina kunder enkelt ska hitta hemsidan när de letar på sökmotorerna.

Om sökoptimering

Skaffa ett säljande Nyhetsbrev!

Stå ut från mängden med ett nyhetsbrev!

Med ett nyhetsbrev står du ut från mängden och stärker samtidigt relationen till dina kunder.

Om nyhetsbrevet!