Har din hemsida tappat stinget?
Låt oss förnya den!

Förnya och fräscha upp ditt företags gamla hemsida

En äldre hemsida där det mesta av innehållet fortfarande är relevant men där det allmänna intrycket känns föråldrat går oftast att rädda. Sidan kan få nytt liv genom väl valda åtgärder som att lyfta över den i ett CMS och fräscha upp designen. Vi kan hjälpa till med att förnya er nuvarande hemsida och få den att bli som ny igen.

Låt oss ge din gamla hemsida nytt liv!

Med lång erfarenhet av att bygga hemsidor tar vi oss gärna an och förnyar ditt företags nuvarande hemsida. Målet är en funktionell, modern och representativ hemsida som lyfter och stärker ditt företags identitet. Du får en modern, sökmotorvänlig och användarvänlig webbplats som effektivt kommunicerar budskapet och förbättrar möjligheterna till nya kunder och ökad lönsamhet.

Responsiv design med skräddarsydd känsla

Alla hemsidor vi bygger är responsiva, vilket innebär att layouten automatiskt anpassar sig efter skärmens storlek. Sidan ser bra ut på både mobil, surfplatta och vanlig dator. Till din gamla hemsida så utgår vi från ett nytt template som vi i samråd med er anpassar så att det stämmer med företagets profil, målgrupp och syftet med hemsidan. På så sätt får den gamla hemsidan en ny skräddarsydd känsla till ett rimligt pris.

Sköt hemsidan själv utan förkunskaper

Vi bygger hemsidor i webbaserade CMS där du själv kan sköta din hemsida utan förkunskaper. CMS står för Content Management System och med det menas ett innehållshanteringssystem för nätet. Det gör det lätt att hantera både innehåll, media, design och funktioner. Din gamla hemsida lyfts över i ett CMS så att du får tillgång till alla fördelarna.

Hemsida i världens populäraste Open Source-CMS

Vi erbjuder hemsidor som är byggda i Joomla eller WordPress, två av världens populäraste Open Source-CMS. I skrivande stund beräknas runt 40 procent av världens hemsidor vara byggda i WordPress, medan motsvarande siffra är runt 1,5 miljoner för Joomla som är nummer två på popularitetslistan. Open Source betyder att källkoden är öppen och att den får anpassas fritt efter behov. Detta medför att systemet är helt kostnadsfritt att använda vilket gör att du får en avancerad webbplats till ett rimligt pris.
Låt oss förnya din hemsida

Mobilanpassa din gamla hemsida

Idag söker de flesta efter en produkt eller tjänst på Google innan de gör ett besök i en fysisk butik eller kontaktar innehavaren för att få veta mer. I de allra flesta fall söker man på mobilen och om hemsidan då inte är mobilanpassad så är risken stor att besökaren snabbt ger sig iväg igen. Det innebär att din företagshemsida inte bara måste se bra ut på en vanlig dator utan också på smartphone och surfplatta. Om ert företags nuvarande hemsida inte är anpassad för mobil och platta, så kan vi hjälpa till med att ordna det.

Trygghet med service & support

Vi vill gärna ha långa och trevliga relationer med våra kunder. Du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du behöver support även efter att hemsidan är levererad. Vi erbjuder anpassade serviceavtal där vi tar hand om alla uppgraderingar när de kommer.

Hur mycket kostar det?

Hur mycket hemsidan kostar beror på hur stor den är och vilka funktioner som ska finnas. Du får alltid ett fast pris på arbetet med att förnya din hemsida, så att du på förhand vet vad som gäller. Det finns inga dolda kostnader och du behöver inte betala någon månadsavgift eller liknande till oss. Hemsidan levereras till ditt webbhotell och sedan äger du den själv och kan flytta den vart du vill.

Kontakta Elefant Webb i dag

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så berättar vi gärna mer!

Hjälp & support efter att hemsidan är klar

Vi är alltid beredda på att rycka ut för en webbinsats!

När din hemsida är installerad och klar så börjar det långsiktiga arbetet med att hålla den fortsatt up-to-date. Kanske behöver så småningom kontaktuppgifter eller annat ändras och bilder bytas ut. Vi hjälper gärna till. Det finns också möjlighet att teckna serviceavtal med oss där vi löpande sköter uppgraderingar så snart de kommer.

Service & Support

En av våra kunder säger:

En av våra kunder säger:

“Vår nya hemsida som ML och Elefant Webb utfört, ser vi som ett arbete utfört med högsta designmedvetande, avseende färg-och bilddisponering. Informativa texter och formuleringar kompletterar till ett enkelt och säljande resultat. Tacksamt också att förutsättningslösa diskussioner med oss, med begränsade datakunskaper, alltid mötts med vänlighet och förmåga att engagera.”

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida?

Skaffa en ny hemsida som utformas enligt dina behov och för din målgrupp Har du kanske ett nystartat företag som behöver en helt ny hemsida? Vi kan hjälpa dig att få en hemsida med modern responsiv design som utformas efter dina behov och din målgrupp.

Ny hemsida

Alla våra hemsidor är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Alla våra hemsidor är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Allt hemsidor som produceras av Elefant Webb är byggda i responsiv design Alla hemsidor vi bygger är mobilvänliga och byggda i responsiv design. Det betyder att hemsidan automatiskt anpassar sig efter den enhet som du använder för att besöka sidan, som till exempel mobil, platta eller vanlig dator.

Mobilvänlighet

Varför behöver ditt företag en hemsida?

Varför behöver ditt företag en hemsida?

Därför behöver ditt företag en hemsida. Läs mer! Det finns många anledningar till att skaffa en hemsida till ditt nya företag. Främsta anledningen är att befinna sig där kunderna finns och där de letar, nämligen på internet. Här har vi listat 10 bra anledningar till varför alla företag behöver en hemsida!

Varför hemsida?

Låt dina kunder bläddra i en online broschyr direkt på skärmen!

Låt dina kunder bläddra i din pdf direkt på skärmen

Skaffa en online broschyr som hemsidesbesökarna kan bläddra i direkt på skärmen Har du en broschyr eller katalog som du vill visa dina kunder? Låt dem bläddra i broschyren direkt på skärmen när de besöker din hemsida! Det är kul och ett garanterat sätt att fånga besökarnas uppmärksamhet.

Blädderbar pdf