Uppgraderingar av både
ramverk & plugins

Uppgradering & migration

För att slippa problem är det viktigt att sköta uppgraderingarna av ditt CMS, vare sig det handlar om WordPress eller Joomla. Det pågår en ständig förbättring av systemen, buggar fixas och säkerhetshål täpps till. Därför behöver du se till att uppgradera fortlöpande, så att hemsidan förblir säker och välfungerande.

Har du en äldre version av Joomla eller WordPress?

Om du har en hemsida som är byggd i en äldre version av WordPress eller Joomla så är det en bra idé att uppgradera. Att alltid se till att ha den senaste versionen installerad gör att sidan fungerar bättre och minskar risken för att något oförutsett ska hända.

Vad gör man om en hemsida blivit hackad?

Om det värsta hänt och din hemsida blivit hackad, så kan vi hjälpa till att rensa den från skadlig kod och uppgradera den till en säker version. Det bästa är förstås att aldrig riskera den situationen utan att vara noga med att uppgradera regelbundet.

Vad menas med migration?

Att gå över från en förlegad och obsolet version till den senaste versionen innebär mer än en vanlig uppgradering. Det är en fullständig omarbetning av systemet till en helt ny plattform, en migration. Vi hjälper er gärna att migrera ert system från äldre versioner till senaste versionen av Joomla eller WordPress.

I sammanhanget behöver också insticksprogrammen uppgraderas så att de fungerar tillsammans med det nya ramverket. Om det inte finns någon sådan ny version för pluginen så kan man behöva välja en annan plugin med motsvarande funktion.

Behöver du hjälpa att uppgradera ditt Joomla eller WordPress?

Lönar det sig att migrera en gammal hemsida?

Det kan absolut löna sig att migrera en gammal hemsida, men det är en avvägningsfråga. Det har förmodligen investerats mycket arbete i den och det är lite tråkigt att kasta bort allt det. Efter migrationen och med en ny, fräsch sidmall, så blir hemsidan så gott som ny igen. Gäller det en mindre hemsida går det ofta snabbare och är enklare att helt enkelt kopiera över det gamla innehållet till en ny installation.

Passa gärna på att förnya designen vid migrationen!

Det går i högsta grad mode i layout för hemsidor. Det kan vara trevligt att passa på att fräscha upp utseendet på en hemsida som har några år på nacken. Vid migrationen behöver även templatet migreras och det är ett utmärkt tillfälle att då passa på att förnya designen. Vi hjälper gärna till att fräscha upp layout och design för att ge er hemsida ny glans.

Hjälp med både vanlig uppgradering och migration

Vi erbjuder hjälp med både vanlig uppgradering och migration. Vill du vara säker på att alltid ha senaste versionen installerad, så kan du teckna ett serviceavtal med oss. Då backupar och uppgraderar vi fortlöpande din hemsida efter hand som det kommer en ny version.

Kontakta oss idag!

Behöver ni hjälp med migration eller uppgradering så ring 040-402 302 eller mejla !

Din vän på nätet, din egen webbyrå!

Låt oss bli din egen webbyrå

Det är inte dumt att ha sin egna webbyrå att vända sig till när det behövs. Du kanske har fått en ny idé för din hemsida som du vill att vi ska genomföra åt dig eller så har det uppstått något oförutsett som behöver åtgärdas.

Vi finns här när du behöver en trygg och stadig webbpartner, din egen webbyrå!

Din egen webbyrå

En av våra kunder säger:

En av våra kunder säger:

“Samarbetet med Madelaine på Elefant Webb var mycket bra, hon är både trevlig och professionell. Det var snabb respons och vi kunde diskutera idéer på ett konstruktivt sätt.”

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida?

Skaffa en ny hemsida som utformas enligt dina behov och för din målgrupp Har du kanske ett nystartat företag som behöver en helt ny hemsida? Vi kan hjälpa dig att få en hemsida med modern responsiv design som utformas efter dina behov och din målgrupp.

Ny hemsida

Har du kört fast och behöver hjälp?

Har du kört fast och behöver hjälp?

Service & support för din hemsida Ta lite kaffe och koppla av, så ordnar vi saken! Hos Elefant Webb kan du få service och support för din hemsida (gäller WordPress och Joomla).

Support

Gör det lätt för kunderna att hitta dig på sökmotorerna!

Gör det enklare för nya kunder att hitta dig på sökmotorerna!

Sökmotoroptimering är viktigt för att hitta ditt företag eller organisation på internetInternet är som en sommaräng full med blommor där du vill att just din blomma, eller nåja, företag ska hittas av de som letar efter det du erbjuder. Med hjälp av sökmotoroptimering (SEO) förenklas för nya kunder att hitta ditt företag vid sökningar på exempelvis Google.

SEO

Låt dina kunder bläddra i en online broschyr direkt på skärmen!

Låt dina kunder bläddra i din pdf direkt på skärmen

Skaffa en online broschyr som hemsidesbesökarna kan bläddra i direkt på skärmen Har du en broschyr eller katalog som du vill visa dina kunder? Låt dem bläddra i broschyren direkt på skärmen när de besöker din hemsida! Det är kul och ett garanterat sätt att fånga besökarnas uppmärksamhet.

Blädderbar pdf