Responsiva hemsidor –
anpassade för mobilen

Mobilvänlig hemsida som ser bra ut på både mobil och platta

En hemsida som är utformad i responsiv design anpassar sig automatiskt till olika skärmstorlekar. Den känner av om man surfar på en dator, en surfplatta eller en smartphone. Alla hemsidor vi bygger är byggda i responsiv design som standard. Om du har en hemsida som inte är mobilvänlig så så kan vi hjälpa till att mobilanpassa den. 

Mobilanpassa hemsidan med responsiv design

Vi hjälper gärna till att mobilanpassa din hemsida så att layouten ser bra ut och fungerar på olika enheter så som mobil, surfplatta och dator. Genom att bygga om den i responsiv design så kommer den att automatiskt anpassa sig efter de olika skärmstorlekarna. Det förbättrar avsevärt upplevelsen för dina besökare.

Mobil och surfplatta lika viktiga som datorn

De flesta familjer har idag flera datorer, surfplattor och mobiler. Både barn, ungdomar och vuxna besöker internet varje dag och det blir allt vanligare att inköp, bokningar och beställningar sker via webben. Därför är det viktigare än någonsin att din hemsida är anpassad så att den är användbar även på mobiler.

Smartmobilen används ofta för att söka med

Smartmobilen används särskilt ofta att söka på varor och tjänster innan man letar upp dem i en fysisk butik.  Kanske sitter man i sin tv-soffa och ser ett program som avbryts av en reklampaus. Då är det behändigt att använda sin mobil för att snabbt kolla upp den där produkten som just visas i reklamfilmen – vilket i sin tur kanske leder till att man direkt går vidare och köper in den i en nätbutik.

Google gillar mobilvänliga hemsidor

Google premierar mobilvänliga hemsidor och rankar dem högre än de som inte har en mobilvänlig design. Det finns många fördelar med att ha en mobilanpassad hemsida så att besökarna trivs och kan utföra sina ärenden, men det är alltså även viktigt ur sökmotorsynvinkel för att ge hemsidan en bättre position på Google.

Testa om din hemsida är mobilvänlig →

Alla våra hemsidor byggs i responsiv design vilket innebär att hemsidan automatiskt anpassar sig till olika skärmstorlekar

Alla våra hemsidor byggs i responsiv design

Att en hemsida ska se bra ut och fungera även på mobilen är en självklarhet. Alla hemsidor som vi bygger är utförda i responsiv design för att se bra ut på olika enheter.

Behöver din hemsidas mobilvänlighet förbättras?

Med stor erfarenhet av mobilvänliga webbplatser kan vi hjälpa dig att få en hemsida som ser bra ut på både mobil, surfplatta och dator. Vi lyfter över din nuvarande hemsida till ett modernt CMS och skapar en snygg, responsiv design.

Kontakta oss

Vill du veta mer så ring 040-402 302 eller mejla Elefant Webb på .

Fördelar med att använda ett hemsidesverktyg (CMS) för din hemsida

Det finns många fördelar med en hemsida byggd i ett hemsidesverktyg

Vi har valt att arbeta med Open Source-systemen Joomla och WordPress, som är populära hemsidesverktyg för att bygga funktionella hemsidor. Systemen är båda helt kostnadsfria och går att anpassa med färdigbyggda lösningar som enkelt kan appliceras ovanpå ramverket.

Fördelar med hemsidesverktyg

En av våra kunder säger:

En av våra kunder säger:

“Madelaine är lyhörd och mycket smidig att arbeta med. Hon tar snabbt till sig tankar och idéer, ger sin input och omvandlar idéerna till konkret resultat.”

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida?

Skaffa en ny hemsida som utformas enligt dina behov och för din målgrupp Har du kanske ett nystartat företag som behöver en helt ny hemsida? Vi kan hjälpa dig att få en hemsida med modern responsiv design som utformas efter dina behov och din målgrupp.

Ny hemsida

Tips för din nya hemsida

Tips för din nya hemsida

Förbered dig inför din nya hemsida! Det är mycket att förbereda innan processen med att bygga en ny hemsida drar igång. Här finner du konkreta tips & råd om bra saker att tänka på:

Tips hemsida

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar en hemsida? Läs mer! Hur mycket kostar det att skaffa en hemsida? Det är en mycket bra fråga men det är inte helt lätt att ge ett enkelt svar. Priset på en lika bra hemsida kan variera. Kostnaden beror bland annat på omfattningen av hemsidan, vilka funktioner som ska finnas och tiden det tar att bygga den.

Pris hemsida

Fri som fågeln med ett publiceringsverktyg

Fri som fågeln med ett publiceringsverktyg

Med hemsidan i ett publiceringsverktyg är du fri som en fågel Våra hemsidor byggs i populära publiceringsverktyg som är Open Source och därmed helt kostnadsfria. Med ett CMS är du aldrig låst. Men vad är egentligen ett publiceringsverktyg (eller publiceringssystem som det också kallas)? Här reder vi ut begreppen!

Publiceringsverktyg