Förbättra din kundkontakt
med ett nyhetsbrev!

Nyhetsbrev för din internetmarknadsföring

Ett nyhetsbrev är ett trevligt sätt att hålla kontakten och kommunicera med kunderna. Genom att regelbundet skicka ut ett informativt nyhetsbrev påminner du om ditt företags existens, du sticker ut från mängden och du skapar en relation med dina kunder.

Stärk kundrelationen med ett nyhetsbrev

Det är enklare att sälja till kunder du redan har än att få nya kunder. Var därför rädd om dina kunder och se till att de inte glömmer dig. Genom att regelbundet skicka ut ett nyhetsbrev skapar du förtroende för dig, ditt företag och dina kunskaper.

Skaffa eget nyhetsbrev som utformas just för dig!

Med en lättanvänd plugin kan du göra egna utskick direkt från din egen hemsida. Du är inte beroende av någon annan och det blir helt kostnadsfritt för dig att skicka iväg ditt nyhetsbrev. Du har tillgång till statistik och kan se hur många som klickat på länkarna i ditt nyhetsbrev.

Breven kan skickas från din egen server eller en extern SMTP-server. Du är inte begränsad till ett enda nyhetsbrev utan du kan ha flera prenumerantlistor och flera olika nyhetsbrev, vart och ett med sin egen design.

Prenumeranterna registrerar sig på din hemsida

En förutsättning för att nå ut till dina kunder med nyttig information och erbjudanden är förstås att de öppnar ditt nyhetsbrev. Genom att låta dina besökare registrera sig för dina utskick på din hemsida, så kan du vara säker på att de du skickar till verkligen är intresserade eftersom de faktiskt gjort ett aktivt val att höra från dig. I den nyhetsbrevsplugin vi erbjuder, så kan besökaren registrera sig för utskick direkt på din hemsida.

Efter hand fylls din prenumerantlista kontinuerligt på med intresserade mottagare som vill få nyheter från just dig och ditt företag.

Skicka ut produktinformation och erbjudanden

Du kan exempelvis skicka ut produktinformation, erbjudanden och nyheter till dina prenumeranter. Du riktar dig till en intresserad kundgrupp som valt att höra från dig då de ju valt att ta emot ditt nyhetsbrev.

Utseendet på mallen utformas efter ditt företags profil

Vi utformar din mall så att den stämmer med din hemsida och ditt företags eller organisations profil. Du kan också själv påverka designen på ett enkelt sätt med en drag-och-släpp-editor för att skapa exakt det utseende du vill ha i varje brev.

Några av funktionerna:

 • Samla in e-postadresser direkt från hemsidan
 • Du kan ha flera nyhetsbrev, för olika innehåll och typer av utskick
 • Flera listor med prenumeranter för de olika utskicken
 • Schemalägg dina nyhetsbrev
 • Drag-och-släpp-editor
 • Se vilka som öppnat dina nyhetsbrev och när de gjorde det
 • Se vilka länkar som prenumeranterna klickat på
 • Brevet kan ses online
 • Din mottagare kan avregistrera sig om han eller hon vill avsluta prenumerationen
 • Spam-check
 • Bounce back-hantering

Kontakta Elefant Webb i dag

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så berättar vi gärna mer!

Imponera med en online blädderbar broschyr!

En blädderbar pdf är ett effektfullt sätt att intressera dina besökare. Läs mer!

Har du en broschyr, produktkatalog eller annan typ av pdf som du vill marknadsföra? Med en online broschyr som går att bläddra i på skärmen fångar du garanterat dina besökares uppmärksamhet.

Blädderbar online broschyr

Kreativt flöde med ett hemsidesverktyg

Kreativt flöde med ett hemsidesverktyg

Ta vara på det kreativa flödet med ett hemsidesverktyg (CMS)! Med en hemsida i ett hemsidesverktyg, eller CMS som det också kallas, kan du släppa all din kreativitet fri. Du kan skala upp, förnya, ta bort, rensa upp, bygga ut och lägga till. Med ett hemsidesverktyg finns alltid en ny möjlighet.

Hemsidesverktyg

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar en hemsida? Läs mer! Hur mycket kostar det att skaffa en hemsida? Det är en mycket bra fråga men det är inte helt lätt att ge ett enkelt svar. Priset på en lika bra hemsida kan variera. Kostnaden beror bland annat på omfattningen av hemsidan, vilka funktioner som ska finnas och tiden det tar att bygga den.

Pris hemsida

Gör det lätt för kunderna att hitta dig på sökmotorerna!

Gör det enklare för nya kunder att hitta dig på sökmotorerna!

Sökmotoroptimering är viktigt för att hitta ditt företag eller organisation på internetInternet är som en sommaräng full med blommor där du vill att just din blomma, eller nåja, företag ska hittas av de som letar efter det du erbjuder. Med hjälp av sökmotoroptimering (SEO) förenklas för nya kunder att hitta ditt företag vid sökningar på exempelvis Google.

SEO

Din egen webbyrå!

Din egen webbyrå!

Vi vill gärna hjälpa till och bli er egen webbyrå. Läs mer! Behöver du hjälp med företagets hemsida? Genom att låta oss sköta hemsidan kan du ägna dig åt det du gör bäst. Att inleda en långvarig relation med en egen webbyrå är en effektiv lösning på företagets alla webb-bekymmer!

Din webbyrå!

Företagshemsida i läckert CMS

Företagshemsida i läckert CMS

Ge ditt företag en hemsida i kostnadseffektivt CMS. Läs mer! Ett CMS är ett smidigt system för att hantera hemsidors innehåll, funktioner och design. Du kan själv sköta din hemsida utan förkunskaper och se till att den alltid känns aktuell och relevant för kunderna.

Hemsida i CMS