Skaffa en online
blädderbar broschyr!

Online broschyr – bläddra direkt på skärmen

Har du en broschyr eller katalog som du vill marknadsföra på din hemsida? Att både öppna och bläddra i broschyren online och fortfarande ha alla pdf-fördelarna (som att kunna ladda ner broschyren och att söka i den) är ett säkert sätt att få de som besöker din hemsida intresserade.

Marknadsför din broschyr eller katalog på hemsidan

En katalog eller broschyr innebär mycket tid, kostnad och arbete som investerats för att visa upp dina produkter eller tjänster på bästa sätt. Den innehåller uppgifter som du vill att dina besökare och framtida kunder ska läsa. Då är det förstås viktigt att göra allt för att informationen verkligen ska nå dem.

Att komplettera den fysiska katalogen – som du kanske ger kunderna i handen eller skickar till dem – med en blädderbar online broschyr på hemsidan är ett effektfullt sätt att skapa intresse för din produkt. Den blädderbara broschyren bygger på visserligen på en helt vanlig pdf, men den ser oerhört mycket trevligare ut än vad en pdf skulle göra på din hemsida!

Förvandla din pdf till en blädderbar broschyr!

Vi kan hjälpa dig att göra din pdf ännu attraktivare genom att förvandla den till en blädderbar broschyr. Den blädderbara broschyren har fortfarande pdf:ens fördelar – som att den är sökbar och går att skriva ut – men den ser ut (och låter) som en vanlig fysisk broschyr, fast på skärmen.

Klicka på knappen nedan för att se ett exempel!

Visa broschyr-exempel!

Bläddra i broschyren online – det bästa av två världar

Att marknadsföra dina tjänster eller produkter med en elegant online-broschyr är en mycket trevlig service som garanterat kommer att uppskattas av dina besökare. Det ger en trevlig IRL-känsla att bläddra i broschyren samtidigt som du får alla de tekniska fördelarna som möjlighet att söka i broschyren, bokmärka särskilt intressanta sidor, ta fram en översikt med tumnagelbilder och direktlänkar eller att dela den i sociala media.

Låt dina besökare bläddra i din broschyr direkt på din hemsida

Fungerar i mobilen

Den blädderbara broschyren är responsiv och fungerar förutom på en vanlig dator även på mobil och surfplatta.

Broschyren kan bäddas in på hemsidan

Din blädderbara online-broschyr kan även bäddas in på en sida på din webbplats. Här nedanför kan du se hur det ser ut om du väljer att bädda in den. Färgställningen varierar med hur just din pdf ser ut och storleken beror på utrymmet på sidan där den visas.

Många bra funktioner ingår:

 • Broschyren är sökbar

  Broschyren är sökbar

  Hitta snabbt det du letar efter! Efter en sökning visas en lista med de sidor där det aktuella sökordet finns. Gå direkt till de olika sidorna genom att klicka på dem i listan, som finns kvar tills du väljer att klicka bort den.

 • Bokmärk sidor

  Bokmärk sidor

  Bokmärk valda sidor så att du snabbt kan nå dem.

 • Visa i fullskärmsläge

  Visa i fullskärmsläge

  Du kan visa den blädderbara i fullskärmsläge. Tryck på Escape för att avsluta läget.

 • Zooma in

  Zooma in

  Det går att zooma in och ut från broschyren.

 • Dela i sociala medier

  Dela i sociala medier

  Du kan dela broschyren i Facebook, Twitter, LinkedIn med flera sociala medier.

 • Översikt med tumnagelbilder

  Översikt med tumnagelbilder

  Se en översikt över alla uppslagen. De visas som klickbara tumnagelbilder så att du kan gå direkt till det valda uppslaget.

 • Utskrivbar

  Utskrivbar

  Du kan skriva ut broschyren. Välj mellan att skriva ut aktuell sida, hela broschyren eller endast valda sidor.

 • Autobläddring

  Autobläddring

  Ställ in att broschyren ska bläddra automatiskt! Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta.

Produktblad och manualer passar bra som blädderbar online-broschyr

Alla pdf-dokument, vare sig det rör sig om produktblad, manualer eller något annat, gör sig utmärkt som blädderbara broschyrer på din webbplats.

Hur går det till?

Du skickar din pdf till oss. Lite förenklat så förvandlar vid din pdf till en blädderbar-broschyr-fil som levereras till dig för installation på er server. Sedan äger du själv den blädderbara och betalar inga månadsavgifter eller liknande. Vill du ha hjälp med installationen så ordnar vi förstås gärna det med.

Vill du veta mer?

Mejla oss eller ring 040-402 302 redan idag, så kan du snart ha en blädderbar pdf på din hemsida!

Bläddra i vår broschyr!

Bläddra i vår broschyr!

Prova att bläddra i vår online-broschyr på skärmen!
Det är samma pdf som visas när du klickar på de båda länkarna nedan. Den första länken leder till en pdf som visas som en blädderbar broschyr medan den andra går till en vanlig obearbetad pdf.
Öppna som blädderbar broschyr →
Öppna som vanlig pdf →

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida?

Skaffa en ny hemsida som utformas enligt dina behov och för din målgrupp Har du kanske ett nystartat företag som behöver en helt ny hemsida? Vi kan hjälpa dig att få en hemsida med modern responsiv design som utformas efter dina behov och din målgrupp.

Ny hemsida

Alla våra hemsidor är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Alla våra hemsidor är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Allt hemsidor som produceras av Elefant Webb är byggda i responsiv design Alla hemsidor vi bygger är mobilvänliga och byggda i responsiv design. Det betyder att hemsidan automatiskt anpassar sig efter den enhet som du använder för att besöka sidan, som till exempel mobil, platta eller vanlig dator.

Mobilvänlighet

Skaffa ett säljande nyhetsbrev!

Skaffa ett säljande nyhetsbrev!

Stick ut från dina konkurrenter med ett snyggt och säljande nyhetsbrev! Med ett snyggt och säljande nyhetsbrev påminner du dina kunder om företagets existens somtidigt som du stärker företagsimagen.

Nyhetsbrev

Gör det lätt för kunderna att hitta dig på sökmotorerna!

Gör det enklare för nya kunder att hitta dig på sökmotorerna!

Sökmotoroptimering är viktigt för att hitta ditt företag eller organisation på internetInternet är som en sommaräng full med blommor där du vill att just din blomma, eller nåja, företag ska hittas av de som letar efter det du erbjuder. Med hjälp av sökmotoroptimering (SEO) förenklas för nya kunder att hitta ditt företag vid sökningar på exempelvis Google.

SEO