Service & support för din hemsida

Hemsidespatrullen – alltid redo för en webbinsats!

Med en bred kunskap om hemsidor och CMS så finns vi alltid redo att rycka ut för en webbinsats! Vi vill att din hemsida ska fungera på bästa sätt, att du ska kunna använda den som det är tänkt och att inga frågetecken ska finnas kvar. Tveka inte att kontakta Elefant Webb om du behöver support för din Joomla- eller WordPress-hemsida.

Trygghet med kunnig hjälp

När frågorna hopar sig och tiden är knapp känns det alltid bra att ha någon att rådfråga eller be om support. Då är det bra att veta att vi finns här, redo att komma till undsättning.

Behöver du hjälp med återkommande arbete – kanske att publicera nytt material som nyhetsartiklar, att lägga in produkter eller byta ut en bild eller ändra en text – så hjälper vi gärna till med det också.

Skaffa ett serviceavtal!

Med ett serviceavtal får du i möjligaste mån förtur till support. I avtalet ingår att vi sköter de löpande uppgraderingarna av ditt CMS till ett fast pris, oavsett antal uppgraderingar. Vi tar alltid backup i samband med uppgradering, så att webbplatsen går att återställa om det skulle behövas.

Om du behöver regelbunden hjälp med något annat så kan du lägga till fler tjänster i avtalet, till en fast månadskostnad.

Elefant Webb hjälper gärna till med service & support för din hemsida

Behöver du en specialskriven manual?

Kanske du har en funktion på hemsidan som du använder så sällan att du hinner glömma bort hur du ska göra mellan gångerna? Då skulle du förmodligen ha stor nytta av en specialskriven manual som i detalj beskriver hur du ska göra.

Vi tar gärna fram en manual med tydliga steg för steg-anvisningar som är enkla att följa i text och bild. Du kan själv välja vad som ska tas med i manualen. Manualen levereras sedan som en pdf.

Förbättra din webbplats med insticksprogram

En av de stora fördelarna med både WordPress och Joomla är att det finns färdiga insticksprogram att lägga till din hemsida. På så vis kan vi enkelt förbättra din hemsida och utöka funktionerna när ett nytt behov uppstår.

Vi hjälper med glädje till att utveckla din webbplats. Kanske du behöver ett nyhetsbrev eller ett snyggt fotogalleri? Inga problem, vi installerar de plugins som behövs och ställer in så att allt är klart att använda för dig.

Kontakta oss i dag

Ring 040-402 302 eller mejla oss på så kan vi gemensamt komma fram till hur vi bäst kan hjälpa dig.

Din vän på nätet, din egen webbyrå!

Låt oss bli din egen webbyrå

Det är inte dumt att ha sin egna webbyrå att vända sig till när det behövs. Du kanske har fått en ny idé för din hemsida som du vill att vi ska genomföra åt dig eller så har det uppstått något oförutsett som behöver åtgärdas.

Vi finns här när du behöver en trygg och stadig webbpartner, din egen webbyrå!

Din egen webbyrå

Behöver du en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida?

Skaffa en ny hemsida som utformas enligt dina behov och för din målgrupp Har du kanske ett nystartat företag som behöver en helt ny hemsida? Vi kan hjälpa dig att få en hemsida med modern responsiv design som utformas efter dina behov och din målgrupp.

Ny hemsida

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar en hemsia? Läs mer! Hur mycket kostar det att skaffa en hemsida? Det är en mycket bra fråga men det är inte helt lätt att ge ett enkelt svar. Priset på en lika bra hemsida kan variera. Kostnaden beror bland annat på omfattningen av hemsidan, vilka funktioner som ska finnas och tiden det tar att bygga den.

Pris hemsida

Varför behöver ditt företag en hemsida?

Varför behöver ditt företag en hemsida?

Därför behöver ditt företag en hemsida. Läs mer! Det finns många anledningar till att skaffa en hemsida till ditt nya företag. Främsta anledningen är att befinna sig där kunderna finns och där de letar, nämligen på internet. Här har vi listat 10 bra anledningar till varför alla företag behöver en hemsida!

Varför hemsida?

Behöver din WordPress eller Joomla hemsida uppgraderas?

Behöver din WordPress- eller Joomlahemsida uppgraderas?

Service & support för din hemsida För bästa säkerhet och funktionalitet är det viktigt att hålla sitt CMS uppdaterat. Har du en hemsida som ligger i en äldre version av publiceringsverktyg som WordPress eller Joomla, så kan vi hjälpa till att uppgradera den.

uppgraderingar