Sökmotoroptimera –
höj ditt resultat på sökmotorerna

Förenkla för blivande kunder att hitta ditt företag!

Att hitta en fyrklöver på en klöveräng är inte helt lätt. Lika mödosamt kan det vara att hitta ditt företag eller organisation på Google – om du inte sökoptimerar förstås! Sökmotoroptimering hjälper dina besökare att hitta till din hemsida när de gör sökningar på sökmotorerna och är ett effektivt sätt att marknadsföra din hemsida.

Sökmotoroptimera hemsidan för att hamna högre i sökresultatet

Sökmotoroptimering görs för att öka trafiken till en hemsida genom att få den att komma högt i sökresultatet på sökmotorer som Google, Yahoo och Bing. Ju högre upp sidan hamnar i sökresultatet, desto större chans att få trafik till sajten.

Det handlar om att hitta de ord och fraser som är viktigast för att beskriva hemsidan och som det är troligast att de som är intresserade av det du erbjuder använder när de letar efter en viss produkt eller tjänst. Det gäller att få just din hemsida att synas vid en sökning på de orden eller fraserna.

Hur går det till?

Vi kommer gemensamt fram till vilka de viktigaste sökorden eller sökfraserna för er verksamhet är. Sedan lägger vi in dem på strategiska platser på er hemsida. Vi kan också skapa speciella landningssidor för de viktigaste fraserna, lägga in titles och metabeskrivningar och ordna en sitemap.

Grunden är relevanta texter som både är intressanta för dina besökare och som innehåller de rätta sökorden. Viktiga sökord kan placeras i exempelvis rubriker, länkar, listor och så vidare. Vi hjälper också till med en mängd inställningar som Google gillar och som påverkar hemsidans position i sökresultatet.

Se till att dina framtida kunder hittar just ditt företag på klöverängen (internet)!

On page-optimering

Det finns två slags sökmotoroptimering: on page och off page. Vi hjälper gärna till med on page-optimering, vilket innebär att vi främst inriktar oss på att förbättra din hemsida och inte arbetar med externa resurser.

Sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete

Det är viktigt att komma ihåg att sökoptimering inte är något undergörande medel som ger resultat över natten, utan ett långsiktigt och omfattande arbete. Det du gör idag ger ofta resultat lite längre fram. Med envishet och konsekvens kommer du med tiden att få bra resultat!

Vi arbetar med sökmotorvänliga system

Både Joomla och WordPress är sökmotorvänliga system som har sökmotorvänliga url:s och möjlighet att lägga in titles och metabeskrivningar för enskilda sidor. Det finns även möjlighet att koppla till insticksprogram som ytterligare ökar sökmotorvänligheten.

Kontakta oss idag!

Ring 040-402 302 eller mejla  så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa er med er sökmotoroptimering.

Imponera med en online blädderbar broschyr!

En blädderbar pdf är ett effektfullt sätt att intressera dina besökare. Läs mer!

Har du en broschyr, produktkatalog eller annan typ av pdf som du vill marknadsföra? Med en online broschyr som går att bläddra i på skärmen fångar du garanterat dina besökares uppmärksamhet.

Blädderbar online broschyr

Kreativt flöde med ett hemsidesverktyg

Kreativt flöde med ett hemsidesverktyg

Ta vara på det kreativa flödet med ett hemsidesverktyg (CMS)! Med en hemsida i ett hemsidesverktyg, eller CMS som det också kallas, kan du släppa all din kreativitet fri. Du kan skala upp, förnya, ta bort, rensa upp, bygga ut och lägga till. Med ett hemsidesverktyg finns alltid en ny möjlighet.

Hemsidesverktyg

Har du kört fast och behöver hjälp?

Har du kört fast och behöver hjälp?

Service & support för din hemsida Ta lite kaffe och koppla av, så ordnar vi saken! Hos Elefant Webb kan du få service och support för din hemsida (gäller WordPress och Joomla).

Support

Skaffa ett säljande nyhetsbrev!

Skaffa ett säljande nyhetsbrev!

Stick ut från dina konkurrenter med ett snyggt och säljande nyhetsbrev! Med ett snyggt och säljande nyhetsbrev påminner du dina kunder om företagets existens somtidigt som du stärker företagsimagen.

Nyhetsbrev

Din egen webbyrå!

Din egen webbyrå!

Vi vill gärna hjälpa till och bli er egen webbyrå. Läs mer! Behöver du hjälp med företagets hemsida? Genom att låta oss sköta hemsidan kan du ägna dig åt det du gör bäst. Att inleda en långvarig relation med en egen webbyrå är en effektiv lösning på företagets alla webb-bekymmer!

Din webbyrå!

Behöver din WordPress eller Joomla hemsida uppgraderas?

Behöver din WordPress- eller Joomlahemsida uppgraderas?

Service & support för din hemsida För bästa säkerhet och funktionalitet är det viktigt att hålla sitt CMS uppdaterat. Har du en hemsida som ligger i en äldre version av publiceringsverktyg som WordPress eller Joomla, så kan vi hjälpa till att uppgradera den.

uppgraderingar