En hemsidas pris beror på omfattningen och hur mycket arbete som krävs för att bygga den. En stor webbplats med extra funktioner som till exempel en webbshop eller bokningssystem kostar mer än om du bara vill ha ett enkelt "visitkort på nätet".

En bra hemsida kan kosta olika mycket

En fullt fungerande och duglig hemsida kan kosta lite olika. Priset beror på om du vill ha många undersidor, speciell och skräddarsydd design och om du behöver extra funktioner. Vissa specialfunktioner ingår alltid som standard i de hemsidor vi bygger, och det tar vi inget extra för.

Din hemsida byggs i Open Source

Oavsett vilka dina behov är och storleken på din hemsida, så byggs hemsidan i Joomla, som är helt kostnadsfritt att använda. Systemet är Open Source, dvs det har öppen källkod. Du behöver inte betala någon licens för det vare sig nu eller i framtiden. Du äger själv din hemsida fullt ut.

Många plugins är kostnadsfria andra kostar mindre summa

Vissa tilläggsprogram kostar dock en mindre summa att köpa in, men många är helt kostnadsfria. Om det rör sig om en så kallad betalkomponent, så brukar det gå till så att du betalar en viss avgift för att köpa in pluginen och sedan får du använda den under obegränsad tid. Men efter att din prenumeration gått ut, så behöver du förnya licensen om du vill uppgradera pluginen.

Det är klokt att förnya pluginer då och då så om du har behov av vissa plugins så bör du ta höjd för detta i din budget. Värt att nämna är att det ändå handlar om mycket lite pengar jämfört med kostnaden för att själv låta utveckla dessa tilläggsprogram.

En företagshemsida i Joomla är en billig investering

Generellt sett är en Joomla företagshemsida en billig investering i något som kan ge väldigt mycket tillbaka. Ett företag som inte har någon hemsida har svårt att genomföra sin marknadsföring. Det känns mindre seriöst för blivande kunder när de inte hittar företaget på Google, utan kanske bara kontaktuppgifter på Gula Sidorna eller ett vanligt Facebook-konto.

Med vårt kunnande och alla fördelar som Joomla med tilläggsfunktioner erbjuder, så kan du få en hemsida som är topnotch till en mycket rimlig kostnad.

Alltid möjlighet till fast pris för din hemsida

Hos Elefant Webb kan du alltid få ett fast pris. Beskriv hur du tänker dig din nya hemsida, och gärna även vilken budget du har, så tar vi fram ett förslag och ett pris.

Kontakta Elefant Webb i dag!

Ring 040-402 302 eller mejla , för en förutsättningslös diskussion om en Joomla hemsida!