Våra tjänster

Hemsidor i Joomla

Vi utformar en proffsig hemsida åt er, oavsett om ni behöver en helt ny eller vill snygga till er nuvarande hemsida. Alla våra nya hemsidor är som standard responsiva – alltså anpassade för både surfplatta, mobil och dator.
Mer om hemsidor i Joomla

Mobilanpassa hemsidan

Behöver ni hjälp med responsiv design och att mobilanpassa er hemsida? En hemsida som byggts i responsiv design är användarvänligare i och med att den automatiskt anpassar sig efter skärmstorleken på mobiler och surfplattor. Mobilvänligheten ger faktiskt även hemsidan en skjuts uppåt i Googles sökresultat.
Mer om responsiv design

Publiceringssystem – CMS

Med ett publiceringssystem som Joomla, kan ni själva enkelt göra ändringar av innehållet på er webbplats. Gör ändringarna direkt på hemsidan via en uppkopplad dator. Det behövs inga förkunskaper.
Joomla publiceringssystem

SEO/Sökmotoroptimering

Ingen har väl något emot att ligga högt upp på Googles resultatsidor? Genom att sökmotoroptimera er hemsida så ökar chansen betydligt. Det finns vissa enklare grundåtgärder som snabbt kan förbättra er position, men sedan är det långsiktigt arbete som gäller.
Sökmotoroptimera er hemsida

Migration & uppgradering

Är er hemsida byggd i en äldre version av Joomla? I så fall bör ni låta uppgradera den för att slippa bli hackad eller stöta på andra problem. Vi hjälper gärna till att migrera er hemsida till senaste versionen av Joomla.
Mer om migration/uppgradering

Webbshop/nätbutik

Behöver ni en webbshop/nätbutik? Det finns flera olika e-shoplösningar för Joomla som kan kopplas ihop med er befintliga hemsida eller att vi skapar en helt ny för er. 
Mer om webbshop/nätbutik

Blädderbar PDF

Har ni en broschyr eller katalog som ni vill marknadsföra på er hemsida? Att inte bara kunna ladda ner den utan också att öppna och bläddra direkt i den på hemsidan är väldigt trevligt.
Blädderbar PDF

Service & support

Vår stora kunskap om Joomla finns till din tjänst. Låt oss hjälpa er när ni behöver en ny funktion på er webbplats eller en specialskriven manual. Eller bara undrar något!
Service & Support

Webbmaster för din hemsida

Vill tiden inte räcka till att både sköta företaget och dessutom hinna med att göra nödvändiga ändringar på hemsidan? Försumma inte firmans viktiga ansikte utåt utan låt oss ta hand om hemsidan!
Webbmaster för din hemsida

Låt oss kontakta dig och berätta mer!

Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig och berättar mer
om hur vi tillsammans kan utveckla er närvaro på nätet.