Våra tjänster

Hemsida i Joomla

Vi utformar en funktionell hemsida åt dig, oavsett om du behöver en helt ny hemsida eller vill fräscha upp din nuvarande. Det finns många anledningar att välja en hemsida i Joomla.
Mer om hemsida i Joomla

Mobilanpassa hemsidan

Behöver du hjälp med responsiv design och att mobilanpassa din hemsida? En hemsida som byggs i responsiv design är mer användarvänlig i och med att den automatiskt anpassar sig efter skärmstorleken på mobiler och surfplattor. Mobilvänligheten ger faktiskt även hemsidan en skjuts uppåt i Googles sökresultat.
Mer om responsiv design

Publiceringssystem – CMS

Med ett publiceringssystem som Joomla, kan du själv enkelt göra ändringar av innehållet på din webbplats. Gör ändringarna direkt på hemsidan via en uppkopplad dator. Det behövs inga förkunskaper.
Joomla publiceringssystem

SEO/ sökmotoroptimering

Ingen har väl något emot att ligga högt upp på Googles resultatsidor? Genom att sökmotoroptimera din hemsida så ökar chansen betydligt. Det finns vissa enklare grundåtgärder som snabbt kan förbättra din position, men sedan är det långsiktigt arbete som gäller.
Sökmotoroptimera din hemsida

Migration & uppgradering

Är din hemsida byggd i en äldre version av Joomla? I så fall bör du låta uppgradera den för att slippa bli hackad eller stöta på andra problem. Vi hjälper gärna till att migrera din hemsida till senaste versionen av Joomla.
Mer om migration/uppgradering

Webbshop/ nätbutik

Behöver du en webbshop/nätbutik? Det finns flera olika e-shoplösningar för Joomla som kan kopplas ihop med din befintliga hemsida eller att vi skapar en helt ny hemsida för din webbshop.
Mer om webbshop/nätbutik

Blädderbar PDF

Har du en broschyr eller katalog som du vill marknadsföra på din hemsida? Att kunna bläddra i den direkt på hemsidan är ett trevligt sätt att få dina besökares uppmärksamhet.
Blädderbar PDF

Service & support

Vår stora kunskap om Joomla finns till din tjänst. Låt oss hjälpa dig när du behöver en ny funktion på din webbplats eller kanske en specialskriven manual. Eller något annat.
Service & Support

Webbmaster för din hemsida

Vill tiden inte räcka till att både sköta företaget och dessutom hinna med att göra nödvändiga ändringar på hemsidan? Försumma inte ditt viktiga ansikte utåt, låt oss ta hand om hemsidan!
Webbmaster för din hemsida

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig och berättar mer.