Våra tjänster

Hemsida i Joomla

Vi utformar en funktionell hemsida åt er, oavsett om ni behöver en helt ny hemsida eller vill fräscha upp er nuvarande. Det finns många anledningar att välja en hemsida i Joomla.
Mer om hemsida i Joomla

Mobilanpassa hemsidan

Behöver ni hjälp med responsiv design och att mobilanpassa er hemsida? En hemsida som byggts i responsiv design är användarvänligare i och med att den automatiskt anpassar sig efter skärmstorleken på mobiler och surfplattor. Mobilvänligheten ger faktiskt även hemsidan en skjuts uppåt i Googles sökresultat.
Mer om responsiv design

Publiceringssystem – CMS

Med ett publiceringssystem som Joomla, kan ni själva enkelt göra ändringar av innehållet på er webbplats. Gör ändringarna direkt på hemsidan via en uppkopplad dator. Det behövs inga förkunskaper.
Joomla publiceringssystem

SEO/ sökmotoroptimering

Ingen har väl något emot att ligga högt upp på Googles resultatsidor? Genom att sökmotoroptimera er hemsida så ökar chansen betydligt. Det finns vissa enklare grundåtgärder som snabbt kan förbättra er position, men sedan är det långsiktigt arbete som gäller.
Sökmotoroptimera er hemsida

Migration & uppgradering

Är er hemsida byggd i en äldre version av Joomla? I så fall bör ni låta uppgradera den för att slippa bli hackad eller stöta på andra problem. Vi hjälper gärna till att migrera er hemsida till senaste versionen av Joomla.
Mer om migration/uppgradering

Webbshop/ nätbutik

Behöver ni en webbshop/nätbutik? Det finns flera olika e-shoplösningar för Joomla som kan kopplas ihop med er befintliga hemsida eller att vi skapar en helt ny för er. 
Mer om webbshop/nätbutik

Blädderbar PDF

Har ni en broschyr eller katalog som ni vill marknadsföra på er hemsida? Att inte bara kunna ladda ner den utan också att öppna och bläddra direkt i den på hemsidan är väldigt trevligt.
Blädderbar PDF

Service & support

Vår stora kunskap om Joomla finns till din tjänst. Låt oss hjälpa er när ni behöver en ny funktion på er webbplats eller en specialskriven manual. Eller något annat.
Service & Support

Webbmaster för er hemsida

Vill tiden inte räcka till att både sköta företaget och dessutom hinna med att göra nödvändiga ändringar på hemsidan? Försumma inte ert viktiga ansikte utåt, låt oss ta hand om hemsidan!
Webbmaster för er hemsida

Vill ni bli kontaktad?

Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi er och berättar mer.