Köpa ny hemsida? Vi bygger alla nya hemsidor i Joomla

Hemsida i Joomla – bästa valet enligt oss

En hemsida som byggs i Joomla har stora fördelar. Du får en modern, mobilvänlig hemsida som dessutom är sökmotorvänlig. Du blir aldrig låst utan kan förnya design eller innehåll när det behövs. Du kan själv göra enklare ändringar utan förkunskaper. Det är enkelt att skala upp och bygga till hemsidan, både att lägga till fler sidor och fler funktioner. Vi vill dig som kund det allra bästa, och i våra ögon är inget bättre än Joomla!

Låt oss bygga din nya hemsida i Joomla!

Alla våra hemsidor byggs i Joomla eftersom det är ett oerhört smidigt system som kan anpassas efter de mest skilda behov. Med Joomla går det att skapa allt från en vanlig hemsida till en större och mer omfattande webbplats som t.ex. auktionssida, nyhetssajt, webbshop, nättidning, modemagasin, resesida, mäklarsida, blogg med eller utan reklam o.s.v.

Snabbt att utveckla och rimligt pris med hemsida i Joomla

Joomla är en mycket bra lösning eftersom det finns färdiga mallar för design & layout men även färdigbyggda funktioner. Det gör att kostnaden för att ta fram en hemsida blir lägre än om vi skulle utveckla egna funktioner från scratch.

Med en hemsida byggd i Joomla kan du snabbt få en avancerad hemsida till ett fördelaktigt pris.

Du kan själv uppdatera din hemsida

Joomla är ett publiceringsverktyg som gör det enkelt för dig att uppdatera innehållet (t.ex. text/ bilder/ kontaktuppgifter) utan förkunskaper. Ändringarna görs direkt i webbläsaren. Sidornas innehåll ligger i en texteditor (ungefär som i Word) som det är lätt att ändra i. I samma stund som du sparar är din hemsida uppdaterad och klar. Skulle du mot förmodan köra fast så erbjuder vi självklart support.

En hemsida i Joomla är mobilvänlig

Joomla ligger i framkant när det gäller mobilvänlighet eftersom systemet redan för flera år sedan blev mobilvänligt. Det går alltså att administrera hemsidan via mobilen, vilket kan kännas skönt att veta. Självklart använder vi enbart mobilvänlig design för alla våra hemsidor. Det är i stort sett ett grundkrav iatt ha en mobilvänlig hemsida idag, då de flesta använder mobilen för att surfa. Dessutom får mobilvänliga hemsidor ett bättre resultat på Google.

Stora fördelar med en hemsida i Joomla:

Hemsidan är...

  • Sökmotorvänlig (en gedigen grund att sökmotoroptimera på)
  • Kostnadseffektiv (rimlig kostnad även för avancerade funktioner)
  • Skalbar (den går att bygga ut efter behov)
  • Framtidssäker (du kommer alltid att hitta någon som kan systemet)
  • Säker (det kommer regelbundet uppgraderingar)
  • Mobilvänlig (ser bra ut och fungerar på olika skärmar) 

Överväger du kanske att skaffa en ny hemsida? Då kan det vara bra att få lite värdefulla tips om vad man bör tänka på. Här har vi samlat tips & råd kring att bygga en ny hemsida →

Modern hemsida med skräddarsydd touch

Vilken typ av hemsida du än behöver, så är det förstås viktigt att att den riktar sig till din målgrupp och att den fungerar enligt ditt syfte med hemsidan. Hemsidan bör vara lättnavigerad och ha en genomtänkt design.

För din hemsida i Joomla används genomgående modern tilltalande design som utvecklats enligt senaste trender och funktionalitet och som anpassas med tanke på ert företags grafiska profil, er målgrupp och syftet med din hemsida. Resultatet blir en unik hemsida som specialanpassats för dina behov till ett rimligt pris.

Aldrig låst med en hemsida i Joomla

Bland det bästa med en hemsida som utformas i Joomla är att du är aldrig någonsin låst. Systemet kan anpassas enligt dina behov, när det behövs. Du äger själv din hemsida och kan byta webbhotell när du vill. Hemsidan kan byggas ut med fler sidor och fler avdelningar. Utseendet kan ändras genom att sidmallen byts ut. Funktioner kan läggas till i form av färdiga tilläggsprogram, vilket förstås kostar betydligt mindre än om de skulle utvecklas av en programmerare speciellt för dig. Allt sammantaget gör Joomla till en mycket bra lösning för din nya hemsida.

Stort fokus på säkerhet & funktionalitet

Det finns ett stort antal utvecklare över hela världen som ständigt arbetar med att förbättra säkerhet och funktioner. Med en hemsida i Joomla kan du vara säker på att du har möjlighet att följa med utvecklingen, både vad gäller teknik och funktioner men framför allt för att ge dina besökare en smidig upplevelse med wow-faktor.

Om ett säkerhetsproblem skulle uppstå, så kommer det snabbt en säkerhetspatch som även den är kostnadsfri. (Det är förresten inte bara Joomla som regelbundet erbjuder nya versioner utan alla stora, seriösa system arbetar på liknande sätt för att följa den globala utvecklingen.)

Fräscha upp din nuvarande Joomla hemsida

Om du redan har en hemsida som är byggd i Joomla, kan vi hjälpa till med att modernisera och fräscha upp den så att den blir som ny. Både vad gäller design och funktion.

Har du en hemsida som ligger i ett annat system eller är en ren HTML-sida så kan vi lyfta över den till Joomla. Skulle du behöva hjälp att mobilanpassa din nuvarande Joomla hemsida så kan vi förstås hjälpa till med det också.

Fasta priser, inga dolda kostnader

I och med att Joomla är ett system som är Open Source (= öppen källkod) är det helt kostnadsfritt att använda. Du behöver alltså inte betala licenskostnader år efter år, som för många andra publiceringssystem. Du slipper framtida utgifter som månadsavgift till oss eller liknande. Efter betalning och leverans så äger du själv din hemsida fullt ut.

Du får alltid ett fast pris på arbetet så att du kan känna dig säker på att slippa överraskningar.
Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss idag!

Vill du veta mer om hemsidor i Joomla och hur vi kan hjälpa dig?

Ring 040-402 302 eller mejla !

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig och berättar mer.