Köpa ny hemsida? Vi bygger alla nya hemsidor i Joomla

Hemsida i Joomla, mycket bra val

En hemsida som byggs i Joomla har en mängd fördelar. Ni får ultramodern design som passar lika bra på mobilen som på vanlig dator. Ni är aldrig låst utan kan ändra design eller upplägg om det behövs. Sidinnehållet, som text och bilder, kan ni ändra själv. Det går bra att skala upp hemsidan, både att lägga till fler sidor och fler funktioner.

Låt oss bygga er nya hemsida i Joomla!

Vi bygger alla nya hemsidor i Joomla eftersom det är ett oerhört smidigt system som kan anpassas efter de mest skilda behov. Med Joomla går det att skapa allt från en helt vanlig enkel hemsida till auktionssajter, nyhetssajter, webbshoppar, tidningar, modesidor, resesidor, mäklarsidor, bloggar o.s.v.

Snabbare & rimligare pris med hemsida i Joomla

Joomla är framförallt en bra lösning eftersom det finns både färdiga mallar och färdigbyggda funktioner. Det medför dels ett lägre pris, men också att det går snabbare att bygga en sajt i Joomla, jämfört med om vi skulle skapa allt från början.

Ni kan själv uppdatera er hemsida

Joomla är ett publiceringsverktyg som gör det enkelt för er att uppdatera innehållet (t.ex. text/ bilder/ kontaktuppgifter) utan förkunskaper. Ändringarna görs direkt i webbläsaren. Sidornas innehåll ligger i en texteditor (ungefär som i Word) som det är lätt att ändra i. I samma stund som ni sparar är er hemsida uppdaterad och klar. Skulle ni köra fast så erbjuder vi förstås support.

Hemsida i Joomla är mobilvänlig

Joomla ligger i framkant när det gäller mobilvänlighet eftersom systemet redan för flera år sedan blev mobilvänligt. Det går alltså att administrera hemsidan via mobilen, vilket kan kännas skönt att veta. Självklart använder vi enbart mobilvänliga sidmallar för alla våra hemsidor.

Stora fördelar med en hemsida i Joomla:

Hemsidan är...

  • Sökmotorvänlig (en bra grund att sökmotoroptimera på)
  • Kostnadseffektiv (låg kostnad för avancerade funktioner)
  • Skalbar (den går att bygga ut efter behov)
  • Framtidssäker (ni kommer alltid att hitta någon som kan systemet)
  • Säker (det kommer regelbundet uppgraderingar)
  • Mobilvänlig (funkar på olika skärmar) 

Funderar ni kanske på att låta bygga en helt ny hemsida? Då kan det vara bra att få lite värdefulla tips om vad man bör tänka på. Här har vi samlat tips & råd kring att bygga en ny hemsida »

Modern hemsida med skräddarsydd touch

Vilken typ av hemsida ni än behöver, så är det förstås viktigt att att den riktar sig till er målgrupp och att den fungerar enligt ert syfte med hemsidan. Hemsidan bör vara lättnavigerad och ha en genomtänkt design.

För er hemsida i Joomla används genomgående modern tilltalande design som utvecklats enligt senaste trender och funktionalitet och som anpassas med tanke på ert företags grafiska profil, er målgrupp och syftet med er hemsida. Resultatet blir ett rimligt pris för en unik hemsida som specialanpassats för era behov.

Aldrig låst med en hemsida i Joomla

Bland det bästa med en hemsida som utformas i Joomla är att ni är aldrig någonsin låst. Systemet kan anpassas enligt era behov, när det behövs. Ni äger själv er hemsida och kan byta webbhotell när ni vill. Hemsidan kan byggas ut med fler sidor och fler avdelningar. Utseendet kan ändras genom att sidmallen byts ut. Funktioner kan läggas till i form av färdiga tilläggsprogram, vilket förstås kostar betydligt mindre än om de skulle utvecklas av en programmerare speciellt för er. Allt sammantaget gör Joomla till en mycket bra lösning för er nya hemsida.

Stort fokus på säkerhet & funktionalitet

Det finns ett stort antal utvecklare som hela tiden joobar med att förbättra säkerhet och funktioner. Med en hemsida i Joomla kan ni vara säker på att ni har möjlighet att följa med utvecklingen, både på ert webbhotell och för att ge era användare en fortsatt smidig upplevelse.

Om ett säkerhetshål skulle hittas, så kommer det snabbt en säkerhetsuppgradering som också den är kostnadsfri. (Alla stora, seriösa system arbetar på liknande sätt. Det finns inget system som alltid är säkert och aldrig behöver förbättras.)

Fräscha upp er nuvarande Joomla hemsida

Vi kan även hjälpa till med att modernisera och fräscha upp er nuvarande Joomla hemsida, så att den blir som ny. Både vad gäller design och funktion.

Har ni en hemsida som ligger i ett annat system eller är en ren HTML-sida så kan vi lyfta över den till Joomla. Skulle ni behöva hjälp att mobilanpassa er nuvarande Joomla hemsida så kan vi förstås hjälpa till med det också.

Fasta priser, inga dolda kostnader

I och med att Joomla är ett system som utvecklats som Open Source (= öppen källkod) är det helt kostnadsfritt att använda. Ni behöver alltså inte betala licenskostnader år efter år, som för många andra publiceringssystem. Ni slipper också framtida utgifter som månadsavgift till oss eller liknande, vilket med tiden kan leda till rätt ansenliga summor. Efter betalning och leverans så äger ni själva er hemsida och kan flytta den till vilket webbhotell ni vill.

Ni får alltid ett fast pris på arbetet så att ni kan känna er säkra på att slippa överraskningar.
Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss idag!

Vill ni veta mer om hemsida i Joomla och hur vi kan hjälpa er?

Ring 0708-560 333 eller mejla !

Vill ni bli kontaktad?

Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi er och berättar mer.