Hemsidor i Joomla

Visar ni med glädje upp er hemsida för era kunder? Om inte, låt oss göra något åt det! Vi kan hjälpa er att få en sökmotorvänlig, användarvänlig hemsida som både är snygg, lättanvänd och som kommunicerar ert budskap 24/7.

Hemsidor som lyfter ditt företag/ organisation

Att bygga en hemsida som lyfter ditt företag handlar till stor del om fingertoppskänsla, känsla för interaktionsdesign, om kunskaper inom grafisk design och visuell kommunikation och inte enbart om färdigheter inom HTML, Javascript och CSS. Vilken struktur ska hemsidan ha, vilken väg ska man gå genom den? Vad vill vi visa upp, vilket intryck vill vi ge?

Med ett vant öga tittar vi på syftet med hemsidan, hur målgruppen ser ut, företagets profil och hur vi kan stärka ert varumärke. Framför allt vill vi lyfta företagets budskap och göra det enkelt för dina besökare/ kunder att hitta det som de efterfrågar när de gör ett besök på din hemsida. I samråd med dig utformar vi en webbplats som stämmer med ditt företags behov och som fungerar för besökarna.

Med fräsch design, sökmotorvänlighet och bra funktioner så har du en gedigen hemsida som du kan ha som bas för fortsatt närvaro på webben i många år framöver.

Din hemsida byggs i Joomla

Joomla är ett publiceringssystem för webben som gör att du själv kan sköta er hemsida utan förkunskaper. Det är ett populärt system som utvecklats som Open Source (= öppen källkod) och som används över hela världen. Vi bygger alla hemsidor i Joomla eftersom det är ett system som smidigt kan anpassas efter de behov som finns. Med Joomla kan vi bygga i princip allt som går att erbjuda på webben, från medlemssajter av olika slag, auktionssajter, nyhetssajter, webbshoppar, tidningar, modesidor, resesajter, mäklarsidor, bloggar o.s.v.

En hemsida som är byggd i Joomla är:

  • Sökmotorvänlig
  • Användarvänlig
  • Kostnadseffektiv
  • Skalbar
  • Framtidssäker
  • Säker
  • Mobilvänlig

Mobilvänliga hemsidor i responsiv design

Alla våra hemsidor byggs mobilvänliga genom att de utformas i responsiv design. I en responsiv design, så anpassar sig hemsidan automatiskt efter skärmstorleken på olika enheter som mobil, surfplatta och vanlig dator. Är du mån om dina besökare och vill att de ska trivas, så är mobilvänlig, responsiv design en av hörnstenarna för en funktionell webbplats.

Mobilanpassning är även bra då det gäller sökoptimering eftersom Google premierar mobilanpassade hemsidor och ger dem en bättre position i sökresultaten.

Modern design med unik finish

Det finns många fördelar med att använda Joomla för hemsidan. En är att det finns ett stort antal färdiga templates (sidmallar) att välja mellan. Fördelen är att vi kan komma så nära som möjligt det resultat vi vill ha, vilket reducerar kostnaden till stor del. Sedan anpassar vi resten själva så att du får en unik hemsida som anpassats för er målgrupp och företagets profil.

Redesign & förbättring av din nuvarande hemsida

Vi kan även hjälpa till med att modernisera och fräscha upp din nuvarande Joomla hemsida eller lyfta över en hemsida som är byggd i annat system till Joomla. Om du behöver hjälp att mobilanpassa din nuvarande Joomla hemsida så går det också bra.

Fasta priser, inga dolda kostnader

I och med att Joomla är ett system som utvecklats som Open Source (= öppen källkod) är det helt kostnadsfritt att använda. Du behöver alltså inte betala licenskostnader år efter år, som kan vara fallet med andra publiceringssystem. Du slipper också framtida utgifter som månadsavgift till oss eller liknande, vilket med tiden kan leda till ansenliga summor. Efter betalning och leverans så äger du själv din hemsida och kan flytta den vart du önskar.

Du kan alltid få ett fast pris på arbetet så att du slipper överraskningar. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Låt oss kontakta dig och berätta mer!

Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig och berättar mer
om hur vi tillsammans kan utveckla er närvaro på nätet.