Joomla publiceringssystem

Ett publiceringssystem (eller publiceringsverktyg som det också kallas) för webben är ett system där du själv kan sköta din hemsida och ändra i innehållet så som texter/ bilder/ kontaktuppgifter etc. Du behöver inga förkunskaper. Det som behövs är en uppkopplad dator, surfplatta eller mobil och en vanlig webbläsare.

Joomla publiceringssystem ger dig frihet

Med Joomla publiceringssystem slipper du vara beroende av andra för att sköta din hemsida. Du behöver inga specialkunskaper för att utföra ändringarna. Du loggar in direkt på hemsidan och gör ändringarna i en "Word"-liknande texteditor. Här kan du både publicera nytt material, ändra i de befintliga texterna, lägga in bilder, skapa länkar och arbeta ungefär likadant som i "Word". När du är nöjd så sparar du och så är det klart. Du kan arbeta från vilken dator eller mobil som helst, så du är aldrig låst.

Du har dessutom friheten att välja hur just din webbplats ska se ut. Joomla erbjuder en mängd olika plugins som kan användas för olika ändamål, som t.ex. fotogalleri, videovisning, nätbutik, bildspel m.fl. vilket ger oss stora möjligheter att bygga en snygg och funktionell webbplats enligt just dina specifika behov.

Om du föredrar att få hjälp med att publicera ditt material eller göra ändringar i innehållet, så hjälper vi gärna till genom att rycka in som din webbmaster.

Skalbart system — inga gränser för din hemsida

Ibland uppstår nya behov efter en tid. Nya idéer utvecklas i företaget och andra behov gör sig gällande. Då är det skönt att ha en hemsida som på ett enkelt sätt kan spegla förändringarna. 

Med ett publiceringssystem som Joomla har du alltid möjlighet att skala upp din hemsida eller genomföra andra förändringar. Det finns inga gränser för hur hemsidan kan anpassas. Det går bra att lägga till nya undersidor, fler menyer, nya funktioner men även att ta bort det som inte längre behövs. Hemsidan kan alltid anpassas efter de behov du har i varje given situation.

En Joomla webbplats kan omfatta allt ifrån några enstaka sidor till tusentals sidor. Det finns världsomspännande organisationer och företag som har valt Joomla för sina webbplatser.

Exempel på företag som använder Joomla för sina hemsidor:

Ebay
Holiday Inn
IKEA
FN
Harvard University
Guggenheim
Peugeot
Linux
MTV
Barnes & Noble

Joomla är framtidssäkert

Med Joomla behöver du aldrig vara orolig att inte få hjälp om det skulle behövas. Då Joomla är ett världsomspännande och välkänt system så kommer du alltid att hitta kunnig hjälp även i framtiden. Du blir aldrig beroende av en enda webbyrå utan det finns en uppsjö av kunniga personer, inte bara i Sverige utan över hela världen, som kan rycka in och erbjuda hjälp och support för din Joomla hemsida.

Fasta priser, inga dolda kostnader

Joomla är Open Source (= öppen källkod) därmed helt kostnadsfritt att använda. Ni slipper alltså betala dyra licenskostnader år efter år, som fallet är med en del andra publiceringssystem. Du har heller inga andra framtida kostnader som månadsavgift till oss eller liknande, vilket kan leda till stora summor efter några år. Efter betalning och leverans så äger du själv din hemsida och kan flytta den vart du önskar.

Du har alltid möjlighet att få ett fast pris så att du slipper obehagliga överraskningar. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Känn dig trygg med service & support

Det kan kännas tryggt att veta att det finns hjälp om det skulle behövas. Om du kör fast eller något problem uppstår, så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig. Du kan även teckna ett serviceavtal med oss för löpande underhåll och backuper av din hemsida. Vi finns för dig!

Vår kunskap om Joomla till din tjänst

Vi har arbetat professionellt med Joomla sedan 2006 (det skapades 2005 som en avgrening till Mambo) och vi blir bara mer och mer stolta över att kunna erbjuda ett av marknadens allra bästa och mest avancerade publiceringssystem.

Vi har mycket kunskap om systemet som kommer dig till del när du anlitar oss. Kontakta oss redan idag för en förutsättningslös diskussion om bästa lösningen för din fortsatta närvaro på nätet.

Låt oss kontakta dig och berätta mer!

Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig och berättar mer
om hur vi tillsammans kan utveckla er närvaro på nätet.