Med Joomla CMS har du frihet

Joomla publiceringssystem/ CMS

Ett CMS (= Content Management System) eller publiceringsverktyg för webben är ett system där du själv kan sköta din hemsida. Du kan ändra innehållet som texter/ bilder/ kontaktuppgifter etc när det passar dig. Du behöver inga förkunskaper! Det som behövs är en uppkopplad dator eller surfplatta eller mobil och en vanlig webbläsare (som Internet Explorer eller Chrome). 

Joomla publiceringssystem ger dig FRIHET!

Med Joomla publiceringssystem slipper du vara beroende av någon annan för att sköta din hemsida. Det behövs inga specialkunskaper för att utföra ändringarna. Du loggar in direkt på hemsidan och gör ändringarna i en "Word"-liknande texteditor. Här kan du både publicera nytt material, ändra i de befintliga texterna, lägga in bilder, skapa länkar och du arbetar på liknande sätt som i "Word". När du är nöjd så sparar du och så är det klart – din hemsida är uppdaterad. Du kan arbeta från en uppkopplad dator, surfplatta eller mobil.

Om du ändå skulle föredra att få hjälp med att publicera material eller göra ändringar i innehållet, så hjälper vi självklart gärna till genom att rycka in som din webbmaster. Vi arbetar snabbt och det finns möjlighet att ha ett serviceavtal med oss där vi kommer överens om vad som ska utföras.

Tusentals plugins att välja mellan

Du har dessutom friheten att välja hur just din webbplats ska se ut och fungera. Joomla erbjuder tusentals olika färdiga plugins som kan användas för olika ändamål, som t.ex. fotogalleri, videovisning, nätbutik, bildspel osv vilket ger stora möjligheter att bygga en snygg och funktionell webbplats efter just dina behov.

Skalbart system — inga gränser för er hemsida

Nya behov uppstår ofta i ett vitalt företag. Nya idéer utvecklas i företaget och nya behov gör sig gällande. Då är det utmärkt att ha en hemsida som är enkel att ändra i och på så sätt kan spegla förändringarna och som alltid är aktuell.

Med ett publiceringssystem som Joomla har du alltid möjlighet att skala upp och bygga ut din hemsida eller genomföra andra förändringar. Det finns inga gränser för hur hemsidan kan anpassas. Det går bra att lägga till nya undersidor, fler menyer, nya funktioner men även att ta bort det som inte längre behövs. Du kan med ett knapptryck avpublicera menylänkar och artiklar som är inaktuella. Hemsidan kan alltid anpassas efter dina behov i varje given situation.

En Joomla webbplats kan omfatta allt ifrån några enstaka undersidor till tusentals sidor. Det finns världsomspännande organisationer och företag som har valt Joomla för sina webbplatser.

Exempel på företag som använder Joomla för sina hemsidor:

Ebay
Holiday Inn
IKEA
FN
Harvard University
Guggenheim
Peugeot
Linux
MTV
Barnes & Noble

Joomla är framtidssäkert

Med Joomla behöver du aldrig vara orolig att inte få hjälp om det skulle behövas. Joomla är ett globalt och välkänt system så du kommer alltid att hitta kunnig hjälp, även i framtiden. Du blir aldrig beroende av en enda webbyrå utan det finns många kunniga personer, inte bara i Sverige utan över hela världen, som kan rycka in och erbjuda hjälp och support om det skulle behövas.

Fasta priser, inga dolda kostnader

Joomla är Open Source (= öppen källkod) och därmed helt kostnadsfritt att använda. Du slipper alltså betala licenskostnader år efter år, som för många andra publiceringssystem. Du har heller inga andra framtida kostnader som månadsavgift till oss eller liknande, vilket kan leda till stora summor efter några år. Efter betalning och leverans så äger du själva hemsidan och kan flytta den vart du önskar.

Du kan nästan alltid få ett fast pris på det som ska utföras (utom i vissa fall, där den tid som går åt är svår att beräkna) så att du slipper obehagliga överraskningar. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

Trygghet för dig med service & support

Det kan kännas tryggt att veta att det finns hjälp om det skulle behövas. Om du kör fast eller något problem uppstår, så är det bara att kontakta oss så hjälper vi till. Du kan även teckna ett serviceavtal med oss för löpande underhåll och backuper av din hemsida. Vi finns för dig, inte tvärtom!

Vår kunskap om Joomla till din tjänst

Vi har arbetat professionellt med Joomla sedan 2006 (det skapades 2005 som en avgrening till Mambo). Det är en lång tid och vi blir bara mer och mer glada över att arbeta med Joomla, då det utvecklas hela tiden och har blivit ett av marknadens allra bästa och mest avancerade publiceringssystem. Se till att utnyttja vår gedigna kunskap om Joomla som kommer dig till godo när du anlitar oss!

Kontakta oss i dag

Ring 040-402 302 eller mejla oss på  idag, för en förutsättningslös diskussion om bästa lösningen för din närvaro på webben.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig och berättar mer.