Med Joomla CMS har du frihet

Joomla publiceringssystem/ CMS

Ett CMS (= Content Management System) eller publiceringsverktyg för webben är ett system där ni själva kan sköta er hemsida och ändra i innehållet så som texter/ bilder/ kontaktuppgifter etc. Ni behöver inga förkunskaper. Det som behövs är en uppkopplad dator, surfplatta eller mobil och en vanlig webbläsare. 

Joomla publiceringssystem ger er frihet

Med Joomla publiceringssystem slipper ni vara beroende av andra för att sköta er hemsida. Det behövs inga specialkunskaper för att utföra ändringarna. Ni loggar in direkt på hemsidan och gör ändringarna i en "Word"-liknande texteditor. Här kan ni både publicera nytt material, ändra i de befintliga texterna, lägga in bilder, skapa länkar och arbeta ungefär likadant som i "Word". När ni är nöjda så sparar ni och så är det klart. Ni kan arbeta från en uppkopplad dator eller mobil.

Om ni ändå skulle föredra att få hjälp med att publicera material eller göra ändringar i innehållet, så hjälper vi gärna till genom att rycka in som er webbmaster.

Tusentals plugins att välja mellan

Ni har dessutom friheten att välja hur just er webbplats ska se ut och fungera. Joomla erbjuder tusentals olika färdiga plugins som kan användas för olika ändamål, som t.ex. fotogalleri, videovisning, nätbutik, bildspel m.fl. vilket ger stora möjligheter att bygga en snygg och funktionell webbplats enligt just era specifika behov.

Skalbart system — inga gränser för er hemsida

Ibland uppstår nya behov efter en tid. Nya idéer utvecklas i företaget och andra behov gör sig gällande. Då är det skönt att ha en hemsida som på ett enkelt sätt kan spegla förändringarna. 

Med ett publiceringssystem som Joomla har ni alltid möjlighet att skala upp er hemsida eller genomföra andra förändringar. Det finns inga gränser för hur hemsidan kan anpassas. Det går bra att lägga till nya undersidor, fler menyer, nya funktioner men även att ta bort det som inte längre behövs. Hemsidan kan alltid anpassas efter de behov som finns i varje given situation.

En Joomla webbplats kan omfatta allt ifrån några enstaka sidor till tusentals sidor. Det finns världsomspännande organisationer och företag som har valt Joomla för sina webbplatser.

Exempel på företag som använder Joomla för sina hemsidor:

Ebay
Holiday Inn
IKEA
FN
Harvard University
Guggenheim
Peugeot
Linux
MTV
Barnes & Noble

Joomla är framtidssäkert

Med Joomla behöver ni aldrig vara oroliga att inte få hjälp om det skulle behövas. Då Joomla är ett världsomspännande och välkänt system så kommer ni alltid att hitta kunnig hjälp även i framtiden. Ni blir aldrig beroende av en enda webbyrå utan det finns en uppsjö av kunniga personer, inte bara i Sverige utan över hela världen, som kan rycka in och erbjuda hjälp och support för er Joomla hemsida.

Fasta priser, inga dolda kostnader

Joomla är Open Source (= öppen källkod) därmed helt kostnadsfritt att använda. Ni slipper alltså betala dyra licenskostnader år efter år, som fallet är med en del andra publiceringssystem. Ni har heller inga andra framtida kostnader som månadsavgift till oss eller liknande, vilket kan leda till stora summor efter några år. Efter betalning och leverans så äger ni själva hemsidan och kan flytta den vart ni önskar.

Det finns alltid möjlighet att få ett fast pris så att det inte blir missförstånd eller obehagliga överraskningar. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Känn er trygg med service & support

Det kan kännas tryggt att veta att det finns hjälp om det skulle behövas. Om ni kör fast eller något problem uppstår, så är det bara att kontakta oss så hjälper vi till. Ni kan även teckna ett serviceavtal med oss för löpande underhåll och backuper av er hemsida. Vi finns för er!

Vår kunskap om Joomla till er tjänst

Vi har arbetat professionellt med Joomla sedan 2006 (det skapades 2005 som en avgrening till Mambo). Det är en lång tid och vi blir bara mer och mer glada över att arbeta med Joomla, då det utvecklats otroligt under de här åren och i dag är ett av marknadens allra bästa och mest avancerade publiceringssystem.

Vi har mycket kunskap om systemet som kommer er till del när ni anlitar oss.

Kontakta oss i dag

Ring 0708-560 333 eller mejla oss på redan idag, för en förutsättningslös diskussion om bästa lösningen för er fortsatta närvaro på webben.

Vill ni bli kontaktad?

Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi er och berättar mer.