Låt oss bli er webbmaster

Webbmasterlösning för er hemsida

Joomla är stort och bra system med många möjligheter. För att du helhjärtat ska kunna ägna er åt det du är bäst på, så hjälper vi gärna till med att sköta din webbplats. 

Uppdateringar av innehållet på din webbplats

Behöver du stöd p.g.a. bristande tid eller lust med att lägga in nytt innehåll eller förändra det nuvarande på din webbplats? Då rycker vi gärna in som din webbmaster och utför uppdateringarna.

Om det är något som ska ske på viss basis, t.ex. en nyhet varje vecka, så hjälper vi till. Vi lägger in dina senaste nyheter och ändrar texter efter dina direktiv. Vi byter ut foton och ändrar kontaktuppgifter, eller vad det nu kan vara. Du behöver bara kontakta oss och berätta vad du vill få gjort på hemsidan samt skicka materialet till oss, så ordnar vi det.

Säker & trygg med vår hjälp

Att anlita en professionell webbmaster för sin hemsida kan kännas väldigt skönt. Hur det än är, så är webbdesign och hemsidor vårt område. Och du arbetar förmodligen med något annat. Så låt oss båda göra det vi gör bäst!

Om det är en mer teknisk insats i form av installation av programvara, en manual för Joomla eller du kanske vill teckna ett serviceavtal så kan vår tjänst Service & support vara intressant.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig och berättar mer.