Mobilvänliga hemsidor
byggda i responsiv design

Responsiva hemsidor –
anpassar sig till skärmen

En hemsida som är utformad i responsiv design anpassar sig automatiskt till olika skärmstorlekar. Den känner av om du surfar på en dator, en surfplatta eller en smartmobil. Alla hemsidor vi bygger är byggda i responsiv design som standard. Om du har en hemsida som inte är mobilvänlig så kan vi hjälpa till att mobilanpassa den. 

Mobilanpassa hemsidan med responsiv design

Vi hjälper gärna till att mobilanpassa din hemsida så att layouten ser bra ut och fungerar på olika enheter så som mobil, surfplatta och dator. Genom att bygga om den i responsiv design så kommer den att automatiskt anpassa sig efter de olika skärmstorlekarna. Det förbättrar avsevärt upplevelsen för dina besökare.

Mobil och surfplatta minst lika viktiga som datorn

De flesta familjer har idag flera datorer, surfplattor och mobiler. Både barn och vuxna umgås på internet varje dag och det blir allt vanligare att inköp, bokningar och beställningar sker via webben. Därför är det viktigare än någonsin att din hemsida är anpassad så att den är användbar även på mobiler.
Alla våra hemsidor är mobilvänliga och byggda i responsiv design

Google gillar mobilvänliga hemsidor

Google premierar mobilvänliga hemsidor och rankar dem högre än de som inte har en mobilvänlig design. Det finns många fördelar med att ha en mobilanpassad hemsida så att besökarna trivs och kan utföra sina ärenden, men det är alltså även viktigt ur sökmotorsynvinkel för att ge hemsidan en bättre position på Google.

Testa om din hemsida är mobilvänlig →

Alla våra hemsidor byggs i responsiv design

Att en hemsida ska se bra ut och fungera även på mobilen är en självklarhet. Alla hemsidor som vi bygger är utförda i responsiv design för att se bra ut på olika enheter. Låt oss bygga din nya mobilvänliga hemsida!

Smartmobilen används både för att söka och shoppa med

Smartmobilen används ofta för att söka på varor och tjänster innan man letar upp dem i en fysisk butik. Kanske någon ser ett tv-program som avbryts av en reklampaus. Då ligger det nära till hands att använda mobilen för att kolla upp den där produkten som just visats i reklamfilmen och kanske till och med införskaffa den. Därför är det viktigt att hemsidan ser bra ut och fungerar på mobilen så att ingen blivande kund skräms bort eller hindras i sitt köp.

Idag använder många i stort sett enbart sin mobil för att surfa med och uträtta olika ärenden på internet.

Behöver din hemsidas mobilvänlighet förbättras?

Med stor erfarenhet av mobilvänliga webbplatser kan vi hjälpa dig att få en ny hemsida som ser bra ut på både mobil, surfplatta och dator. Vi lyfter över din nuvarande hemsida till ett modernt CMS och skapar en snygg, responsiv design.

Kontakta oss

Vill du veta mer så ring 040-402 302 eller mejla Elefant Webb på .

Tio bra argument för en riktig hemsida
Tio viktiga anledningar att ha hemsida

Många tror att det är enklare, bättre och billigare att ha företaget enbart på sociala medier. Här är tio bra argument varför företag behöver en riktig hemsida!
Läs mer

Tips för ny hemsida
Tips för ny hemsida

Har du planer på att skaffa en ny hemsida? Det är en del att tänka på! Här finner du tips och råd om bra saker att ta med i din planering. Som webbhotell, domän och annat.
Läs mer

Hur mycket kostar en hemsida?
Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket kostar det att skaffa en hemsida? Det finns inget generellt svar utan priset varierar. Det beror på olika faktorer som hemsidans storlek, funktioner och eventuell kostnad för pluginer.
Läs mer