Elefant Webb – din egen webbyrå i Malmö

Elefant Webb är webbyrån som finns i Malmö och som bygger kreativa hemsidor åt företag och organisationer. Med omsorg om allt från detaljerna till helheten och bred erfarenhet av många olika branscher gör vi allt för att du ska bli helt nöjd med vårt uppdrag.

Elefant Webb är din egen webbyrå

Elefant Webb är din egen webbyrå! Vår erfarenhet sträcker sig tillbaka till den allra första versionen av Joomla och på senare tid har vi även lagt till WordPress i verktygslådan. Vi vill gärna ha en trevlig och långsiktig relation med dig som kund. Hit kan du alltid vända dig med funderingar kring din hemsida och få hjälp med det som behövs.

Varför anlita Elefant Webb för din nya hemsida?

Vårt mål när det gäller hemsidor är att skapa en kreativ, funktionell och modern webbplats som utformas för ditt företags eller organisations målgrupp och som fyller sitt syfte. Hemsidan ska vara lättnavigerad, ha ett tydligt budskap och stärka företagets varumärke. Vi sätter dig som kund i fokus, tar ansvar för vårt uppdrag och vill att du ska bli helt nöjd. 

Affärsidén handlar om CMS och hemsidor

Affärsidén handlar om att tillhandahålla hemsidor som byggs i publiceringsverktygen Joomla eller WordPress, båda effektiva verktyg för att skapa moderna och funktionella webbplatser. Vi vänder oss främst till små och medelstora företag eller organisationer.

Flera tjänster inom webb

Vi kan hjälpa till med allt från att designa ditt företags nya hemsida till att förnya, fräscha upp och mobilanpassa din befintliga. Vi kan installera pluginer för att utöka funktioner med till exempel ett nyhetsbrev eller en produktkatalog. Annat vi kan hjälpa till med är sökmotoroptimering, uppgraderingar och en digital blädderbar online-broschyr.

Elefant Webb finns i Malmö och bygger kreativa hemsidor i Joomla eller WordPress

Professionell erfarenhet av att bygga hemsidor i Joomla sedan 2006

Vårt kunnande inom Joomla startade i maj 2006 då Madelaine Larsson, som driver Elefant Webb, började arbeta professionellt med att utveckla hemsidor i Joomla. Då var det Joomla 1.0 som gällde och det kan lugnt sägas att det runnit mycket vatten under broarna sedan dess. Sedan starten 2005 så har Joomla har utvecklats otroligt mycket.

Joomla har under åren vunnit många olika pris, bland annat för bästa Open Source CMS. År 2021 lanserades version 4.0, som är mycket genomtänkt och behaglig att arbeta i.

Omsorg om allt från detaljer till helheten

Elefant Webb lägger stor vikt vid att alltid göra ett bra jobb! Kvalitet för oss är att din hemsida speglar ditt företag på ett bra sätt, från detaljerna till helheten. Att gränssnittet är intuitivt, att det finns en genomtänkt struktur, att ditt budskap når fram, tydlig och enkel navigation och att din hemsida är både sökmotor- och användarvänlig. Listan kan göras ännu längre, men framför allt vill vi att du som vår kund ska vara hundra procent nöjd i alla lägen.

Eftersträvar långvarig relation med dig som kund

Vi månar om dig som kund och eftersträvar långvariga relationer med dig och ditt företag. Vi arbetar snabbt och målmedvetet och skapar funktionella hemsidor med kvalitet.

Vi finns om du behöver support

Bra support är en förutsättning för att du som kund ska känna dig trygg med din hemsida och få ut maximal effekt. Elefant Webb hjälper till med allt förekommande kring din hemsida. Kanske märker du en dag att din hemsida behöver byggas till eller att design eller funktioner behöver förnyas. Du är alltid välkommen med dina tankar och vi hjälper gärna till att fräscha upp och förbättra din hemsida.

Kontakta Elefant Webb

Vill du veta mer så ring 040-402 302 eller mejla Elefant Webb på .

Kreativ webbyrå i Malmö

Vi bygger interaktiva och målgruppsanpassade hemsidor som syns och som skapar möjligheter.
Är du intresserad? Kontakta oss!

Telefon: 040-402 302
E-post: